Horoscop lunar - mai 2014

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 11:38
7355 citiri
Horoscop lunar - mai 2014
Foto: Ziare.com

Taur

Ai multe de rezolvat in aceasta luna si daca nu te grabesti risti sa ramai in urma fata de colegii tai. Astrele isi vor face datoria si te vor indruma cum stiu ele mai bine. Soarele si Mercur vor avea cel mai mult de "munca". In ultima saptamana o sa te poti concentra mult mai bine asupra treburilor solicitante, pentru ca rezolvi ceva ce tine de casa.

Gemeni

La inceputul lunii trebuie sa fii atent la lucrurile care nu sunt la vedere, are legatura cu sanatatea. Nu ar strica sa faci un control de rutina. Daca cineva are nevoie de o informatie, la tine trebuie sa apeleze, pentru ca esti la curent cu toate detaliile, mai ales cele de ultima ora.

Rac

E o luna de cotitura in privinta afacerilor, insa va fi un pas in fata. Lasi in urma ceea ce nu a mers pana acum si o iei pe un drum nou. Vor fi emotii si zile intregi de munca, dar rezultatul va fi peste masura. Cea mai buna zi din luna va fi 22 mai.

Leu

La slujba se anunta surprize, dar si multa munca. Vor avea loc cateva schimbari. Pe plan personal, o sa ai parte de o reusita. Asteptai de ceva vreme aceasta veste si uite ca apare. Pluto si Uranus vor functiona in avantajul tau. Ultima saptamana a lunii va fi mult mai buna fata de cele dinainte.

Fecioara

Castigi ceva, iar o persoana din jurul tau considera ca nu meriti acest lucru. Realizezi din timp ceea ce are gand sa faca si o sa tai raul de la radacina. Acesta va fi singurul aspect neplacut al lunii mai. Oferi o noua perspectiva muncii tale si realizezi ca acest stil nou ti se potriveste ca o manusa.

Balanta

Ies la suprafata unele frustrari si din cauza aceasta s-ar putea sa intri in conflicte cu diverse persoane. Din fericire, nu sunt majore si se vor incheia la fel de repede cum au inceput. Putin mai multa atentie la rudele mai varsta, pentru ca trec printr-o perioada solicitanta.

Scorpion

Esti foarte vehement si hotarat in aceasta perioada. Fiecare pas pe care il treci pe hartie vrei sa il indeplinesti cu brio si pentru asta depui mult efort. Nu vor intarzia sa apara laudele. Acasa vrei sa schimb ceva in privinta designului si o sa faci cateva cheltuieli.

Sagetator

Cunosti o persoana care o sa te invete unele trucuri datorita carora vei economisi niste bani pe care o sa ii poti investi in ceva ce te ajuta sa te relaxezi. Pe 22 si 23 o sa ai foarte multa treaba la birou, asa ca nu iti programa nimic pentru serile respective. Soarele o sa te ajute destul de mult.

Capricorn

Casa familiei este pusa in prim plan in urmatoarea perioada. Cam tot ce o sa faci va avea legatura cu acest aspect. Iei parte la activitati creative la care vor participa mai multe rude. Este acea perioada din an in care latura ta sensibila iese la suprafata, asa ca partenerul de viata se poate astepta la lucruri memorabile din partea ta.

Varsator

Nu este cazul sa te comporti copilareste atunci cand cineva isi da seama ca ai gresit. Ai tendinta de a arunca vina asupra altcuiva si sa te plangi ca esti o victima. Nu este o strategie buna, mai ales in fata sefului care stie exact cum stau lucrurile. Acasa se anunta momente pline de romantism.

Pesti

Pana pe 21 mai Soarele va influenta casa comunicarii, ceea ce inseamna ca o sa te intelegi chiar si cu oamenii pe care ii evitai pana acum. Apoi, o sa pui pe primul loc cariera si te vei dedica cu totul unor sarcini noi. Venus va avea multe de spus.

Berbec

Se anunta agitatie si ceva mai mult stres in primele zile. Trebuie sa dai un raport sau sa realizezi niste statistici care te vor tine mai mult timp pe la birou. Apoi intri intr-un fel de vacanta pe care o meriti in plin.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop lunar mai, #horoscop mai, #horoscop lunar 2014 , #horoscop lunar