Horoscop lunar: Ianuarie 2020

Joi, 02 Ianuarie 2020, ora 08:2120337 citiri
Horoscop lunar: Ianuarie 2020

Berbec

O luna dinamica in plan socio-profesional. Discutii ample cu sefi, cu reprezentanti ai institutiilor oficiale, un carusel interesant de situatii, dar dificil de inteles si urmarit la prima vedere. Se recomanda prudenta si retine cele discutate la locul de munca. Unii iti pot contesta pozitia in cadrul unui grup de lucru, iar atitudinea sefilor si colegilor va lasa de dorit. Se prefigureaza schimbari majore in plan profesional, asa incat este bine sa fii pregatit pentru rasrturnari de situatie deosebite. Cheltuieli majore comune cu altii, dar si implicare in investitii financiare de anvergura. Relatiile cu prietenii se remarca in a doua parte a lunii, prin discutii interesante, activitati interesante desfasurate in comun, fiind sanse sa te imprietenesi cu oameni de buna calitate. Schimbari in plan familial si domestic, conturandu-se un final de etapa. Fii deschis catre alte relatii si ai incredere ca totul se desfasoara spre binele tau suprem.

Taur

Relatiile parteneriale se vor evidentia in primele zile ale lunii, trasandu-se tuse finale. Este vorba atat despre relatia de cuplu, cat si de relatiile profesionale. Este vremea sa te desprinzi din parteneriatele neprofitabile, indiferent ca este vorba despre relatia matrimoniala sau despre colaborarile profesionale. Cu siguranta unele parteneriate se vor destrama fie ca vrei, fie ca nu. Mentalul este foarte agitat, iar avalansa de ganduri care iti inunda mintea te oboseste pe de o parte, iar de pe de alta, te ajuta sa intelegi anumite aspecte ale personalitatii tale ce trebuie imbunatatite. Planuri de calatorii indepartate, discutii cu persoane straine, calatorii propriu-zise, dar si orientarea eforturilor spre abordarea unor cursuri si studii pe termen lung. In plan profesional se prefigureaza dialoguri si actiuni importante, agreabile, discutii fructuoase cu sefi, cu autoritati, un carusel interesant de evenimente.

Gemeni

La serviciu, inca din primele zile vei fi nevoit sa rezolvi sarcini de lucru urgente. Relatiile colegiale sunt anoste, fiind nevoit sa te descurci cum stii tu mai bine. Exista riscul sa exagerezi cu munca si cu eforturile de orice fel, aspect neindicat. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului uro-genital si pe segmentele gatului, fiind posibile consultatii, analize medicale si chiar interventii chirurgicale. Segmentul financiar, mai ales sectiunea bani, bunuri comune cu altii, cheltuieli, mosteniri, partaje, investitii se evidentiaza mult in prima parte a lunii. Este rost de castig pe termen lung, dar nu forta nota. Dupa 16 ale lunii se va remarca dorinta de rafinare sufleteasca si de acumulare a unor informatii deosebite, informatii necesare mai ales in plan profesional. Calatorii pe distante lungi, relatii cu persoanele aflate in strainatate, planuri de studii, cercetari, documentare. Posibil reluarea unor secvente de invatare.

Rac

Relatiile sentimentale iti dau mult de furca, in primele zile ale lunii, de aceea fii prudent si tine-ti in frau emotivitatea. De fapt, este o perioada favorabila testarii acestor relatii si vor rezista numai acelea fundamentate pe baze solide si de buna calitate. La locul de munca se prefigureaza multa munca, acitivitate intensa, insa relatiile colegiale sunt dificile. Fii prudent si evita escaladarea conflictelor! In plan partenerial este multa forfota, schimbari si reveniri asupra aspectelor neplacute sau nerezolvate. Sunt sanse de separare, divort, anularea unor promisiuni si contracte vechi. Rascoliri sufletesti, desprinderi din situatii neprofitabile. Gustul dulce-amar predomina in toate tipurile de relatii, insa depinde numai de tine cum te raportezi la ceilalti si la situatiile in care esti implicat. A doua parte a lunii releva chestiuni financiare comune cu altii. Castiguri suplimentare, dar si cheltuieli pe masura. Relatiile cu prietenii se imbunatatesc vizibil.

