Horoscop lunar: Iunie 2019

Sambata, 01 Iunie 2019, ora 11:20
35832 citiri
Horoscop lunar: Iunie 2019

Berbec

O luna importanta in care Berbecii au de vazut, clarificat si schimbat perceptii in ce priveste familia, caminul, mostenirea genetica, dar si fizica. Este o perioada in care se pot reactiva rani vechi, amintiri legate de mama sau de locuri natale, ori de identitatea construita in perioada copilariei. Exista multa melancolie si multe momente de intoarcere in trecut sau la radacini. Berbecii au nevoie de o fundatie solida, au nevoie de mai multa siguranta, vor sa stie pe cine si ce se pot baza, iar acum pot incerca sa stranga randurile in familie.

Compasiunea, iertarea, lipsa de judecata a alegerilor celor din familie si nu numai, sunt cheile vindecarii si transformarii pentru Berbeci. De asemenea, informarea, curiozitatea, comunicarea deschisa sunt esentiale.

In acelasi timp, in cazul acestor nativi, este si despre autoritate si putere, despre statut profesional si social. Ei pot intelege in ce masura si in ce moduri si-au cedat puterea in fata unor persoane care le-au pretins supunere si ascultare sau care pur si simplu detineau controlul asupra lor prin faptul ca de ei depinde ascensiunea si gloria lor. Asadar, acum se pot elibera din chingile manipulatoare ale unora si altora, incepand cu figura paterna care e posibil sa le fi stirbit autoritatea si siguranta de sine.

Probabil ca unii Berbeci vor incheia o etapa profesionala, fara sa stea pe ganduri. Altii vor incheia o afacere sau o vor reconfigura din radacini.

Taur

O luna in care nativii Taur sunt mai deschisi, mai dispusi sa-si exprime sentimentele si sa se preocupe de dorintele si placerile personale. Venus, stapana zodiei lor, sta pana pe 9 iunie in Taur, acasa la ea, si aduce ipostaze benefice si sentimente frumoase, precum si capacitatea de a privi mai senin relatiile si viata.

Din 9 iunie, Venus se muta in Gemeni si activeaza zona banilor, ceea ce inseamna ca aceasta zona de viata se poate imbunatati si Taurii pot avea parte de beneficii materiale suplimentare prin valorificarea muncii, experientei si talentelor. Totul e sa aiba masura in ce priveste cheltuielile.

In alta ordine de idei, axa cunoasterii si a calatoriilor este puternic stimulata, iar nativii Taur sunt invitati sa renunte la niste convingeri, puncte de vedere si perceptii vechi si nefolositoare. Acestea pot avea legatura cu trecutul lor, cu anumite experiente traite in familie sau cu perioada copilariei. E necesar sa-si dea seama ce filozofie de viata nu le mai serveste, ce mod de a privi, si sa renunte la acestea, pentru a-si croi un drum mai potrivit de aici incolo, atat profesional, cat si in ce priveste contextul general de viata.

Gemeni

Gemenii au Soarele de partea lor pana pe 21 iunie, iar din 9 iunie se alatura si Venus. Asadar, putem vorbi de o dispozitie buna in general, de capacitatea de a vedea mai senin viata, de dorinta de a arata mai bine, de a fi mai amabili si ingaduitori. Farmecul personal sporeste, iar vitalitatea este buna, asa ca se pot ocupa si de programe terapeutice sau de diverse proceduri de infrumusetare.

Aspectul cel mai important pentru acesti nativi insa este legat de bani: afaceri, taxe, profit, imparteli, socoteli de tot felul. Gemenii sunt destul de emotionali si sensibili in luna iunie cand vine vorba despre afaceri si bani sau pur si simplu au de rezolvat anumite aspecte materiale de care sunt atasate emotii si sentimente (poate fi vorba de chestiuni familiale, de compensarea unor experiente dureroase din trecut etc).

