Horoscop lunar: Mai 2019

Miercuri, 01 Mai 2019, ora 07:23
37979 citiri
Horoscop lunar: Mai 2019

Berbec

Cele mai importante segmente pentru acesti nativi par sa fie, in Mai, cariera si banii. Raporturile cu sefii, cu autoritatile in general, pot fi tensionate si provocatoare. De asemenea, pot fi pusi in situatia de a-si apara un loc, o functie, de aceea e important sa fie diplomati, atenti, clari in mesajele pe care le transmit si sa nu uite care le sunt scopurile.

Financiar, exista oportunitati de rotunjire a veniturilor pe parcursul intregii luni, ca urmare a unor idei originale si a unor strategii eficiente in afaceri. E timpul sa se concentreze pe propria prosperitate si sa ia masurile care se cuvin. Daca e cazul sa puna punct unei asocieri, mai ales in jurul zilei de 18 Mai, sa o faca fara ezitare.

In a doua parte a lunii, se intetesc emotiile care vizeaza zona familiala, casa, domiciliul, neamul, originile. Revin pe tapet situatii care se cer lamurite sau vindecate, legate de trecut. Sau ajung in punctul de a decide care este "acasa" al lor, unde si cu cine.

Taur

O luna semnificativa pentru nativii Taur, mai ales pentru ca are loc Luna noua in Taur pe 5 Mai si Luna plina in Scorpion pe 18 Mai, iar aceste doua momente pot marca finaluri si inceputuri de etape, mai ales relationale, in viata Taurilor.

Luna noua in Taur poate aduce un imbold de innoire, de infrumusetare a vietii, de imbunatatire a imaginii dar si de reglare a unor conturi in ce priveste luptele in care s-au simtit trasi in ultimele saptamani.

Energia Taurului va fi destul de puternic activata, semn ca acestor nativi le vine apa la moara si vor sti sa imparta si sa-si faca parte, in toate privintele. Adica, se vor preocupa de siguranta lor si in toate alegerile vor avea in vedere in primul rand ce pierd si ce castiga.

Pot avea idei minunate, revolutionare, mai ales in preajma datei de 8 Mai. Si e bine sa se asculte, sa urmeze instinctul lor. Au foarte mult farmec, sunt extrem de convingatori, mai ales in a doua jumatate a lunii, deci e bine sa se foloseasca de aceste calitati.

Luna plina din 18 Mai poate sa aduca un final relational sau o clarificare extrem de transanta. Abordarea este una foarte radicala si chiar daca e vorba de o relatie de care s-au atasat, daca aceasta nu mai e functionala se pare ca trebuie transformata sau incheiata fara drept de apel.

Dupa 21 Mai, se intensifica si indesesc negocierile, discutiile despre bani, cheltuielile dar si castigurile.

Gemeni

Pana pe 16 Mai, il au inca pe Marte aliat. Asadar, au energie, mai ales cand vine vorba de comunicare, invatare, schimb de idei si deplasari. In acelasi timp, tind sa fie prea combativi si prea indrazneti uneori, poate chiar prea indiscreti, ceea ce le poate submina relatiile.

Pana pe 21 Mai, vitalitatea nu e punctul lor forte, ba chiar e posibil sa se simta obositi sau sa aiba nevoie de ingrijiri medicale. De asemenea, au senzatia ca trecutul ii ajunge din urma si trebuie sa rezolve situatii pe care fie le-au amanat, fie nu le-au putut aborda pana acum.

Dupa 21 Mai, le revin entuziasmul, vitalitatea si optimismul, au din nou chef de socializare si comunicare, iar in plus au si posibilitatea de a-si imbunatati statusul financiar, prin investitii inspirate, reconfigurari ale activitatii sau valorificarea unor surse de venit mai vechi. Totusi, e foarte important sa evite riscurile inutile.

Rac

In prima jumatate a lunii Mai, inca se simt efectele suprasolicitarii din ultimele saptamani si e posibil sa fie nevoie de mai multa odihna, un regim de viata ponderat in toate privintele si evitarea confruntarilor directe care ii solicita prea mult din punct de vedere emotional si afectiv, mai ales ca in plan relational exista inca multe neclaritati.

