Horoscop lunar: Ianuarie 2019

Marti, 01 Ianuarie 2019, ora 07:59
8455 citiri
Horoscop lunar: Ianuarie 2019

Berbec

In prima parte a lunii, domeniul profesional este dinamizat de catre astre, asa incat bine ar fi sa te pregatesti de activitate intensa la serviciu. Sunt posibile schimbari de statut social greu de anticipat. Energia intevalului 05 - 08 ianuarie iti va aduce o noua etapa din punct de vedere social. Imaginea ta in ochii celorlalti se va modifica si depinde doar de tine ce alta imagine le vei oferi semenilor. Pe de alta parte este nevoie sa retii ca dusmanii ascunsi sunt puternici si iti creeaza multe neplaceri din umbra. Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor imbunatati, dar e bine sa ramai prudent. Fereste-te de protectori si de prieteni, pentru ca foarte usor se pot ivi controverse. In preajma datei de 21 ianuarie se activeaza relatiile sentimentale si cele cu copiii. O relatie de iubire mai veche se poate incheia cu surle si trambite. S-ar putea ca unii prieteni sa contribuie la separarea ta de cineva drag. Selecteaza atent informatiile pe care le primesti si actioneaza numai dupa ce te-ai gandit singur pe indelete. Pentru alti nativi, copiii vor fi tema principala a ultimelor zile de ianuarie. Controleaza-ti starile si reactiile!

Taur

Relatiile cu strainatatea si calatoriile indepartate iti sunt favorizate de astre in prima parte a lunii. Dialogurile cu persoanele straine sau cele despre calatorii vor fi frecvente, existand posibilitatea sa ti se iveasca o plecare cand te astepti mai putin. Pentru alti nativi se poate pune problema abordarii unor cursuri de lunga durata sau universitare. In acest sens, te vor ajuta aspectele astrale din preajma datei de 06 ianuarie. Daca esti nevoit sa sustii examene, interviuri sau probe, pregateste-te pe indelete si fii prudent. Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte, asa incat bine ar fi sa-i dai frau liber prin vizionarea unor piese de teatru, a unor filme sau prin participarea la seminarii pe teme spirituale. Capitolul financiar se va imbunatati substantial. Te vei putea baza mai mult pe banii si bunurile comune cu altii, plus mostenirile sau partajele. Relatiile cu sefii sau autoritatile sunt tensionate pe toata durata lunii. Imaginea ta in ochii celorlalti si statutul tau social pot avea de suferit, de aceea fii foarte atent. Relatiile familiale vor cunoaste rasturnari de situatie incepand cu 21 ianuarie. Final de capitol domestic.

Gemeni

Capitolul financiar este tema principala propusa de astre in prima parte a lunii. Este nevoie sa-ti achiti toate datoriile oficiale si pe cele neoficiale. Relatiile cu institutiile financiare vor fi la ordinea zilei si bine ar fi sa profiti de sustinerea astrelor pentru a-ti rezolva toate chestiunile ce tin de banii si bunurile altora. Se va deschide o noua etapa vizavi de banii altora, in preajma datei de 06 ianuarie. Pot intra in discutie mostenirile sau partajele in cazul unui divort. A doua parte a lunii este favorabila calatoriilor in strainatate sau sustinerii examenelor, probelor sau interviurilor pentru a te inscrie la un curs de lunga durata sau pentru un nou loc de munca. Fii prudent, pregateste-te corect si evita conflictele cu ceilalti, mai ales cu profesorii sau persoanele de care depinde avansarea ta. Starea ta de spirit si relatiile cu ceilalti se vor imbunatati, dar abia dupa 14 ianuarie. Incepand cu 21 ianuarie se contureaza un final de capitol relational. Bine ar fi sa-ti analizezi pe indelete apropiatii si sa sfarsesti relatiile nepotrivite.

Rac

Relatiile parteneriale sunt activate de catre astre pana in preajma datei de 20 ianuarie. Dialogurile si reconfigurarile in cadrul unor colaborari vor fi frecvente si de bun augur. Se pare ca la unele relatii ar trebui sa renunti fara resentimente si cat poti de repede. In preajma datei de 06 ianuarie se contureaza inceputul unei noi etape la capitolul parteneri si colaborari. Unii nativi pot primi cereri in casatorie, iar altii oferte noi de colaborare. In toate cazurile fii prudent si analizeaza pe indelete toate detaliile. Dupa 20 ale lunii, capitolul financiar iti va atrage in mod special eforturile si atentia. Este vorba despre banii si bunurile pe care le detii cu altii. Va fi nevoie sa achiti facturi, taxe, impozite sau sa lamuresti relatiile cu institutiile financiare. Se poate pune problema unor mosteniri sau partaje in cazul unui divort. Pe 21 ianuarie intervin aspecte financiare legate de castigurile tale de la un serviciu. Iti pot veni anumite plati restante, cadouri sau favoruri. Evita cheltuielile extravagante si investitiile de orice fel. Este foarte mult de lucru la serviciu si te vei implica foarte mult. Dozeaza-ti eforturile si selecteaza prioritatile!