In orice caz, sa fie atenti la tot ce apare la suprafata, inclusiv emotii, temeri, sensibilitati legate de banii castigati sau asteptati, pentru acum se pot inchide niste capitole care au fost destul de frustrante sau se pot lamuri in sfarsit niste subiecte care au fost doar acoperite cand a fost vremea derularii lor in realitate. Pot imparti ce au de impartit, se pot elibera de niste datorii care le-au luat din putere sau pot pune capat unor compromisuri financiare.

Rac

Pentru nativii Rac, ca si pentru Capricorni, aceasta luna este poate cea mai importanta din an, la nivel de constienta si constiinta, deoarece contine potential imens de eliberare karmica si de vindecare. Racii acum sunt stimulati energetic si sunt chemati sa se trezeasca, sa inteleaga ca anumite programe de viata nu sunt ale lor, ci provin din familie (poate de la mama), sa constientizeze ce anume le ia din putere si care sunt compromisurile care i-au slabit si pe unii chiar i-au imbolnavit.

Exista o componenta profund transformatoare si eliberatoare in acest context astrologic, pentru ca axa Rac-Capricorn este activata de planete intr-o dispunere foarte rara si unica in viata aceasta. Asadar, vorbim despre sansa de a iesi din angrenaje relationale si scheme de functionare parteneriale toxice. Vorbim despre o propulsare pe un drum diferit, dupa ce socotelile cu trecutul vor fi fost incheiate.

Racii trebuie sa fie foarte atenti la ei acum, la ce simt, la ce intelegeri au, ce mesaje vin spre ei, nu neaparat prin comunicare propriu-zisa, ci mai ales pe sub cuvinte, pe sub gesturi. Vor intelege care e calea adecvata si la ce/cine trebuie sa renunte pentru a putea pasi pe ea.

Leu

Zona prietenilor, a relatiilor sociale si a proiectelor de grup este activata in luna iunie, astfel ca Leii pot cunoaste acum oameni interesanti, pot socializa cu usurinta si pot avea acces in cercuri si proiecte care ii inspira si care reprezinta o sursa de invatare si distractie in acelasi timp. Sa evite totusi iluziile, mai ales in materie de amor. Leii care se iluzioneaza acum sau amesteca dragostea cu prietenia pot ajunge in situatii delicate si pot fi dezamagiti in cele din urma.

Foarte tensionata este axa muncii si a sanatatii, aici exista etape de inchis, lucruri de constientizat apropo de stil de viata, de abordare a muncii si responsabilitatilor, de program si rutina zilnica. Inteleg acum ca din anumite puncte de vedere nu mai pot continua ca pana acum. Unii inteleg cauzele emotionale ale unor afectiuni fizice, altii inteleg cauzele rezultatelor limitate ale muncii lor.

In orice caz, Leii e nevoie sa schimbe stilul de viata, modul de lucru, poate alimentatia si in general obiceiurile care tin de o anumite igiena a vietii. Sunt mai sensibili, senzitivi si dispusi sa simta compasiune, sa coboare de pe soclu si sa priveasca lumea de la nivel de egalitate, poate chiar acceptand unele greseli sau unele consecinte ale infatuarii lor din trecut.

Leii ceva mai orientati spre evolutie spirituala primesc mesaje subtile prin vise sau pe alte cai, simt nevoia sa se izoleze, sa mediteze, sa fie in liniste si sa se regaseasca prin conectare la sufletul lor.

Fecioara

Pentru nativii Fecioara, se activeaza zona sentimentelor si a relatiilor cu cei dragi si apropiati. E o perioada impregnata de sensibilitate, emotii multe si puternice, sentimente care pot fi apasatoare. Revin la suprafata o serie de sentimente vechi, experiente care nu au fost incheiate corespunzator, relatii amoroase din trecut care au lasat urme adanci. Si asta cu scopul de a le privi diferit, de a clarifica, de a intelege o data pentru totdeauna si a elibera un tipar nefunctional care s-a repetat de mai multe ori.

De asemenea, Fecioarele pot sa-si dea seama ce duceau in carca si nu le lasa sa se manifeste la adevaratul potential, ce le tinea sa-si exprime iubirea, creativitatea si geniul.

