Horoscop lunar - martie 2012

Miercuri, 29 Februarie 2012, ora 12:01
9175 citiri
Horoscop lunar - martie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

Este luna in care vine primavara si acelasi lucru se intampla si cu sufletul tau. Simti ca infloresti. Pe plan personal se intampla ceva ce te face sa simti ca ai motive importante pentru care sa continui sa faci ceea ce ai inceput in urma cu putin timp. Relatia cu rudele o sa fie mai stransa si o sa va bucurati de momente placute.

Berbec

Inainte sa fii primul care arunca cu piatra gandeste-te daca esti cu adevarat nevinovat. Dupa cateva minute o sa realizezi ca lucrurile nu sunt tocmai cum crezi tu si ca este nevoie de un efort marit pentru a aduce toata situatia la normal. Asta inseamna ca in urmatoarele zile trebuie sa lasi deoparte munca si sa te concentrezi asupra vietii personale.

Taur

Ai foarte mari emotii pentru ca partenerul de viata ti-a promis ceva neobisnuit. Pe de-o parte banuiesti ca este vorba despre ceva aparte, dar stii ca el/ea nu este o persoana exagerata si te gandesti la ceva comun. O sa fii uimit.

Gemeni

In urma cu ceva timp cel drag ti-a cerut sa ii acorzi putin timp. A intampinat ceva probleme la munca si avea nevoie de sprijnul tau pentru a trece cu bine peste tot. Acum a venit momentul sa iti ceri drepturile. Vei fi uimit sa realizezi ca primesti mai mult decat ai sperat.

Rac

Esti mult mai interesat de partea personala decat de orice altceva. Ai realizat ca munca nu este cel mai important aspect al vietii si vrei sa evidentiezi asta in asa fel incat si cei din jur sa inteleaga acest lucru. Starea de neliniste pe care o avea familia o sa dispara.

Leu

Esti foarte prins de ceea ce faci acum si impreuna cu partenerul de viata realizati planuri ce va fac sa iesiti in avantaj fata ceilalti. Nici nu banuiai ca esti capabil sa faci un efort atat de mare. Esti uimit si ii faci si pe altii sa vada ca nu este de glumit si ca atunci cand iti pui ceva in cap lupti sa iasa ca tine.

Fecioara

Ai foarte multe griji. Cineva din familie pare ca iti ascunde ceva si nu poti sa te concentrezi asupra altor lucruri. Te comporti ca un detectiv si nu te lasi pana cand nu afli adevarul. Adevarul te va uimi. Era vorba despre o surpriza destinata tie.

Balanta

Nu te lasi pana nu ii enervezi pe cei din jur. Esti foarte insistent si asta nu este bine pentru tine. O mare parte a lunii o sa fii ingandurat si trist. Un apropiat se ofera sa iti ofere ajutorul si totul o sa se rezolve. Banuiala ta nu se confirma si poti sta linistit.

Scorpion

In prima parte a lunii va fi liniste, insa in ultimele doua saptamani vei avea parte de ceva mai multe evenimente solicitante la locul de munca. Ar fi o idee buna sa ceri ajutorul cuiva mai vechi in companie si sa nu faci totul de unul singur. Astfel, te asiguri ca ai timp si pentru cei dragi.

Sagetator

Din punct de vedere al relatiei de cuplu, lucrurile vor sta mai bine in comparatie cu luna trecuta, iar asta se intampla datorita partenerului de viata, nu tie. Daca esti singur, acum este timpul sa iei in seama avansurile primite.

Capricorn

Nu te lasa condus de emotiile de moment daca vrei sa nu pici in capcana intinsa de o persoana in care aveai incredere. Singurul pe care te poti baza acum este cel cu care iti imparti viata. Orice ti-ar spune fa ca el pentru ca acum nu se inseala. Dupa cateva zile o sa ii dai dreptate.

Varsator

Ai mari asteptari de la luna aceasta. Urmeaza sa primesti o veste ce ti-ar putea schimba planurile pentru cel putin jumatate din an. Totusi, anunta-i si pe cei care mai sunt implicati in asta. Altfel, vor crede ca faci totul pe la spatele lor si nu iti va fi bine, mai ales daca este vorba despre partenerul de viata.

Horoscop realizat de Zaza

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#horoscopu lunar martie, #horoscop lunar, #horoscop lunar 2012 , #horoscop lunar