Horoscop lunar - noiembrie 2013

Joi, 31 Octombrie 2013, ora 16:11
6517 citiri
Horoscop lunar - noiembrie 2013
Foto: Ziare.com

Scorpion

Faci o descoperire care te va ajuta foarte mult in cariera. Fii foarte atent in zilele de 15 si 30, pentru ca este multa tensiune in jurul tau. Daca nu iti pastrezi cumpatul, o sa strici relatii de prietenie foarte vechi. Uneori sinceritatea iti dauneaza.

Sagetator

Cateodata lucrurile o iau razna in viata ta. Ca sa revii la normal trebuie sa depui efort pentru a te intelege cu oamenii din jur. O sa ai de facut cateva drumuri pentru a recupera niste bani care ti se cuvin. Nu amana, pentru ca persoana pe care ai imprumutat-o o sa uite complet.

Capricorn

Nu poti sa controlezi totul in viata, dar acolo unde ai acces insisti. Tocmai de aceea te pui pe facut schimbari. Apropiatii vor fi impresionati de curajul tau, iar unii dintre ei vor incerca sa iti urmeze exemplul. Ultimele zile ale lunii le vei trai foarte intens.

Varsator

O luna destul de linista din toate punctele de vedere. Nu anunta evenimente care sa te faca sa te ingrijorezi. Ba chiar vor fi zile in care te vei plictisi groaznic. Nu esti un om caruia sa ii placa linistea, insa acum simti nevoia de asta si profiti de clipele de relaxare. Doar pe 24 o sa fie putin altfel.

Pesti

Nu obisnuiesti sa ceri ajutorul cuiva, dar acum esti nevoit. Altfel, nu o reusesti sa te ocupi cu bine de sarcinile care ti-au fost date. O sa te simti bine lucrand in echipa. Ba chiar, o sa vrei sa repeti aceasta experienta. Atmosfera de acasa va fi mai placuta in ultimele zile din noiembrie.

Berbec

Te asteapta o prima saptamana foarte grea in luna noiembrie. Si la munca, dar si acasa o sa ai multa treaba. Din aceasta cauza o sa fii nevoit sa iti anulezi cateva intalniri. Iti este dor de cativa prieteni, insa nu ai cum sa iesi oras. Daca vrei, ii poti chema la tine si asa scutesti timpul pierdut pe drum.

Taur

Te lasi influentat de niste zvonuri pe care le auzi la o petrecere. O sa iti organizezi urmatoarele saptamani in functie de aceste lucrui. Mare greseala. Atunci cand afli ceva, asigura-te ca este adevarat. Altfel, iti irosesti timpul total aiurea.

Gemeni

Planuiesti o calatorie si nu te poti gandi la altceva. Nici la munca nu te poti concentra asupra a ceea ce ai de facut. De multi ani iti doresti sa ajungi aici si acum ca se intampla esti plin de emotii.

Rac

Intri in conflict cu o persoana nascuta intr-o zodie de foc. Sunteti amandoi incapatanati si nu acceptati sa dati inapoi. In jurul datei de 15 o sa discuti foarte serios cu cineva din familie despre o problema care va priveste pe amandoi. Iti alegi cu grija cuvintele si o sa ai parte de o surpriza.

Leu

Esti guvernat de Soare, ceea ce inseamna ca te poti astepta la cateva vesti bune. Si planeta iubirii isi exercita forta asupra ta si te face sa fii mult mai receptiv la doleantele celui drag. Sfarsitul lunii o sa iti aduca un castig financiar, dar nu neaparat de la munca. Poate fi o suma pe care ai imprumutat-o cuiva.

Fecioara

A trecut ceva timp de la ultimul concediu si incepi sa resimti oboseala. Daca vezi ca organismul iti da semne de oboseala cronica, ia-ti cateva zile libere. Nu merita sa iti distrugi sanatatea. Mai bine sa tai raul de la radacina.

Balanta

Prima saptamana a lunii noiembrie va fi foarte plictisitoare. Insa apoi pregateste-te pentru ceva aflat la polul opus. Este exact inversul linistii de dupa furtuna. Are legatura cu locul de munca, dar discutiile le vei purta si cu cei din familie.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#horoscop lunar, #horoscop lunar noiembrie, #horoscop lunar 2013, #horoscop lunar noiembrie 2013 , #horoscop lunar