In alta ordine de idei, aceasta luna le aduce Fecioarelor multe oportunitati de afirmare si dezvoltare in cariera. Unii nativi se pot implica intr-un proiect nou, intr-o noua conjunctura, in contexte inedite profesionale. In orice caz, pare ca sunt sustinuti, atat cu recomandari, cat si cu ingaduinta din partea celor cu care interactioneaza si de care depind anumite decizii care-I vizeaza.

Si financiar, au parte de inflorire si beneficii de tot felul.

Balanta

In luna iunie, Balantele se bucura de sustinere in toate demersurile juridice, in ceea ce priveste studiile sau interactiunile cu instututii de stat, pentru diverse documente, semnaturi sau atestate. Examenele sunt de asemenea de bun augur si le pot aduce multe satisfactii. De asemenea, e o perioada excelenta pentru calatorii sau pentru comunicare cu strainatatea.

Foarte semnificativa este insa axa familie-cariera, unde exista destul de multa apasare, Balantele confruntandu-se acum cu niste consecinte ale unor alegeri vechi. Pe de o parte, unii nativi pot incheia cu un drum profesional sau pot pune capat demersurilor de dezvoltare intr-o anumita directie socio-profesionala. Isi dau seama ca nu ii mai reprezinta, ca nu mai vor sa perpetueze anumite alegeri si rezultate, ca vor sa iasa dintr-o bucla a experientelor de acelasi tip.

Unele Balante isi pot aminti si pot retrai durerea ratarii unor oportunitati in trecut si acum au ocazia sa se impace cu toate aceste alegeri si experiente. Altele isi dau seama ca vor mai multa autoritate si putere in plan personal, ca nu mai vor sa lase familia si confortul casnic pe plan secund si atunci au de facut niste alegeri in acest sens.

Oricum, multe se schimba, se vindeca si se reconfigureaza in viata Balantelor, incepand cu aceasta luna, mai ales in ce priveste familia, trecutul, profesia si statutul profesional.

Scorpion

Scorpionii sunt in continuare sustinuti pe zona partenerului de viata si a colaborarilor. Cel putin in prima decada, acesti nativi se pot bucura de vesti bune, armonie, intelegeri si acorduri profitabile. Gasesc o cale pasnica in orice situatie, chiar si in cele care au iz de conflict.

Dupa 9 iunie, incep sa aiba din ce in ce mai muta sustinere pe zona banilor si beneficiilor venite prin altii. Li se deschid usi, sunt creditati cu diferite sume de bani, li se arata clementa in caz de datorii pe care nu le pot acoperi acum.

Erotismul este accentuat, de asemenea. Scorpionii pot rezolva multe neintelegeri cu partenerul, in dormitor. Si pot fi extrem de seducatori si magnetici.

Esential pentru Scorpioni este si ceea ce se intampla pe axa cunoasterii, studiilor si strainatatii. Unii Scorpioni se gandesc la un viitor diferit, la noi perspective, iar pentru a le putea accede, trebuie sa incheie cu niste capitole din trecut. Sa ierte ceva, sa inteleaga ceva, sa renunte la un punct de vedere. Mai ales in chestiuni legate de familie si mai ales acolo unde au existat tensiuni, polemici indelungate pe un subiect anume, nemultumiri. Acestea se pot incheia acum, daca Scorpionii aleg, iar asta ii va elibera si le va da sansa unor noi posibilitati de a trai, poate chiar in alt loc decat pana acum.

Sagetator

Sagetatorii pot avea de impartit ceva: cu partenerul de viata, cu familia, cu vreun asociat. Si e vorba in primul rand de bani, bunuri, afaceri in comun. E vremea lamuririlor, clarificarilor si impartelii. De asemenea, e timpul incetarii unor compromisuri financiare care le-au luat foarte mult din putere acestor nativi, de-a lungul anilor si vietii. Pot sa constate, de exemplu, ca nu le-a folosit prea mult faptul ca au acceptat la un moment dat un sprijin sau ca au lasat lucrurile neclare, ci mai mult i-a incurcat. E timpul, deci, sa-si recapete puterea, facand alegeri care ii onoreaza si restituind fiecaruia ce i se cuvine, macar intr-o nota de recunostinta si multumire, daca nu la modul concret.

