Horoscop lunar - noiembrie 2012

Miercuri, 31 Octombrie 2012, ora 13:21
7677 citiri
Horoscop lunar - noiembrie 2012
Foto: Ziare.com

Scorpion

Te temi foarte mult de reactia partenerului de viata atunci cand va afla planul tau pentru aceasta luna. Ca sa te asiguri ca totul va fi asa cum sperai, ar fi bine sa tatonezi terenul inainte. Un mic cadou te-ar ajuta si mai mult. In a doua parte a lunii o sa afli ceva foarte important la locul de munca, iar bucuria aceasta te va ajuta si in viata personala.

Sagetator

Muncesti destul de mult si ai din ce in ce mai putin timp pentru familie. Este timpul sa iti faci ordine in viata si sa iti setezi prioritatile. Jobul este important, insa nu poti sa treci cu vederea ca cei dragi au nevoie de tine si se asteapta sa ii sprijini. Astfel, din cea de-a doua saptamana revii cu picioarele pe pamant si chiar o sa incepi sa faci ceva dragut pentru cei dragi.

Capricorn

Te enervezi ingrozitor cand ti se spune in ultima clipa ca trebuie sa predai ceva ce trebuia sa fie gata peste o saptamana. Insa in aceasta luna trebuie sa te obisnuiesti cu astfel de practici pentru ca vor fi dese. Zilele ti se vor parea extrem de lungi, dar vestea buna este ca in decembrie vei fi mult mai relaxat si concentrat pe viata de cuplu.

Varsator

Pana pe 7 noiembrie trebuie sa fii cu bagare de seama la slujba. Desi ti-ai facut treaba, unii au fost preocupati de alte activitati si nu au observat efortul tau, fapt ce va atrage cateva critici. Te inarmezi cu rabdare si dovezile rezultatelor tale si te pregatesti ca le demonstrezi ca s-au inselat.

Pesti

Pregateste-te pentru ceva inedit in luna noiembrie. Te asteapta o surpriza iesita din comun. Cel mai probabil va fi pusa la punct de partenerul de viata, care vrea sa te faca extrem de fericit, in semn de multumire pentru ceea ce a facut el special pentru tine. Si partea financiara va fi mai buna in perioada asta.

Berbec

Esti foarte sensibil si te superi pana si din cauza celei mai mici critici. Incearca sa fii putin mai tare si sa iti impui sa nu te mai lovesti de toate aceste detalii pentru ca iti vei face singur rau. Poti chiar sa urmezi un curs de specialitate. O sa observi imbunatatirile din stilul de viata.

Taur

Toti apropiatii iti spun ca este nevoie de o schimbare. Monotonia si-a pus stapanire pe tine si nu faci nimic iesit din comun. Luna aceasta intervine ceva ce te va baza in priza. O sa fii extrem de agitat, insa la sfarsit o sa ai parte de o satisfactie iesita din comun.

Gemeni

Ai avut probleme cu banii si asta te-a impiedicat sa faci achizitiile pe care ti le doreai. Ei bine, acum, poti rasufla usurat pentru ca pe langa salariu o sa mai primesti ceva, un comision sau prima. Totusi, nu te arunca la cheltuieli de care nu ai nevoie pentru ca la sfarsitul lui noiembrie va fi nevoie sa cumperi ceva destul de scump.

Rac

Pari cazut din cer. Ai impresia ca nu recunosti nimic din jurul tau si ca totul este nou. In cateva zile o sa iti revii, insa pana atunci o sa fii cu capul in nori. Poate si pentru ca latura romantica a iesit la iveala mai mult ca oricand si faci ceva deosebit pentru partenerul de viata. O sa fie extrem de fericit si, la randul sau, va pune la cale surprize pentru tine.

Leu

In primele zile vei fi foarte linistit pe toate planurile, insa apoi urmeaza o saptamana destul de tensionata. Totul va fi mai bine abia inspre sfarsitul lunii, cand o sa termini tot ceea ce aveai pe lista si te simti putin mai liber. In jur de 29 sau 30 o sa ai parte de ceva inedit in cadrul familiei.

Fecioara

Nu te lasi pana cand nu reusesti sa faci ceva ce ti-ai pus in gand acum cateva luni. Astrele sunt de partea ta si o sa mearga totul ca pe roate. Nici nu te gandeai ca lucrurile se vor desfasura in acest fel. Esti surprins, insa te si bucuri. Si mai multumit va fi cel drag, care astepta de ceva timp sa te vada mai optimist.

Balanta

Stai departe de investitiile financiare in primele zile pentru ca nu este o perioada prielnica pentru acestea. Economiseste banii si fa acest pas atunci cand sunt semne mai bune. Pe de parta parte, te poti gandi cum sa actionezi, astfel incat sa ai timp mai mult pentru familie, in special pentru copii.

Horoscop realizat de Zaza

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#horoscop lunar, #horoscop lunar noiembrie, #horoscop lunar 2012, #horoscop lunar zodii , #horoscop lunar