Horoscop lunar - noiembrie 2014

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 13:30
7651 citiri
Horoscop lunar - noiembrie 2014
Foto: Ziare.com

Scorpion

Venus iti arata o latura mai frumoasa a vietii despre care nu stiai prea multe. Prietenii si colegii isi unesc fortele pentru a te surprinde intr-un mod placut. Treci printr-o faza foarte activa si satisfacatoare a carierei. Beneficiezi de ajutorul lui Jupiter, adica o sa ai noroc si succes. Poti chiar sa participi la un concurs.

Sagetator

Oricat de mult incerci nu scapi de discutiile pe care trebuie sa le porti cu rudele si care privesc o mostenire sau un bun comun. Partenerul de viata ar putea intampina probleme de sanatate si va trebui sa ii fii alaturi. Fiecare actiune pe care o intreprinzi trebuie sa fie bine analizata. Spre sfarsitul lunii se anunta cateva calatorii.

Capricorn

Esti foarte motivat si hotarat sa duci totul la un alt nivel din punct de vedere sentimental. Mergi la sigur si esti foarte direct, spunand totul din prima. Venus iti ofera o mana de ajutor. Cu Marte in Caprion se anunta vremuri bune si pentru cariera.

Varsator

Jupiter se afla pana in 2015 in casa cuplurilor, creand o baza favorabila pentru viata sentimentala. Daca esti singur, acum sigur o sa incepi o noua relatie. Pe de alta parte, cei care formeaza deja un cuplu depasesc un obstacol care ii tinea in loc de o buna bucata de vreme. Vei fi entuziasmat de ceva ce o sa se intample la birou.

Pesti

Prima zi a lunii nu va fi pe placul tau, pentru ca trebuie sa faci ceva ce a ramas nerezolvat inca din vara. Dar o sa te simti eliberat de orice sarcina si te vei putea concentra pe ceea ce iti place. Petreci mult timp prin magazine pentru a cumpara cate ceva ce iti trebuie in casa. Va fi o luna buna pentru studii sau cursuri de dezvoltare profesionala.

Berbec

Pentru prima parte a lunii nu se anunta prea multa odihna, deoarece va fi o perioada aglomerata la birou si vei fi epuizat in fiecare seara. Te confrunti cu frustrarile unui prieten, dar pana la urma il pui la punct. Ultimele doua saptamani vor fi favorabile relatiei de cuplu. Combinatia Marte-Pluto in casa carierei va fi extrem de productiva.

Taur

Noiembrie aduce multe emotii in viata ta. Venus, Soarele si Mercu pregatesc ceva special pe linie personala. Ai nevoie de dragoste de atentie, iar acum o sa ai parte din plin de asta. Acorzi o mare atentie contractelor ce apar la munca.

Gemeni

Comunicarea este asul din maneca pe care il scoti in perioada care urmeaza. Negociezi foarte bine, iar acest lucru te pune in avantaj. S-ar putea sa primesti si o recompensa in bani pentru eforul depus. Din punct de vedere al dragostei stai mai bine decat in octombrie.

Rac

Se anunta multa pasiune in luna noiembrie. Partenerul de viata va fi acaparat de gesturi romantice si cadouri din partea ta. Marte raspunde de partea sexuala si acest lucru o sa se observe. Si la birou muncesti cu patos, pentru ca iti place noul proiect pe care il incepi. Nu ai deloc motive sa te plangi.

Leu

Cu Jupiter in leu poti sa te bazezi pe farmecul personal care ii va da gata pe toti din jurul tau. In primele zile o sa fii mai calm, o sa preferi intimitatea casei tale si momentele petrecute in familie. Apoi, iti indrepti atentie catre latura profesionala si pregatesti ceva special pentru sfarsitul anului. Important este ca termini acum tot ceea ce iti ramasese nerezolvat pe lista.

Fecioara

Nimic nu se compara cu magnetismul dintre tine si cel drag. Va simtiti mult mai apropiat unul de altul si o sa va declarati dragostea in moduri inedite. Daca lucrezi intr-un domeniu care are legatura cu cercetarea, ai grija la fiecare pas, pentru ca astrele iti pregatesc cateva surprize. Mai multa atentie la cheltuielile inutile.

Balanta

La prima vedere noiembrie o sa para o catastrofa din punct de vedere sentimental, dar in cateva zile totul se va rezolva si o sa fie mai bine decat ai fi crezut. Dispui de o suma destul de maricica si iti poti satisface un capriciu.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop noiembrie, #horoscop lunar, #horoscop lunar noiembrie, #horoscop lunar 2014 , #horoscop lunar