Luna iunie le ofera contextul potrivit pentru a se apropia mai mult de partener, pentru a lua niste decizii impreuna, legat de gestionarea resurselor materiale si nu numai.

Zona parteneriatelor, a imaginii publice si a colaborarilor este frumos sustinuta, mai ales ca in 3 iunie va fi si Luna noua in Gemeni exact in acest sector. Asadar, sa se astepte la propuneri inedite si interesate.

Capricorn

Asa cum am mentionat si pentru Rac, axa aceasta Rac-Capricorn este extrem de puternic stimulata de niste aspecte astrologice rare, ceea ce inseamna ca nativii Capricorn simt ca e momentul sa fie cat pot de vigilenti, mai ales in ce priveste relatiile lor. Acum isi pot da seama de disfunctionalitati relationale, de nautenticitati carora le-au permis sa existe, de relatii care nu le mai servesc si de care e momentul sa se desprinda.

Unii Capricorni pun capat unor relatii, altii pun capat unei atitudini, altii pur si simplu nu mai accepta sa fie mintiti, manipulati sau dusi cu vorba. Vor mai multa claritate, vor putere si vor sa faca alegeri care sa-i ajute sa se dezvolte armonios.

Zona muncii si a sanatatii primeste influxuri benefice, asa ca in aceasta luna Capricornii isi pot relaxa programul de lucru, se pot ingriji cu succes de sanatatea lor, au mai multa flexibilitate in a gasi si implementa solutii bune la locul de munca. Unii isi pot gasi un loc nou de munca sau se implica in noi proiecte.

Varsator

Foarte sensibila si delicata este in aceasta luna axa sanatatii si a muncii. Exista multa incarcatura emotionala acolo, un simt al datoriei foarte puternic, dar si nevoia imperioasa de a pune punct unui stil de viata cel putin nefavorabil. Asadar, Varsatorii s-ar putea sa realizeze ca au anumite obiceiuri, inclusiv alimentare, inca din copilarie, dar acestea nu le (mai) fac bine si e momentul sa renunte la ele. De asemenea, isi pot da seama de o serie de cauze emotionale si conflicte care stau la baza ineficientei lor in anumite aspecte ale vietii sau a unor afectiuni medicale.

In orice caz, exista potential de vindecare prin constientizare, iertare, compasiune, delimitare de trecut si de programe ale altor membri ai familiei.

In alta ordine de idei, luna iunie este bogata in experiente frumoase care sunt de tip sentimental sau tin de creativitatea ori de deschiderea acestor nativi in fata experientelor noi. Unii Varsatori incep sa se expuna mai mult prin anumite talente pe care le detin, altii sunt mai deschisi sa traiasca aventuros si jucaus.

Pesti

Multa emotie, hipersenbilitate si nevoie de tandrete si iubire, asta aduce pentru Pesti luna iunie. Ei traiesc cu intensitate maxima fiecare sentiment, mai ales ca pentru unii revin pe tapet sentimente vechi, relatii amoroase neincheiate sau experiente nevindecate in acest sens. Apar pentru a fi intelese, clarificate, imbratisate asa cum au fost. Pestii se pot elibera acum de dureri numai de ei stiute, si pot sa-i ajute si pe altii sa se elibereze si sa se vindece.

Relatia cu copiii devine un subiect foarte prezent, de asemenea. Pestii isi pot da seama ca au fost sclavii unor dorinte sau ca au lasat sentimentele pentru copii ori pentru cineva drag sa-l controleze si sa le amorteasca propriile dorinte, idealuri, bucurii. Asa ca e un moment bun sa-si evalueze si reconfigureze atitudinea si abordarea.

Frumos energizata este casa familiei si a caminului, a sufletului si a spatiului intim, asa ca in acest spatiu isi gasesc acum bucuria, confortul si siguranta. Mai ales ca unii Pesti se simt inspirati sa schimbe cate ceva prin casa, sa innoiasca, sa aduca un aer mai proaspat si mai jucaus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop lunar iunie, #horoscop iunie, #horoscop 2019 , #horoscop lunar