Horoscop lunar: Martie 2018

Miercuri, 07 Martie 2018, ora 00:01
7426 citiri
Horoscop lunar: Martie 2018

Pesti

Este o perioada importanta, deoarece beneficiezi de sustinere astrala destul de puternica, astfel incat poti trasa planuri noi pe termen lung. Revizuieste-ti atitudinea fata de tot si toate, stabileste obiective clare pe termen lung si renunta la conceptiile, relatiile si situatiile care demult si-au epuizat foloasele pentru tine. Segmentul financiar se evidentiaza mai ales la sectiunea venituri obtinute din munca proprie. Fii prudent, intrucat sunt sanse de a cheltui mult pe lucruri inutile sau defecte. Pe de alta parte va intra in discutie modificarea salarizarii si a conditiilor de munca. Rasturnari de situatie in plan profesional, mai ales in relatiile cu sefii si autoritatile.

Berbec

In prima parte a lunii iti sunt favorizate dialogurile tainuite cu persoanele de incredere din mediul profesional in care activezi. Retine cele aflate, evita sa vorbesti despre tine si planurile tale, iar deciziile care se impun lasa-le pentru a doua parte a lunii. Sanatatea este vulnerabila si ar fi bine daca te-ai odihni regulat si constient. Sunt momente excelente pentru a-ti revizui sistemul valorilor morale si spirituale si pentru a te reorienta spre cu totul alte experiente de viata. A doua parte a lunii, te impulsioneaza sa iesi in prim plan, sa te implici in tot felul de activitati si sa iei masurile necesare imbunatatirii vietii tale.

Taur

O luna interesanta la capitolul prieteni si sustinatori din mediul socio-profesional. Discutii multe, activitati comune, un carusel de evenimente pe care cu greu il poti urmari. Totusi, se contureaza o noua etapa privitoare la aceste relatii, etapa cu multe urcusuri si coborasuri. Fii prudent, pentru ca nu este ceea ce pare, iar in umbra predomina interese personale meschine ale unora pe care ii vei depista in a doua parte a lunii. Bucura-te de compania celorlalti, dar evita luarea deciziilor majore sau angrenarea in activitati care presupun, aparent, scopuri nobile. Dupa 7 ale lunii, sanatatea devine vulnerabila, deci ingrijeste-te corespunzator.

Gemeni

Foarte animat este segmentul socio-profesional in prima parte a lunii. Discutii la nivel inalt cu sefi, cu reprezentanti ai unor institutii oficiale, reuniuni cu multa lume, la care vei iesi in evidenta atat prin vorbe, cat si prin gesturi. Fii prudent si expune-ti cu grija ideile sau activitatea profesionala, deoarece unii vor depune eforturi serioase sa te compromita. Se deschide o noua etapa profesionala, dar este vorba despre o etapa cu multe detalii ascunse si cu interese ale unor colegi de serviciu foarte diferite de ceea ce spun direct. A doua parte a lunii evidentiaza relatiile cu prietenii si cu persoanele care iti sustin proiectele si demersurile profesionale. Discutii si activitati interesante.

Rac

O perioada favorabila demersurilor intelectuale, activitatilor si discutiilor pe teme filozofice sau spirituale. De asemenea pot intra in discutie calatoriile pe distante lungi si implicarea in studii, cercetari, cursuri, activitati de invatare utile pentru a obtine competente profesionale noi. Esti interesat mai mult ca niciodata de tot ce iti rafineaza sufletul si iti deschide orizontul cunoasterii, insa nu forta nota. Exista riscul sa accesezi informatii gresite sau sa adopti o filozofie de viata nepotrivita tie acum. Relatiile profesionale si activitatile de la locul de munca se vor evidentia in a doua parte a lunii. Sefii iti vor aprecia eforturile si iti vor recunoaste meritele.

Leu

Cheltuieli pe taxe, facturi, mosteniri sau partaje specifice unui divort sau unei afaceri care fie se destrama, fie isi modifica termenii de functionare. Sunt sanse bune de a primi sprijin financiar din partea unor necunoscuti. Chiar se deschid oportunitati interesante de a-ti suplimenta veniturile dintr-o colaborare. Si totusi exista in umbra detalii neplacute care vor iesi la iveala in urmatoarele luni. Fii prudent cu fiecare investitie cat de marunta. A doua parte a lunii evidentiaza activitatile intelectuale, dialogurile erudite si calatoriile. Sunt sanse sa pleci departe, fie pentru a lucra, fie pentru agrement. Revelatii deosebite despre oamenii si situatiile din preajma ta.