Leu

Serviciul, activitatea in general desfasurata la un loc de munca vor fi refugiul tau pana pe 20 ale lunii. Vei fi tentat sa muncesti mult, mai ales ca se contureaza premisele unor culoare noi de activitate. Contextul astral din 06 ianuarie iti va aduce o noua etapa in plan profesional. Fii atent la ce se petrece la serviciu si actioneaza in consecinta. Sanatatea se poate subrezi pe parcursul acestei luni, in special pe sistemul osos si articular. Dozeaza-ti eforturile si ai mai multa grija de tine. In intervalul 04 - 07 ianuarie evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Relatiile parteneriale capata forta dupa 20 ale lunii. Se pot accentua conflictele deschise si rupturile de intelegeri si colaborari. Poate ar fi bine sa faci o curatenie drastica printre colaboratori si parteneri si sa mergi mai departe in viata cu oameni care iti merita increderea si eforturile. Incepand cu 21 ianuarie apar sanse deosebite de a-ti imbunatati personalitatea si de a relationa altfel cu tot ce te inconjoara. Starile tale de spirit vor fluctua mult, de aceea bine ar fi sa te detasezi de tot si toate.

Fecioara

Evenimentele importante ale lunii se gasesc in relatiile amoroase si in cele cu copiii. Pana pe 20 ianuarie sunt favorizate petrecerile, intalnirile placute cu cei dragi si schimbul de informatii. Se poate infiripa o noua relatie de iubire, mai ales in preajma datei de 06 ianuarie sau cea veche ia o amploare de nebanuit. Totusi, ai nevoie de o mare transformare interioara vizavi de tot ce tine de iubire. Pe de alta parte, in aceasta luna te poti ocupa de un hobby. La capitolul munca se recomana multa atentie, deoarece relatiile colegiale sunt tensionate, iar sefii vor pune gaz pe foc. Mai ales a doua parte a lunii se anunta foarte activa la serviciu, fiind nevoit sa preiei mai multe sarcini. Vorbeste putin, clar, la obiect si indeplineste-ti datoriile cat mai bine. Sanatatea este vulnerabila, in special pe sistemul circulator si glezne. Dozeaza-ti eforturile, deoarece lucrand mult, organismul tau va fi foarte obosit. Din 21 ianuarie intervine dorinta de interiorizare. Detaszeaza-te de cotidian si odihneste-te pe indelete.

Balanta

Se pare ca eforturile si gandurile tale sunt indreptate mai mult spre casa si treburile sale, mai ales pana pe 20 ianuarie. Sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente si dialogurile cu membrii familiei. Se intrezaresc noutati la acest capitol, mai ales in preajma datei de 06 ianuarie. Exista varianta sa achizitionezi sau sa vinzi bunuri imobiliare, obiecte decorative sau chiar sa te muti intr-o alta locatie. Experientele legate de casa si familie au rolul de a-ti modifica conceptiile si atitudinea in acest sector al vietii. Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt tensionate si abia dupa 20 ale lunii se poate discuta deschis. O relatie de iubire mai veche se poate destrama. Pe de alta parte, ar fi bine daca ti-ai canaliza energia catre hobby-uri. Creativitatea iti este accentuata si ai avea toate sansele ca creezi adevarate opere de arta. Cheful de aventuri riscante isi va face simtita prezenta, de aceea fii prudent. Evita implicarea celorlalti in aventurile tale, deoarece poti strica definitiv relatii bune. Incepand cu 21 ianuarie este bine sa fii prudent la prieteni si protectori. Este nevoie de o curatenie drastica la acest capitol.

Scorpion

Calatoriile pe distante scurte la rude sau prieteni apropiati vor fi la ordinea zilei pana pe 19 ianuarie. Dialogurile cu cei dragi iti vor lamuri multe chestiuni de viata, incantandu-ti totodata si sufletul. Se recomanda prudenta in preajma datei de 06 ianuarie, deoarece apar multe informatii in preajma ta, vesti interesante si prieteni noi. Cei vechi se vor indeparta incet, dar sigur. Ceea ce se petrece in zona relatiilor cu cei apropiati are rolul de a-ti schimba mentalul cotidian, gandirea si comunicarea. Pe de alta parte, sunt zile favorabile sustinerii examenelor, interviurilor sau probelor in vederea obtinerii unui loc de munca sau pentru o forma de scolarizare. Dupa 20 ale lunii se intetesc treburile casnice. Va trebui sa te ocupi pe indelete de curatenii, reamenajari interioare sau de achizitionarea si vanzarea unor bunuri. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, astfel incat bine ar fi sa tii cont si de parerile sau doleantele celor din jur. Blocajele financiare se vor destrama in a doua parte a lunii, in special cele care privesc banii si bunurile detinute cu altii. La capitolul profesional se contureaza un final de etapa in preajma datei de 21 ianuarie.