Leu

Situatii dinamice in plan domestic in primele zile ale lunii, fiind momente bune de a rezolva treburile gospodaresti trenante. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, existand riscul declansarii unor animozitati. Pe de alta parte, sunt favorizate vanzarea-achizitionarea de bunuri patrimoniale si demersurile privitoare la mosteniri. Relatiile sentimentale si cele cu copiii devin foarte dinamice incepand cu 3 ale lunii, astfel ca vor fi posibile situatii conflictuale. Fii intelegator cu ceilalti, insa nu te lasa coplesit de mofturile si capriciile lor! La serviciu se contureza o perioada incarcata, cu sarcini urgente de mare anvergura. Poti exagera cu munca, aspect ce va evidentia probleme de sanatate, mai vechi sau mai noi. Munceste prudent, ocupandu-te numai de indatoririle tale si mai rar sau deloc apeleaza la colegi. Relatiile profesionale sunt deficitare. Noutati parteneriale de bun augur.

Fecioara

In primele zile ale lunii, relatiile cu anturajul apropiat sunt frecvente. Este momentul sa te desprinzi din relatiile care s-au dovedit nepotrivite. Astfel se face loc in preajma ta pentru alte personaje de o mai buna calitate. Calatorii pe distante scurte pentru rezolvarea unor demersuri personale si profesionale. De asemenea, va intra in sfera ta de interes si abordarea unor studii sau cercetari spirituale. Segmentul familial si domestic se anima mult in aceasta luna, existand momente favorabile pentru treburie gospodaresti si pentru relatiile cu membrii familiei. Relatiile sentimentale sunt dinamice, instabile si dificil de gestionat sau de inteles acum. Totul este sa privesti situatiile detasat si chiar sa te gandesti ce anume ai de invatat din ce se petrece in jurul tau. Se prefigureaza o etapa sentimentala noua, insa nu forta nota si ai rabdare. Evita critica excesiva si izbucnirile emotionale necontrolate. Multa munca in a doua parte a lunii.

Balanta

Se contureaza cheltuieli majore din banii obtinuti la un loc de munca. Pe de alta parte, se vor debloca variantele de castig suplimentar din colaborari sau din partea partenerului de viata si celor de afaceri. Totusi, rezuma-te la cheltuieli strict necesare, deoarece tentatia de a cumpara orice, oricat si pentru oricine este paguboasa. Relatiile cu anturajul apropiat se dinamizeza mult, astfel ca sunt probabile dialoguri multiple, vizite si actiuni comune. De asemenea, sunt posibile calatorii pe distante scurte si implicare in diverse forme de instruire. Segmentul domestic se evidentiaza prin relatii controversate cu membrii familiei si prin implicarea in treburi domestice de anvergura. Sanse deosebite de a rezolva si lamuri chestiuni familiale si patrimoniale. A doua parte a lunii iti aduce alaturi persoane dragi, dorinta de a te indragosti si de a te distra. Prudenta si masura in toate!

Scorpion

Se intrezaresc cheltuieli majore pe tot parcursul lunii. Se recomanda prudenta, intrucat exista riscul sa cheltuiesti mai mult decat este necesar. Relationezi cu multa lume in prima parte a lunii. Rude, prieteni apropiati, calatorii pe distante scurte, implicare in diverse forme de scolarizare. Mentalul este agitat, astfel ca in anumite situatii si momente iti poate fi dificil sa sustii dialoguri ample sau sa iei decizii ferme. Relaxeaza-te, selecteaza prioritatile si la nevoie cere si accepta sfaturile si ajutorul celorlalti. De mare folos iti sunt activitatile culturale, vizionarea pieselor de teatru sau a filmelor bune, dar si lecturile usoare si vesele. Evita sa vorbesti altora despre tine si despre planurile tale. Unii pot interpreta gresit ceea ce spui si de aici se poate declansa un sir de neplaceri. A doua parte a lunii evidentiaza segmentul domestic si relatiile cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru actiuni comune si dialog constructiv.