Din 16 Mai, Marte intra in Rac, asa ca incepe o etapa cu mai multa energie, vitalitate, curaj de a aborda unele aspecte spinoase si a le rezolva, atat in cadrul unor parteneriate cat si in ce priveste statutul profesional si relatia cu sefii.

Pentru unii nativi Rac, poate fi un moment excelent de a incepe o afacere sau de a pune la cale o strategie cu rezultate bune, in sensul cresterii profesionale si financiare.

Luna noua in Taur din 5 Mai anunta zorii unor relatii, cunostinte si proiecte noi, cu sprijinul si la inspiratia unor prieteni sau grupuri in care se integreaza. In orice caz, in urma unor discutiii pe marginea noilor idei se poate vorbi si de castiguri financiare suplimentare.

Dupa 21 Mai, e necesar sa fie mai discreti, rezervati, atenti la mesajele subtile si la informatiile care ajung la ei.

Leu

Pentru Lei, totul pare sa se invarta in jurul carierei, statutului, autoritatii si puterii, in aceasta luna. Multe planete se perinda prin acest segment de viata, activandu-l si fortand cumva atentia acestor nativi sa se indrepte catre ceea ce trebuie schimbat, dezvoltat, reconfigurat, gandit la scara mai mare, clarificat. E o perioada in care se pot face ajustari esentiale, se pot construi proiecte noi sau se pot imbunatati cele vechi. Toate acestea, cu rezultate bune inclusiv in plan financiar, unde se anunta chiar si castiguri surpriza.

Leii sunt expusi in aceasta luna, mai ales sub aspect social si profesional. In preajma zilei de 5 Mai, se poate naste o idee noua, un proiect, o afacere. Sa fie atenti la posibilitatile care se deschid si sa profite de ele, mai ales ca in jurul datel de 8 au trecere in fata sefilor sau a persoanelor cu putere de decizie.

Activitatea sociala este intensa inca, in prima parte a lunii, prin comunicarea cu ceilalti pot veni informatii si idei, dar se pot naste si conflicte din cauza indiscretiei sau a impulsivitatii si superficialitatii.

Incepand cu 16 Mai, Marte ajunge in Rac si e important sa fie mai atenti la lumea lor interioara, sa fie rezervati, sa-si foloseasca intuitia si creativitatea, sa fie mai atenti la administrarea resurselor interioare si exterioare.

Fecioara

Primele zile ale lunii Mai nu aduc prea multa liniste, asta din cauza unor preocupari legate de dari, taxe, investitii sau teama ca ar putea pierde ceva material. Insa, incepand cu 6 Mai, se detensioneaza atmosfera, iar nativii Fecioara incep sa simta ca apele se aseaza in favoarea lor. E timpul sa se gandeasca la viitor, sa-si planifice o vacanta, sa faca demersuri juridice ori sa inceapa niste studii care sa le deschida usi noi de acum incolo. In orice caz, acum pot face pasi inceti si siguri pentru dorinte pe care le au si pot lua decizii importante impreuna cu partenerul de viata.

Unii nativi se gandesc sa-si extinda activitatea in strainatate, altii primesc sfaturi, idei si sprijin de la persoane aflate la mare distanta.

Zona carierei este inca zbuciumata. Au loc multe discutii, sedinte, analize si evaluari, mai ales in prima parte a lunii. Totul tine de cum comunica si cum isi apara cauza, folosind un limbaj si un ton adecvat, dar si aducand mereu in discutie atu-uri care sa-i sustina in ceea ce cer. E bine sa stea departe de intrigi si sa intervina doar cand au ceva util si valoros de spus.

Balanta

Inceputul lunii Mai le gaseste pe Balante destul de ingrijorate, preocupate sau pur si simplu nemultumite de felul in care relationeaza cu partenerul de viata sau cu alti oameni semnificativi din viata lor. Au de reglat lucruri, de discutat, insa calea catre pace este lipsa de judecata si flexibilitatea ideilor exprimate.

