Horoscop lunar: Ianuarie 2017

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 18:45
12887 citiri
Horoscop lunar: Ianuarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Se pare ca aceasta luna te gaseste intr-o dispozitie de milioane, mai ales in plan sentimental. Vei fi foarte multumit de relatia ta si nu este exclus sa ii faci surprize celui drag.

Varsator

Pe plan profesional esti pregatit sa iti invingi temerile si sa fii cel mai bun. Asta inseamna ca te poti implica in competitii pe care pana acum le ocoleai cat de mult puteai. Nici din punct de vedere personal nu vei spune nu unor provocari.

Pesti

Partenerul de viata pregateste o calatorie in secret - va fi o mica escapada romantica. Si tu planuiesti ceva si esti foarte bucuros ca poti duce la bun sfarsit ceea ce aveai de gand, pentru ca timpul iti va permite.

Berbec

Obiectivele profesionale vor fi prioritare pentru tine in prima luna din an. Dragostei nu prea ii vei oferi atentie. Te afli intr-un punct in care cariera conteaza mai mult. Totusi, fii atent la sanatate.

Taur

Si in cazul tau activitatile profesionale vor domina luna ianuarie, dar din cand in cand iti vei indrepta privirea si catre latura romantica, mai mult catre dragostea fizica. Din punct de vedere al sanatatii, apar vesti bune, dar nu uita sa faci si pauze din cand in cand.

Gemeni

Apar turbulente in viata sentimentala, dar nu vor dura prea mult, pentru ca o sa gasesti rapid rezolvare. Vestile bune pe plan sentimental vin din a doua saptamana. Apoi iti va merge bine si la locul de munca.

Rac

Vei fi dependent de altii pentru a-ti indeplini obiectivele din aceasta luna. O sa fii tot timpul inconjurat de oameni dornici sa te ajute. Totusi, ai grija la cine pare mult prea prietenos.

Leu

Accentul in luna ianuarie va fi pus pe familie si pe aspectele psihologice. Nu vor exista probleme in privinta vietii profesionale, ba din contra, apar cateva imbunatatiri. Situatia financiara este ok, dar nu ar strica sa fii mai precaut in privinta cheltuielilor.

Fecioara

Se anunta o luna agitata in fata, in care o sa primesti numeroase provocari si vei lua parte la activitati noi. In ultima parte a lui ianuarie te vei ocupa intens de cariera, poate chiar te reorientezi catre domenii mult mai bine recompensate financiar.

Balanta

Pentru tine va fi o adevarata provocare sa ajungi la timp la intalniri. De obicei, nu esti foarte punctual, dar acum parca totul se pune in calea ta. Asigura-te ca nu ratezi contracte importante din cauza asta.

Scorpion

Nu amesteca partea sentimentala cu cea profesionala, pentru ca nu va iesi ceva tocmai bun. Este un moment bun sa iti asumi niste riscuri. Unele probleme de sanatate isi vor gasi rezolvarea.

Sagetator

Esti responsabil de ceea ce faci, asa ca fii foarte atent si nu te implica in activitati riscante, mai ales daca iti pun sanatatea in pericol. Incearca sa eviti deplasarile lungi. Decat sa mergi in vizita, mai bine invita pe cineva la tine.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop lunar ianuarie, #horoscop ianuarie, #horoscop lunar 2017 , #horoscop lunar