Horoscop lunar - martie 2016

Luni, 29 Februarie 2016, ora 11:37
7040 citiri
Horoscop lunar - martie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Eclipsa solara de pe 9 martie va avea o influenta puternica asupra ta, oferindu-ti mai multa energie decat de obicei si va vesti un inceput de drum. Este important ca in aceasta luna sa iti recunosti punctele slabe si sa incerci sa faci ceva in acest sens.

Taur

Trebuie sa fii mai flexibil in gandire si sa accepti si ideile altor persoane. Este adevarat ca unele schimbari de atitudine in privinta unor oameni sunt greu de acceptat pentru tine, dar fii mai deschis. De asemenea, este momentul sa iti indrepti atentia catre ceva mai confortabil pentru tine si sa te ocupi de acest aspect.

Gemeni

Pui mare accent pe reputatie si vrei mereu ca munca ta sa fie recompensata pe masura, indiferent ca lucrezi in domeniul cercetarii sau intr-un mediu mai putin academic. In privinta dragostei, iti asumi mai multe riscuri in luna martie, semn ca sfaturile unui batran te-au ajutat.

Rac

Si in privinta ta eclipsa de soare o sa isi puna amprenta, facandu-te sa te gandesti mai mult la unele elemente ignorate pana acum. Racii care activeaza in domeniul juridic au parte de progrese semnificative in primele zile, in timp ce ceilalti vor avea parte de momente bune abia la sfarsitul lui martie.

Leu

Evolutia ta spirituala te multumeste. Esti bucuros ca investiitile facute acum cateva luni, poate chiar ani, incep sa isi arate rezultatele si sa te aduca un pas mai aproape de scopul final. Sunt sanse mari sa fie nevoie sa renegociezi un contract.

Fecioara

Alege partenerii de afaceri sau colaboratorii cu mai multa grija pentru ca in ultima perioada oamenii respectivi ti-au cauzat pierderi. Inveti ceva important in a treia luna a anului, lucru ce te va ajuta in dezvoltarea personala. In ultima saptamana, o sa rezolvi si niste aspecte legate de sanatate.

Balanta

Te implici mai mult decat de obicei in treburile casnice la cererea partenerului de viata, care are nevoie de ajutorul tau. Jupiter are o buna influenta in relatia de cuplu, in timp ce Pluto te ajuta pe plan profesional, mai ales in cazul celor care au facut o schimbare in cariera.

Scorpion

Vei fi rasfatat cu multe cadouri, dar si tu oferi celor dragi momente speciale. Saturn se concentreaza mai mult pe locul de munca, semn ca vor fi cateva schimbari, dar asta nu inseamna neaparat o noua slujba. Te implici intr-o afacere profitabila, iar sfarsitul lunii vine cu o suma destul de mare.

Sagetator

Emotiile ating un nivel maxim datorita planetei iubirii si simti ca explodezi de fericire. Este vorba despre ceva ce de cele mai multe ori este unic in viata, poate un copil sau o casatorie. Nu vrei sa dezvalui nimic pentru inceput, asa ca o sa fii foarte secretos in perioada urmatoare.

Capricorn

Urmeaza o perioada ceva mai linistita pentru tine, pentru ca ai reusit sa termini o activitate care ti se parea ingrozitor de grea si din cauza careia pierdeai timp pe care il puteai petrece cu cei dragi. Acum te concentrezi pe lucruri care conteaza cu adevarat, familia si mai ales copiii.

Varsator

Primesti niste bani sau macar o promisiune, iar viitorul suna din ce in ce mai bine. Consulta-te cu familia inainte de a face vreun pas, indiferent de ce idee vrei sa pui in aplicare. Daca rudele vor fi afectate intr-un fel sau altul, este datoria ta sa le anunti.

Pesti

Primavara vine nu numai afara, ci si in interiorul tau. Simti ca infloresti si bifezi cateva reusite. In privinta dragostei, te asteapta cateva momente foarte romantice si vestile venite de la partenerul de viata sunt mai bune pe zi ce trece.

Horoscop realizat de Zaza

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#horoscop lunar martie, #horoscop lunar 2016, #horoscop martie , #horoscop lunar