In a doua parte a lunii, multe conflicte se pot ameliora si pot chiar sa dispara, cu ajutorul experientelor erotice si a apropierii fizice, sau ca urmare a conexiunii profunde sufletesti pe care o pot crea cu celalalt.

In relatiile mai putin sudate, gelozia si posesivitatea pot fi prezente si pot crea tensiuni greu de dizolvat.

Totusi, cea mai puternic activata este axa finantelor. Atat Luna noua din 5 Mai, cat si Luna plina din 19 Mai aduc in prim plan situatii care ii determina pe acesti nativi sa ia decizii importante, cu impact pe termen lung. Fie se decid in privinta unei investitii, fie fac demersuri pentru a amortiza semnificativ o investitie mai veche, fie se gandesc sa reduca niste costuri si cheltuieli si sa creasca profitul unor afaceri prin diverse artificii. In orice caz, au succes in astfel de demersuri, inclusiv in cele care vizeaza bancile sau casele de asigurari.

In prima jumatate e lunii este o perioada favorabila pentru studii, examene, planuri de calatorie sau obtinerea de semnaturi si aprobari de la institutii de stat. In a doua parte a lunii, pot lupta cu tenacitate pentru o pozitie profesionala mai buna sau pentru a-si pastra un loc undeva.

Scorpion

Vesti bune pentru Scorpioni, mai ales sub aspect relational si amoros. Luna noua in Taur- 5 Mai, dar si intrarea planetei Venus in acest semn- 15 Mai, sunt evenimente de bun augur care pot anunta inceperea unei relatii sentimentale de anvergura sau revigorarea uneia deja existente. In orice caz, Scorpionii simt din nou ca pasiunea isi face loc in viata lor, magnetismul lor creste si pot trai acum in mod plenar, asa cum le place, experiente in doi.

Din punct de vedere financiar, e nevoie de prudenta, mai ales in prima jumatate a lunii. E o perioada in care sa se concentreze mai curand pe amortizarea unor investitii si pe gasirea de solutii pentru rezolvarea unor situatii financiare incurcate.

Dupa 16 Mai, stapanul lor- Marte se muta in Rac si le creste interesul pentru cunoastere, emancipare si evolutie. Probabil ca multi Scorpioni vor lua decizii importante legate de viitorul lor pe termen lung si vor face demersuri pentru a-si aseza viata pe un fagas mai sigur si mai confortabil.

Dupa 21 Mai, e un moment bun pentru a beneficia de favoruri, bani veniti cu usurinta si finantari nesperate. Trebuie doar sa fie dispusi sa ceara si sa primeasca ce au nevoie, pentru a-si face viata mai usoara, insa fara a exagera.

Sagetator

In prima jumatate a lunii Mai, zona relatiilor Sagetatorilor este destul de agitata. Lucrurile sunt amestecate, au parte atat de experiente uimitoare in sensul bun, cat si de experiente care ii preseaza sa ajusteze fie comportamentul, fie anumite decizii pe care le-au luat.

Pe de alta parte, e nevoie sa recunoasca niste adevaruri si sa retracteze unele promisiuni fara fundament. De asemenea, Sagetatorii care se joaca cu focul in sensul derapajelor sentimentale si a jocurilor la doua capete, pot avea de suferit.

In relatiile de cuplu deja consacrate, se pot isca destul de usor certuri, din cauza bataliilor la nivel de idei si conceptii.

In ce priveste zona muncii, au parte de oportunitati, deschidere de drum nou si multe idei care le pot creste eficienta la lucru si le pot aduce beneficii financiare si nu numai.

Pe de alta parte, acesti nativi ar face bine sa ia in considerare o schimbare a stilului de viata si o mai mare preocupare pentru sanatate.

Din 16 Mai, intrarea lui Marte in Rac le activeaza zona finantelor altora, prin urmare e timpul sa regleze conturi cu alte persoane sau cu banci ori alte institutii. Pot obtine sprijin financiar daca au nevoie, dar pot sa si inchida niste socoteli cu o datorie, un credit, o asociere neprofitabila.

