Horoscop lunar: Iunie 2017

Miercuri, 31 Mai 2017, ora 20:56
11557 citiri
Horoscop lunar: Iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Accentul va fi pus pe familie si pe aspectele psihologice in luna iunie. Daca activezi intr-un domeniu ce are creatia in prim plan, vei avea parte de o mare reusita inca din primele zile. Vinzi ceva sau primesti niste bani care ti se cuvin, ceea ce inseamna ca finantele sunt intr-o stare mai mult decat buna.

Rac

Munca in echipa, dar si echilibrul sunt necesare pentru ca succesul sa vina cat mai repede. Jupiter are semne bune in privinta carierei si te va influenta in luarea deciziilor. O sa te implici in acte caritabile, donand bani sau chiar ceva ce ar fi mult mai util altei persoane. Apar semne bune in privinta unei probleme de sanatate.

Leu

Este timpul sa iti urmezi propriul drum. Nu trebuie sa ramai ancorat in ceva ce nu te multumeste pe termen lung, ci doar iti ofera satisfactie de moment. Combini ceva ce tine de cariera cu ceva prin care ajuti o persoana si acest lucru te multumeste sufleteste. Viata de familie va fi armonioasa.

Fecioara

Datorita unor legaturi dezvoltate in ultima vreme, ti se deschid niste usi la care bateai de multa vreme. Rasufli usurat pentru ca, dupa multa vreme. faci un pas in fata. Ceva pe partea profesionala va contribui la bunastarea financiara. Neptun si Jupiter nu sunt favorabile relatiilor de dragoste. Sanatatea va fi o provocare in aceasta perioada, pentru ca trebuie sa faci o schimbare alimentara.

Balanta

Venus iti ofera foarte multa energie in luna iunie si te va face plin de viata. O sa fii sufletul petrecerilor la care vei merge. O sa fii atat de energic incat prietenii vor fi convinsi ca ai luat vitamine. Nu prea bune sunt vestile pe linie profesionala. Nu te speria, ci doar asteapta-te la ceva mai mult de munca decat de obicei.

Scorpion

In timp ce cariera are parte de mare atentie, trebuie sa te ocupi si de niste chestiuni care tin de familie si de partenerul de viata. Partea profesionala vine cu imbunatatiri in cariera care iti aduc linistea. Cel drag te va ajuta pe partea financiara, veti obtine profitul dintr-o investitie mai veche.

Sagetator

Sagetatorii care au legatura cu ceva artistic vor avea parte de o luna plina de activitati si satisfactii profesionale. Astrele au vesti bune si in privinta banilor. Romantismul va fi ca la el acasa in viata ta in aceasta perioada.

Capricorn

O sa fii foarte activ din punct de vedere profesional si trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, pentru ca nu toate lucrurile vor fi gata la timp. Vei face mai mult sport ca de obicei si sanatatea ti se va imbunatati imediat.

Varsator

Te adaptezi imediat oricarei situatii, dar pentru ca totul sa fie perfect vei fi nevoit sa faci niste compromisuri. Nu este ceva peste care nu poti trece, adica nu iti vei incalca anumite principii. Pozitia planetara nu este tocmai buna pentru partea financiara, asa ca evita sa faci cumparaturi costisitoare.

Pesti

Familia are prioritate pentru tine. Lasi orice altceva atunci cand o ruda te suna sa iti ceara ajutorul, dar si apreciezi sprijinul pe care ti-l ofera cei dragi. Nu te astepta la bani nemunciti si fii mai atent la chestiuni legate de sanatate.

Berbec

Trebuie sa iti imbunatatesti abilitatile de invatare. Adopta o noua strategie, pentru ca trebuie sa te pui la punct cu cateva notiuni de care ai nevoie la locul de munca. Cariera nu este un punct domninant in aceasta perioada, dar nici nu trebuie sa o lasi in umbra. Jupiter favorizeaza relatiile personale, care devin mai stranse. Te vei concentra mai mult pe ceva ce tine de familie.

Taur

Poti atinge succesul doar prin munca atat fizica, dar si psihica. Uranus si Neptun nu influenteaza tocmai in bine cariera, asa ca trebuie sa depui mai mult efort pentru a contra ceea ce trimit ele. In schimb, din punct de vedere financiar, o sa stai excelent. Relatiile amoroase sunt mai complexe. Trebuie sa te gandesti bine inainte de a face vreun pas.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#horoscop iunie, #horoscop lunar, #horoscop lunar iunie , #horoscop lunar