Horoscop lunar - iulie 2015

Marti, 30 Iunie 2015, ora 10:20
7118 citiri
Horoscop lunar - iulie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Atragi persoanele din jur ca un magnet, dar faci multe promisiuni pe care nu le vei putea onora. Ai multe planuri personale pe care doresti sa le pui in practica, dar ceva te retine. Cel mai favorabil aspect este cel al banilor si cel mai putin este cel al dragostei.

Taur

Incepi sa te relaxezi si sa nu te mai stresezi atat de mult. Totusi, financiar tot nu stai bine si vei mai avea parte de stari de nesiguranta. Rudele vor avea o influenta notabila in iulie. Cel mai bine conturat aspect este cel al sanatatii.

Gemeni

Vei avea parte de multe oportunitati asa ca actioneaza si profita de toate lucrurile bune care ti se vor intampla. Totul converge spre o mai buna stabilitate financiara. Cu un tonus mai ridicat, te vei relaxa la o plimbare/calatorie binemeritata. Toate aspectele sunt favorabile, dar cel mai prolific va fi sectorul banilor.

Rac

Vei trece prin diverse situatii care te vor macina emotional. Trecerile de la o stare la alta vor aduce greutate in a lua decizii. Sfera cea mai putin favorabila in iulie e cea a banilor, desi nici la dragoste ori sanatate nu vei straluci.

Leu

Vei avea o stare negativa, deoarece problemele de sanatate iti dau iar de veste ca exista si necesita atentie. Totusi, te vei deda la diverse placeri, dar nu vei reusi sa stergi adevaratele probleme. Cu banii stai bine, dar dragostea si sanatatea vor avea un nivel foarte scazut.

Fecioara

E nevoie sa iti canalizezi energia in vederea atingerii unui scop precis si nu trebuie sa te pierzi in detalii. Vei avea parte de foarte multe vizite. Toate sferele sunt favorabile, mai ales in ceea ce priveste banii si sanatatea.

Balanta

In iulie nu vei mai putea sa apelezi la sange rece si te vei lasa prada emotional in tot ceea ce te va lovi. Emotiile sunt mari, exagerarile in floare, iar tu vei afla niste vesti nu atat de bune. Banii raman la o cota satisfacatoare.

Scorpion

Ai tendinta sa fii impasibil, mai ales in cadrul evenimentelor familiale. Cei dragi au nevoie de tine si de o organizare complexa, dar esti cam delasator. Cu banii vei sta foarte prost in iulie.

Sagetator

Se pare ca bunul-simt nu este punctul tau forte in iulie. Persoanele din jur se vor simti ofensate si nimeni nu va intelege. Dragostea tinde sa scada, dar banii continua sa vina.

Capricorn

In urma interventiei in anumite probleme ai tendinta de a exagera. Cei care stiu ceea ce s-a intamplat iti vor cere socoteala pentru acest comportament. Vei avea parte de multa ironie, insa totul e din vina ta, dar o sa rezolvi totul cu calm. Per total, aspectele sunt bine conturate, mai ales banii si sanatatea.

Varsator

Apar situatii complexe, insa nu poti fi obiectiv. Astfel, vei ajunge sa aduci si mai multe probleme in comunicare. Din punct de vedere financiar o sa o duci cel mai bine.

Pesti

Vei avea o oferta tentanta care iti va aduce multa relaxare. Relaxarea inseamna si liniste psihica, deoarece vei primi o suma importanta de bani. Totul in jur este plin de pozitivism, iar tu tot mai fericit.

Horoscop lunar YVE.ro

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Horoscop iulie, #horoscop lunar iulie, #horoscop lunar 2015 , #horoscop lunar