Horoscop lunar - martie

Joi, 28 Februarie 2013, ora 11:33
8055 citiri
Horoscop lunar - martie
Foto: Ziare.com

Pesti

O luna pe placul tau. O sa ai parte de multe surprize puse la cale de prieteni si membrii familiei. Asteapta-te si la ceva bani. In cea de-a doua saptamana trebuie sa fii foarte atent la anumiti factori externi ce te-ar putea impiedica sa pui in practica planurile facute alaturi de cineva drag.

Berbec

Vor fi multe de facut in aceasta luna, asa ca nu prea o sa ai momente de respiro. Te-ai angajat ca o sa faci o multime de lucruri si va trebui sa le finalizezi in timp util. Altfel, risti sa fii catalogat neserios si pe viitor sa nu mai te implice nimeni in astfel de actiuni. Mare grija.

Taur

Ar fi bine sa oferi ceva mai multa atentie relatiei de cuplu. Ba munca, ba prietenii te tin ocupat si lasi sa treaca pe langa tine momente importante pentru tine si partenerul de viata. Ca sa eviti o racire totala, ar fi bine sa iei in seama toate semnalele venite din partea celui drag.

Gemeni

Te simti foarte bine in compania unor oameni pe care abia i-ai cunoscut. Incepi sa realizezi ca ti s-a schimbat sfera de interese si nu mai ai aceleasi hobbyuri cu ale prietenilor. Nu vrei sa renunti la ei, insa nu spui nu unor noi grupuri. Mare atentie la sedinta ce se anunta la munca.

Rac

Daca nu iei in serios sarcinile primite in primele zile, o sa iti fie greu mai tarziu, cand o sa se apropie termenul limita. Fa acum cat de multe poti pentru a te elibera spre sfarsitul lunii. Altfel, o sa fii nevoit sa renunti la unele zile libere pentru a te incadra in ceea ce spun sefii. O sa te conformezi. Acest lucru iti va aduce multe beneficii.

Leu

Nu are rost sa te complici si sa incerci sa convingi pe cineva ca ideea ta este cea corecta. Lasa-l sa realizeze singur ca drumul pe care a luat-o nu este cel corect. Fiind violent verbal cu el o sa atragi antipatii. Mai bine stai in banca ta. Vesti mai bune vin pe plan personal. Capul familiei are cateva vesti nemaipomenite.

Fecioara

Astrele te vor influenteaza pe toate planurile, mai mult din punct de vedere al carierei. Sunt mari sanse sa ti se ofere cateva posibilitati de noi colaborari, ceea ce inseamna mai multe venituri. Totusi, nu iti ocupa tot timpul cu astfel de activitati, lasand la o parte familia.

Balanta

Se anunta cateva castiguri financiare in plus. Esti entuziasmat si te incanta gandul ca poti merge prin magazine sa cumperi cam tot ce vrei. O sa fii nevoit sa amani putin momentul acesta, deoarece vor interveni cateva cheltuieli neprevazute.

Scorpion

Luna aceasta ai planuit sa pleci intr-o mica vacanta si pentru nimic in lume nu vrei sa se anuleze. Asta inseamna ca in primele zile o sa muncesti mai mult decat de obicei pentru ca totul sa fie gata in momentul plecarii. Va fi un fel de a doua luna de miere in cazul celor casatoriti.

Sagetator

O luna tocmai buna pentru a te linisti putin. Au fost cateva saptamani agitate in viata ta, insa acum se mai calmeaza tot si te poti relaxa. Te poti gandi o plecare din oras pentru cateva zile, insa cu o conditie: lasa tehnologia in urma si bucura-te de frumusetea naturii.

Capricorn

Esti foarte traditionalist si faci totul ca la carte atunci cand vine vorba despre un eveniment major in viata ta. Acum se anunta ceva de acest gen si esti destul de emotionat. Nu ai avut parte de multe zile de acest gen. Rezultatele vor intrece asteptarile tale si ale apropiatilor.

Varsator

Ai avea nevoie ca ziua sa se mareasca cu cateva ore pentru a avea timp sa faci totul. Esti foarte aglomerat. Nu te plange, pentru ca singur te-ai pus in aceasta situatie. Ai vrut sa demonstrezi ceva anume si ai spus "da" tuturor propunerilor primite. O sa fie o luna epuizanta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop lunar martie 2013, #horoscop lunar 2013, #horoscop lunar martie , #horoscop lunar