Horoscop lunar - mai 2012

Luni, 30 Aprilie 2012, ora 11:14
7207 citiri
Horoscop lunar - mai 2012
Foto: Ziare.com

Taur

Urmeaza o perioada ceva mai linistita pentru tine, pentru ca ai reusit sa scapi de o persoana care iti crea probleme si te facea sa pierzi timpul fara sa produci nimic. Si la locul de munca o sa iti mearga mai bine. Proiectul la care ai muncit mult in ultima vreme incepe sa isi arate roadele si esti foarte mandru.

Gemeni

Te agiti mai mult decat ar trebui pentru ceva ce nu te priveste personal. Este ceva legat de o cunostinta care niciodata nu este in stare sa se descurce singura. Oferindu-i mereu sprijinul tau nu o sa isi asume responsabilitatea si nu o inveti bine. Mai bine sa dea de greu pentru a ajunge sa aprecieze macar efortul tau. Ai grija la partenerul de viata pentru ca din cauza amicului il vei ignora.

Rac

Cateodata te intrebi de ce alegi calea cea grea in loc sa accepti tot ceea ce pare a fi floare la ureche. Incerci sa te convingi ca in acest fel demonstrezi cat de mult poti sa faci, insa daca stai sa te gandesti mai bine realizezi ca tu vrei sa arati asta unor oameni care nu merita osteneala. Mai bine te-ai concentra pe lucruri care conteaza cu adevarat, familia si mai ales copiii.

Leu

Te asteapta multa munca pentru ca tocmai ai inceput o actiune importanta pentru cariera ta. In primele zile o sa simti ca innebunesti din cauza stresului si oboselii, insa dupa prima saptamana lucrurile se vor linisti. O sa ai nevoie de sustinerea familiei si chiar o sa ai parte de ea. Cu totii inteleg cat este de important asta pentru tine si nu iti cer nimic ce te-ar putea pune intr-o incurcatura.

Fecioara

Lipsa timpului petrecut cu cei dragi incepe sa isi spuna cuvantul. Iti este dor de momentele in care stati toti la masa si va plangeati de ce ati patit la joburi. Chiar si de clipele in care erai criticat a inceput sa iti fie dor. Este un semn ca te-ai maturizat si ca este timpul sa fii stapan pe propria viata. Dupa ce scapi de perioada de nostalgie o sa te porti normal, vesel si mereu pus pe distractie.

Balanta

In luna mai o sa ai parte de trei sau patru zile care te vor darama, insa apoi o sa gasesti rezolvarea unui conflict si o sa te simti mai bine. Faci tot posibilul sa nu mai treci prin astfel de experiente. Te supara faptul ca tocmai cei pe care te bazai te-au lasat singur la greu. Oricum, mergi pe principiul ca orice lovitura te face mai puternic si deja te gandesti la urmatorul pas.

Scorpion

O luna ceva mai linistita. Ai parte de cateva zile libere, timp in care faci cam tot ceea ce iti vine in cap. Duci totul la extrem si se pune problema chiar de un zbor cu parasuta sau ceva la fel de antrenant. Totusi, fii cu capul pe umeri si nu te complica. Nu ai nevoie sa stai prin spitale tocmai acum cand starea interioara este atat de buna.

Sagetator

Faci ce faci si mai dai de cate un necaz. Este adevarat ca de data aceasta nu esti tu cel care il cauzeaza, insa te afecteaza si pe tine. O sa fie nevoie de mai multe persoane pentru ca situatia sa revina la normal. Abia in ultimele doua saptamani o sa te poti gandi si la alte aspecte ale vietii.

Capricorn

Polarizezi atentia tuturor si chiar te simti ciudat pentru ca niciodata nu ai fost pus intr-o asemenea situatie. Din fericire, pentru tine motivul este unul de bucurie. Nici nu vrei sa te gandesti cum ar fi fost daca era vorba despre ceva de rau. Incerci sa nu iei in seama aceasta varianta si sa te bucuri de ceea ce ti se intampla.

Varsator

Ti se ofera o sansa ce pare unica in viata si nu ii dai mare importanta pana cand cineva nu te face sa realizezi ceea ce ti se pregateste. Fii cu bagare de seama pentru a nu fi luat prin surprindere. Si mai ales: nu spune "nu" fara sa fii sigur ca stii despre ce este vorba. Data viitoare nu o sa mai ai aceasta posibilitate.

Pesti

Uneori te grabesti si gresesti exact cand ar trebui sa dai dovada de maturitate si seriozitate. Din aceasta cauza, risti sa fii catalogat drept inconsecvent si sa ai probleme la birou. Incearca macar sa nu mai glumesti pe seama a orice si o sa vezi ca se va observa o schimbare. Spre sfarsitul lunii te asteapta un drum lung.

Berbec

Nu ai nevoie de nimic altceva decat de liniste si odihna. Ai ajuns la o limita si vrei sa pui punct tuturor acelor lucruri care te solicita la maximum. Cel mai bine ar fi sa incepi cu locul de munca. Aici este nevoie de ordine si disciplina, altfel o sa fii pus din nou in fata unor asemenea situatii.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop lunar mai, #horoscop lunar, #horoscop lunar 2012 , #horoscop lunar