Sagetator

Banii castigati din munca desfasurata la un serviciu te preocupa in mod special pana pe 20 ale lunii. Iti vin bani, cadouri, favoruri, insa bine ar fi sa faci economii si sa cheltuiesti strictul necesar. In preajma datei de 06 ianuarie se va deschide un culoar de castig timp de un an de zile de acum incolo. Dupa 20 ale lunii se vor inteti calatoriile pe distante scurte. Fii prudent la drum, deoarece riscul de a se produce neplaceri este destul de mare. Relatiile cu cei apropiati sunt conflictuale pe toata durata lunii. Iti sunt favorizate dialogurile, dar bine ar fi sa vorbesti putin si sa asculti mai mult. Bine ar fi sa-ti selectezi mai atent anturajul si pe cei carora li te destainuiesti. Din 21 ianuarie vor interveni noutati in relatiile cu strainatatea sau, daca este cazul, vei incheia un curs inceput mai demult. Pe de alta parte sunt zile bune pentru a-ti imbogati sufletul cu subiecte filozofice, istorice sau artistice. Recomandata e vizionarea unor piese de teatru, a unor filme bune sau participarea la seminarii pe teme spirituale. Spre finalul lunii se vor imbunatati relatiile parteneriale. Prudenta la ofertele de colaborare, deoarece nu sunt ceea ce par.

Capricorn

Beneficiezi de multa sustinere astrala pana pe 20 ale lunii. Stralucesti in anturaj, gandesti bine, vorbesti frumos si dai sfaturi bune, dar ai grija sa eviti implicarea excesiva in problemele celorlalti. Din 06 ianuarie apar sanse de a-ti imbunatati temperamentul si modul de relationare cu ceilalti. Emotivitatea va fi destul de ridicata, astfel incat bine ar fi sa-ti rezervi momente de singuratate si sa te gandesti pe indelete la planurile tale de viata. Sau sa-ti trasezi noi directii de urmat. A doua jumatate a lunii anunta castiguri din munca proprie, dar atentie ca banii, asa cum vin, la fel se vor duce. Tendinta de a cheltui mult si fara rost este accentuata. Relatiile colegiale se vor imbunatati spre finalul lunii, iar activitatile de la serviciu le vei desfasura mai usor. Sanatatii ar trebui sa ii acorzi o atentie deosebita. Pe 21 ianuarie se va contura un final de capitol financiar. Sunt momente bune pentru a-ti achita toate datoriile si pentru a-ti verifica relatiile cu institutiile financiare. Totodata se pot lamuri chestiuni ce privesc mostenirile sau partajele specifice unui divort sau unei separari in afaceri.

Varsator

In prima parte a lunii esti retras si cu greu poti relationa cu ceilalti. Se pot evidentia probleme legate de sanatatea aparatului osos si articulatii. Consultatiile si analizele medicale sunt binevenite, ajutandu-te sa treci mai usor peste neplacerile organismului. Pe de alta parte, ar fi bine sa fii cat mai discret si sa eviti divulgarea planurilor tale. Dusmanii ascunsi sunt la panda si foarte activi. In preajma datei de 06 ianuarie vor aparea informatii secrete, folositoare in domeniul profesional. Insomniile, premonitiile si revelatiile pot fi frecvente. Dupa 20 ale lunii te vei simti mai bine, iar starile tale de spirit se vor linisti. Totusi, esti destul de combativ in relatiile cu ceilalti, existand riscul sa strici relatii bune. Atentie la tonul folosit cand vorbesti! Spre finalul lunii se vor imbunatati relatiile sentimentale si cele cu copiii. Din 21 ianuarie se va contura un final de capitol partenerial. Se poate incheia o colaborare, o relatie cu un partener de viata sau de afaceri. Bine ar fi sa lasi evenimentele sa se petreaca, sa observi atent toate detaliile si sa-ti orientezi eforturile catre alti oameni alaturi de care ai putea desfasura activitati fructuoase.

Pesti

Relatiile cu prietenii si protectorii sunt foarte accentuate in prima parte a lunii. Intalnirile, dialogurile, schimbul de informatii, toate se amesteca intr-un ritm greu de controlat. Profita de aceasta situatie, deoarece iti poti lamuri evenimentele prin care treci. Energia zilei de 06 ianuarie te va ajuta sa faci o curatenie binevenita in relatiile cu prietenii. De unii te vei indeparta definitv, dar vin catre tine alti oameni mult mai interesanti si de folos in etapa de viata pe care o traversezi. Pot aparea sustinatori noi pentru planurile ce privesc activitatea unei asociatii sau grup umanitar. Dupa 20 ale lunii, sufletul tau va dori sa stea in culise. Sunt zile bune pentru a te odihni si pentru a medita pe indelete la cele petrecute in ultimele saptamani. Traseaza-ti noi directii de viata si gandeste-te si la noi colaboratori. Din 21 ale lunii, la serviciu vei incheia o etapa, se vor destrama unele relatii colegiale, dar asa este si bine. Fii orudent in privinta sanatatii, intrucat se pot accentua afectiuni mai vechi sau mai noi.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop lunar ianuarie, #horoscop ianuarie, #horoscop 2019 , #horoscop lunar