Fecioara

Relatiile cu ceilalti se evidentiaza prin dialoguri deosebite, interesante, chiar amuzante pe alocuri. Se pot discuta si rediscuta termenii unor colaborari sau unei asocieri prin casatorie. De asemenea pot intra in discutie si legaturile parteneriale noi. Dar se recomanda prudenta, pentru ca nu toate sunt ceea ce par. Exista detalii ascunse si scopuri meschine ale unora care vor iesi la iveala peste cateva luni. Apar cheltuieli comune cu altii pe facturi sau alte tipuri de datorii. Evita investitiile si nu te lasa impresionat de mofturile celorlalti. Sprijin material si moral de la si prin altii. Sunt sanse sa obtii bani si bunuri prin venituri suplimentare sau din mosteniri.

Balanta

Se contureaza multa forfota la locul de munca. Ambianta profesionala este excelenta, muncesti cu placere, esti sustinut de catre colegi, iar sefii iti vor da mana libera sa rezolvi sarcinile de lucru cum stii tu mai bine. Iti va placea reputatia obtinuta astfel si mai ales te va incanta lucrul bine facut. Sunt sanse sa promovezi sau sa obtii un premiu deosebit. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila, deci fii prudent si alterneaza orele de relaxare cu orele de munca. Relatiile parteneriale se evidentiaza in a doua parte a lunii. Discutii interesante, propuneri de colaborare, activitati comune cu partenerul de viata si cu partenerii socio-profesionali. Asociere prin casatorie sau planuri in acest sens.

Scorpion

Distractiile si aventurile sunt accentuate in prima parte a lunii. Cei dragi iti tin isonul si te vor sprijini in activitatile recreative propuse de tine. Pe de alta parte sunt sanse sa inceapa o poveste de iubire interesanta, deosebita, dar care totusi ascunde detalii ce pot dauna relatiei in sine, undeva, candva. Fii prudent vizavi de persoana careia ii permiti accesul la sentimentele tale. Indreapta-ti atentia si eforturile si spre hobby-uri. Creativitatea este accentuata, fiind sanse sa realizezi adevarate opere de arta. La serviciu se anima atmosfera in a doua parte a lunii, conturandu-se sarcini de lucru noi si reuniuni colegiale. Ingrijeste-ti si sanatatea!

Sagetator

Prima parte a lunii este favorabila segmentului domestic si relatiilor cu membrii familiei. Ai spor si succes la curatenii generale, reparatii, imbunatatirea conditiilor din spatiul locativ. Rezolva tot ce tine de casa si patrimoniu familial, pentru ca cele rezolvate si lamurite acum vor avea efecte bune pe termen lung. Practic se contureaza o noua etapa domestica, dar care are ceva ascuns totusi. De aceea observa atent ceea ce se petrece si acorda importanta fiecarui detaliu. Dialogurile cu membrii familiei si cu neamurile sunt de asemenea de bun augur. Relatiile sentimentale se remarca prin activitati distractive si un schimb de idei minunate.

Capricorn

Este o perioada favorabila socializarii, dialogului, dar si pentru calatorii si studii pe termen scurt. Schimbul de informatii din preajma ta ajuta la descoperirea unor solutii viabile pentru situatiile de viata in care te afli. Relatiile cu anturajul apropiat se modifica, atat prin indepartarea de unii, cat si prin apropierea de altii. Totusi alege cu grija persoanele pe care le doresti in apropiere, pentru ca nu prea e ceea ce pare la prima vedere. Interese ascunse, scopuri meschine din partea multora. A doua parte a lunii evidentiaza segmentul domestic si relatiile familiale. Momente favorabile pentru treburi gospodaresti si pentru dialoguri cu membrii familiei.

Varsator

Se intrezaresc venituri substantiale in prima parte a lunii. Pe langa salariul de baza sunt sanse minunate pentru o prima, pentru favoruri sau pentru a primi cadouri utile si destul de costisitoare. In paralel apare tendinta de a cheltui sau de a investi mai mult decat, de fapt, iti poti permite. Fii prudent si selecteaza prioritatile. Dinspre locul de munca vin informatii fie despre noile conditii de munca, fie despre modificari salariale serioase. Ia aminte la cele aflate si retine ca exista amanunte importante ascunse deocamdata, dar care vor iesi la iveala ceva mai tarziu. Relatiile cu anturajul apropiat se anima prin discutii si activitati comune importante. Prudenta si discernamant!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop lunar martie, #horoscop martie, #horoscop 2018 , #horoscop lunar