Horoscop lunar - iulie 2013

Luni, 01 Iulie 2013, ora 13:07
5654 citiri
Horoscop lunar - iulie 2013

Rac

Ai ramas cu ceva neterminat de luna trecuta si in primele zile din iulie trebuie sa inchei cu asta. Altfel, nu te vei putea concentra pe altceva. In cea de-a doua saptamana vei fi mult mai atent in a-i ajuta pe cei din jur. Faci acte caritabile, care iti vor aduce mult respect. Spre sfarsitul lunii vei avea mai mult timp liber la dispozitie.

Leu

Desi este vara in toata regula, tinzi sa hibernezi. Cel putin in primele zile ale lunii. Te simti epuizat si nu ai chef de nimic. Noroc cu prietenii, care vor depune eforturi considerabile pentru a te scoate din aceasta stare. Situatia se va schimba de pe data de 22 iulie. Ultima saptamana va fi una de foc.

Fecioara

Este luna inspiratiei. Pe ce pui mana tranformi in aur. Esti foarte valoros si o sa primesti si cateva oferte de job. Nu spune "da" inainte sa le analizezi foarte bine, pentru ca este posibil sa fie si capcane. Vor fi cateva zile agitate intre 20 si 25 iulie, insa apoi se instaleaza linistea.

Balanta

Experientezi ceva nou luna aceasta. Este posibil ca in concediu partenerul de viata sa te surprinda cu o activitate. Se anunta multa adrenalina. Apoi va urma o perioada de liniste, care se va intinde pana in luna august.

Scorpion

Intri in noua luna cu mai multe ganduri despre ceva ce tine de viata personala. Se intampla tot felul de lucruri acasa si nu te poti acomoda cu schimbarile. Ai nevoie de sprijinul persoanelor dragi din jurul tau. Drept urmare, inviti mai multi prieteni pe la tine. Pregateste-te pentru multe vizite.

Sagetator

Aveai de gand sa stai mai mult timp pe acasa, insa planurile tale nu coincid cu cele ale sotului/sotiei, care a planuit o plecare din oras. La inceput, nu privesti cu ochi buni deplasarea, insa pana la urma vei fi fericit. Te vei incarca cu energie pozitiva.

Capricorn

Te lasi cu greu convins de cei apropiati sa plecati in concediu unde vor ei. Dupa cateva zile de rugaminti si un mic santaj emotional, cedezi. Va fi o destinatie inedita. O sa ai parte de cateva zile iesite din comun. Cand te vei intoarce la munca, isi vor lipsi acele momente.

Varsator

Astrele se aliniaza in favoarea ta in iulie. Vei reusi sa termini proiecte pe care le ai de luni de zile in lucru. Vor fi cateva zile in care ai motive sa iesi in oras pentru a sarbatori. In a doua jumatate a lunii, vor avea loc cateva schimbari in viata sentimentala.

Pesti

Ai o gramada de lucuri de facut si daca nu te grabesti o sa ramai cu ele nefinalizate inainte de termen. Poti incepe prin a face un plan. Abia apoi sa te treci la treaba. Serile din ultima saptamana vor fi ceva mai bune decat cele de la inceput.

Berbec

Daca cunosti o persoana ce pare extrem de sincera, nu i te destainui din prima clipa, pentru ca este posibil sa aiba ceva de ascuns. Risti sa fii pus intr-o situatie dificila si chiar sa ti se ceara anumite favoruri, doar pentru ca stie ceva despre tine.

Taur

O luna pe sufletul tau. Nu ai prea multe de facut la birou, ceea ce inseamna ca te poti concentra si pe viata personala. Ar fi timpul sa faci o mutare. Poate fi vorba despre o nunta sau copil.

Gemeni

Te simti la interogatoriu in perioada urmatoare. Toata lumea iti pune intrebari si asteapta raspunsuri urgente. Ai momente in care simti ca cedezi. Un prieten te va ajuta sa iti revii si sa te pui pe picioare. O sa ajungi sa pui mai mult pret pe relatiile cu amicii.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#horoscop lunar iulie, #horoscop lunar, #horoscop lunar 2013 , #horoscop lunar