Horoscop lunar - iulie

Luni, 30 Iunie 2014, ora 12:29
7960 citiri
Horoscop lunar - iulie
Foto: Ziare.com

Rac

In aceasta luna asteapta cu bratele deschise schimbarile din viata ta, pentru ca vor fi cateva pe toate planurile. Casa familiei intra in atentia astrelor, care iti pregatesc cateva surprize. La birou lucrurile se vor aseza in avantajul tau.

Leu

Ai foarte multe de realizat in aceasta luna, iar rezultatele vor fi mai mult decat satisfacatoare. In sfarsit, incep sa se vada efectele muncii tale si te simti foarte mandru de ceea ce se intampla. Soarele te va ajuta sa te mentii pe aceeasi linie.

Fecioara

Simti nevoia de mai multa iubire in viata ta, asa ca faci un prim pas in acest sens si accepti niste invitatii in oras. Acest lucru este valabil pentru fecioarele singure, pe cand cei implicati intr-o relatie ar trebui sa stea departe chiar si de flirturile care li se par nevinovate. Profesional, te asteapta o perioada de foc.

Balanta

In primele doua saptamani din iulie o sa ai parte de multe evenimente care te vor tine in priza si o sa fii extrem de obosit. Abia apoi o sa te poti relaxa ceva mai mult. Partenerul de viata are o surpriza pentru tine in perioada care urmeaza.

Scorpion

Venus aduce putin mister in viata ta. Sunt anumite lucruri care iti atrag atentia, dar nu ai curajul sa aprofundezi subiectul pana cand cineva nu iti ofera o idee. Apoi, totul va merge ca pe roate. In ultima saptamana din iulie o sa ai parte de o reusita profesionala.

Sagetator

Se intampla ceva ce poate fi interpretat ca un semn de noroc in dragoste. Atat tu, cat si partenerul de viata sunteti plini de entuziasm referitor la ceea ce urmeaza. Zilele de 15 si 27 iulie sunt cele mai bune pentru tine, mai ales din punct de vedere al carierei.

Capricorn

Punctul tau forte este comunicarea. Ai parte de discutii constructive cu oameni pe care nu ii cunosti de multa vreme, dar care se vor dovedi a fi importanti. Incepand cu aceasta luna o sa vezi lucrurile altfel, ti se deschid mult mai usor usile.

Varsator

Esti foarte stimulat luna aceasta si te bucuri enorm ca urmeaza sa primesti niste bani pe care ii astepti de o buna perioada de timp. Pentru inceput, te poti rasfata cumparandu-ti ceva ce iti doresti, dar apoi ar fi bine sa te gandesti sa faci economii. Relatiile cu superiorii se vor imbunatati.

Pesti

Esti intr-o perioada benefica in care incepi un proiect personal. Spre sfarsitul lui iulie iti cauti un loc de munca sau descoperi noi oportunitati de colaborari pe langa actualul job. Iti este greu sa faci o alegere intre o vacanta cu prietenii sau cateva zile cu partenerul de viata.

Berbec

Marte este in ultimele zile in casa relatiilor a berbecilor, asa ca te poti astepta la momente pline de suspans pana pe 28 iulie. Deciziile importante trebuie sa le iei doar in urma unor discutii cu partenerul de viata.

Taur

Pui mai mult pret pe romantism si lasi deoparte simtul practic. Visezi mai mult decat de obicei si chiar indraznesti sa ii dai de inteles sotului/sotiei ca iti doresti ceva foarte mult. Te plimbi mai mult decat in lunile care au trecut, iar in privinta concediului iti doresti sa ajungi intr-o loc nou. Este inceputul unei perioade care va energiza cuplul.

Gemeni

Venus va influenta gemenii mai mult decat oricare semn zodiacal. Primele doua saptamani vor fi un deliciu din punct de vedere sentimental. Deschide-ti mai mult inima. Comunici foarte bine cu cei de la birou. Jupiter te ajuta in acest sens. O sa termini anumite activitati pe care le-ai lasat intr-un con de umbra luna trecuta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop lunar, #horoscop lunar iulie, #horoscop lunar 2014 , #horoscop lunar