Horoscop lunar - iulie 2012

Sambata, 23 Iunie 2012, ora 11:10
7054 citiri
Horoscop lunar - iulie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Este luna ta. O sa ai parte de atat de multe surprize, incat o sa te rogi sa nu se sfarseasca aceasta perioada. Daca ai putea, ai opri timpul in loc. Nu poti si trebuie sa accepti ca orice bucurie se va incheia la un moment dat. Spre sfarsitul lunii o sa ai mai mult de munca si asta te va impiedica sa iei parte la cateva evenimente la care vor participa oameni dragi.

Leu

O sa fie o luna solicitanta din toate punctele de vedere. Si acasa, dar si la munca vei fi asaltat de cereri pentru a face cate ceva ca sa ii ajuti pe cei din jur. Ai momente in care te supara faptul ca esti cautat doar la nevoie, insa te calmezi repede si dai dovada de marinimie. In cea de-a doua saptamana o sa fii nevoit sa faci un drum cam lung.

Fecioara

Te concentrai asupra unui proiect si afli in ultima clipa ca efortul tau a fost inutil pentru ca totul se anuleaza. Cateva zile o sa fii demoralizat din pricina acestui lucru, insa unul dintre superiorii tai iti va da o veste buna in a doua saptamana a lunii. O sa vezi lucrurile cu alti ochi.

Balanta

In prima saptamana o sa ai probleme cu somnul si o sa fii putin aiurit pentru ca nu te odihnesti. Daca nu vrei sa intampini probleme de sanatate, fa ceva urgent. Dupa ce rezolvi acest aspect, o sa te poti concentra asupra muncii pentru ca vei primi numeroase sarcini. Spre sfarsitul lunii planifici o mica escapada intr-un loc drag, cel mai probabil la mare.

Scorpion

Simti nevoia sa fii mai mult timp aproape de cei dragi. Ai intampinat o situatie care te face sa fii mult mai constient de prioritatile din viata. De aceea, o fii dispus sa o lasi mai usor cu slujba si sa te ocupi de oamenii speciali. Parintii vor fi in centrul atentiei. Cei care au copii vor lua parte la activitati distractive.

Sagetator

Nu iei in seama micile semnale venite din partea celui drag prin care ai putea sa iti dai seama ca are nevoie de mai multa atentie. Esti cu gandul la ale tale si il ignori. Ai mare grija pentru ca este posibil ca la un moment dat sa se sature sa mai astepte si sa ia singur atitudine. S-ar putea sa nu fie bine pentru tine. Cam asa va fi inceputul lunii. Ultima saptamana va fi total opusa primei.

Capricorn

Esti deschis discutiilor cu oameni pe care abia ii intalnesti, insa nici prin gand nu iti trece sa iti deschizi sufletul in fata lor. Ai invatat din experientele anterioare ca nu este bine sa ai incredere oarba in cineva, oricat de bun pare la prima vedere. Totusi, dupa un timp, o sa te simti in siguranta in preajma lor si nu o sa mai stai incruntat. Pe plan profesional se anunta cateva schimbari in bine.

Varsator

Esti foarte ocupat. Problema este ca familia si prietenii nu inteleg cat de mult muncesti si ca uneori nu te mai simti in stare sa dai curs invitatiilor lor. Din cauza asta o sa ai parte de mici discutii neplacute cu ei. Trebuie sa fii ferm si sa iti gasesti cuvintele potrivite pentru a le explica situatia in care te afli. Daca te enervezi si ii respingi, o sa agravezi totul.

Pesti

Este timpul sa faci mai multe lucruri care iti plac pentru ca timpul trece si nu o sa mai intalnesti astfel de ocazii. Ar trebui sa dormi, sa te plimbi, sa pictezi, sa canti sau sa stai cu cei dragi. O sa vina o vreme in care o sa te plangi ca nu ai facut tot ce trebuia atunci cand era cazul si va fi doar vina ta.

Berbec

Nu ai prea multa experienta pentru a incepe ceea ce vrei. Gandeste-te bine daca incepi asta sau nu pentru ca din momentul in care te implici nu o sa mai poti sa dai inapoi. Daca nu te simti sigur pe ceea ce crezi, sfatuieste-te cu cei dragi pentru ca si ei vor fi implicati indirect. In cazul in care simti nevoia, ia-ti cateva zile libere pentru a te decide.

Taur

Inceputul de luna o sa fie plin de vesti bune. Acestea te vor face sa vezi in cu totul alt fel ceva ce s-a intamplat de curand in viata ta. Te simti mai bine si mult mai linistit. Aveai momente in care credeai ca ceva rau se va intampla, insa acum intelegi ca totul are un scop. Acum iti doresti sa fii inconjurat de oameni sinceri si cu sufletul cald.

Gemeni

Te asteptai la ceva mai lejer la birou, insa realitatea te ia prin surprindere si o sa fii foarte solicitat. Cu toate acestea, ai stiut cum sa pui o bariera intre viata profesionala si cea personala. Ai invatat ca oricat de mult ai munci, asta nu asigura fericirea familiei si esti hotarat sa ii pui pe primul loc.

Horoscop realizat de Zaza

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#horoscop lunar iulie, #horoscop lunar, #horoscop lunar 2012, #horoscop lunar zodii , #horoscop lunar