Sagetator

Este bine sa fii discret pe tot parcursul lunii, deoarece energia vitala este fluctuana si este mai dificil sa te implici corect in dialoguri ample si activitati variate. Elanul de care dai dovada ii poate deranja pe ceilalti, mai ales daca iti indrepti tolba cu sageti, in mod gratuit, catre ceilalti. Ingrijeste-ti sanatatea, pentru ca in umbra exista afectiuni care se vor evidentia, existand totodata riscul ranirii pe corpul fizic. Financiar se intrezaresc noutati, castiguri bune din activitatea profesionala desfasurata, dar in paralel apar si cheltuieli. Pentru ca segmentul banilor munciti este vulnerabil, exista riscul sa achizitionezi bunuri de proasta calitate, prea scumpe sau inutile. Sfatuieste-te cu cei dragi vizavi de orice investitie. A doua parte a lunii evidentieaza relatiile cu anturajul apropiat. Discutii amiabile, activitati reconfortante, distractive, schimb interesant de informatii utile.

Capricorn

Sanatatea este vulnerabila pe tot parcursul lunii, de aceea, in primul rand odihneste-te constient si organizeaza-ti bine treburile cotidiene. Chiar daca predomina senzatia ca esti tu impotriva intregii lumi sau invers, de fapt este vorba despre o perceptie personala falsa. Esti plin de energie in prima parte a lunii, fiind momente deosebite de a trasa noi planuri de viitor, de a te ocupa exclusiv de tine si de mofturile tale. Se contureaza o noua etapa de viata, asa incat dorinta de a muta muntii din loc este accentuata. Controleaza-ti reactiile si starile de spirit, deoarece sunt momente tensionate in care transformarea personalitatii tale este accentuata, insa dificil de inteles. Relatiile cu anturajul apropiat sunt controversate, astfel ca pretentiile tale vizavi de sprijinul pe care-l primesti din partea acestor persoane te nemultumeste. Fii selectiv, dar nu exagerat de pretentios. Noutati financiare benefice, oportunitati de a castiga sume importante de bani.

Varsator

Prima parte a lunii te predispune la izolare, introspectie si orientarea eforturilor spre treburile tale personale. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca ai nevoie de odihna si de ingrijiri medicale de specialitate. Prudenta si rabdare! Si in plan profesional exista forfota in culise. Discutii colegiale de taina, rabufniri de neinteles ale unora, acuze mai mult sau mai putin justificate. Fii foarte prudent in tot ce tine de munca si de sanatate, acestea doua fiind segmente de viata care se conditioneaza reciproc. Se tes, in umbra, conflicte in plan profesional. Insa, ceea ce pare acum neplacut, periculos, incert, va deveni de bun augur pentru tine intr-un viitor apropiat. Relatiile cu prietenii si cu persoanele din mediul profesional sunt dinamice, existand riscul declansarii unor conflicte pe termen lung. Tendinta de a respinge orice fel de autoritate sau orice idee, propunere din partea acestor persoane iti aduce neplaceri. In a doua parte a lunii te vei simti excelent.

Pesti

Se contureaza relatii dinamice cu sefii, autoritatile si in general cu persoanele din mediul profesional in care activezi. Prudenta si masura in toate! Prietenii iti sunt alaturi, chiar daca pe alocuri unii te critica sau chiar iti obstructioneaza, aparent, progresul. Depinde numai de tine sa gestionezi in folosul tau orice tip de relatie in care esti implicat. Desprinde-te de cei care te necajesc sau care se implica in viata ta nepermis de mult. Se prefigureaza o noua etapa vizavi de segmentul prietenilor si al sustinatorilor din domeniul in care lucrezi. Merita pastrati alaturi doar acei prieteni care s-au dovedit loiali multa vreme. Se pregatesc alte persoane sa intre in viata ta in mod benefic pe termen lung. A doua parte a lunii te predispune la izolare si dialog interior. Odihneste-te constient! Revelatiile vor fi frecvente si utile. Evita visarea cu ochii deschisi si avantarea in lumi paralele! Sanatatea este foarte vulnerabila.