Capricorn

Foarte dinamica este zona iubirii, copiilor si creativitatii. Aici, in casa a V-a astrologica va avea loc si Luna noua din 5 Mai, precum si Luna plina din 19 Mai. Asadar, pentru unii Capricorni putem vorbi despre inceputul unei relatii serioase, pe termen lung. Alti Capricorni iau decizii cu impact indelungat in ce priveste o relatie care trece intr-o noua etapa sau in ce priveste un proiect creativ.

De asemenea, pot fi luate hotarari cu privire la aducerea pe lume a unui copil. Toate acestea sunt de bun augur si sunt chiar recomandate.

La locul de munca, in prima parte a lunii exista multa agitatie, confuzie, lucrurile sunt neclare sau Capricornii au senzatia ca nu pot finaliza asa cum si-ar dori unele sarcini si ca nu sunt eficienti. Insa, pe acest fond, pot afla informatii utile, isi pot da seama ce trebuie imbunatatit si primesc chiar semnale cu privire la ce trebuie schimbat in stilul lor de viata, incepand cu alimentatia si pana la program de lucru si alte activitati de rutina.

In a doua parte a lunii, unii Capricorni isi pot gasi un loc de munca sau pot sa primeasca proiecte mai interesante de care sa se ocupe.

Dupa 16 Mai, Marte se va afla in casa parteneriatelor Capricornilor, semn ca pot primi propuneri interesante, invitatii productive si chiar cereri in casatorie.

Varsator

Pentru Varsatori, planetele activeaza in mod special zona sufletului si a familiei. Probabil ca acesti nativi au nevoie acum de o intoarcere la radacini, de conectare cu sufletul lor, de conservare a unor valori in care cred. Intr-un fel sau altul, in aceasta luna, viata ii trage spre camin, familie, neam, radacini, trecut, valori, traditie. Si e, pentru unii dintre nativi, un moment de inceput in ce priveste viata de familie sau locuinta. Poate fi vorba inclusiv de inceperea unor demersuri pentru achizitionarea unei locuinte sau renovarea celei existente.

De asemenea, poate fi vorba despre schimbarea ambientului casnic prin schimbarea decorului sau a numarului membrilor familiei.

In ce priveste zona afectiva, sunt extrem de jucausi, le place sa flirteze si au chef de experiente nemaitraite. Exista riscul unor derapaje sentimentale in cazul unora sau e rost de revigorare a relatiei in cazul altora.

Dupa 16 Mai, Marte in zona muncii si sanatatii poate sa ii faca pe Varsatori sa fie mai atenti la sarcinile lor de lucru, la unele tensiuni care apar in echipa/colectiv si la rezolvarea unor disensiuni. De asemenea, organismul le poate da semnale ca e timpul sa fie mai atenti cu programul de viata. Eventual, pot recurge la anumite terapii sau diete.

Pesti

Exista destul de multa instabilitate in zona finantelor si carierei. Multi nativi Pesti au senzatia ca se afla pe nisipuri miscatoare si asta le creeaza un sentiment de profund disconfort, mai ales in prima parte a lunii, cand apar si cheltuieli neprevazute in casa/familie.

Totusi, solutiile vin din comunicarea cu cei din jur, prin deschiderea catre noi posibilitati, prin studii pe care acum le pot incepe sau le pot aprofunda. De exemplu, nu ar fi rau sa-si aminteasca ce au invatat candva, ce cunostinte au, ce stiu sa mai faca, ce le-ar placea si ce ar mai putea invata sau aprofunda. Pentru ca, se pare, succesul, portita de iesire din impas este reprezentata acum de informatie, cunoastere, studiu, curiozitate, deschidere. Nu e exclus ca oameni din anturaj, prieteni mai vechi sa le vanda ponturi bune si sa le deschida mintea.

Din punct de vedere afectiv, dupa 16 Mai Marte in Rac activeaza acest sector si le aduce Pestilor experiente intense din punct de vedere emotional. Se pot apropia mai mult de persoana iubita, dar pot sa si ceara mai multa atentie si sa devina mai posesivi. Se accentueaza atat efuziunile sentimentale, cand si temerile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#horoscop lunar mai, #horoscop mai, #horoscop 2019 , #horoscop lunar