Horoscop lunar: Ianuarie 2016

Joi, 31 Decembrie 2015, ora 21:19
7653 citiri
Horoscop lunar: Ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Se dovedeste ca ai niste calitati de lider pe care pana acum chiar nu le-ai pus in practica. Superiorii te vor remunera pe masura in a doua parte a acestei luni. Ai mare grija la sanatate.

Taur

Va fi o luna plina cu surprize, de toate felurile - de la cele romantice facute de partenerul de viata, pana la schimbarea jobului. Acorda mai multa atentie familiei.

Gemeni

Incearca sa faci compromisuri, deoarece nu toata lumea te poate tolera, asa cum sunt nevoiti sa o faca cei din familie sau cei mai apropiati prieteni. Daca nu esti diplomat, exista posibilitatea sa pierzi afaceri importante.

Rac

Este momentul schimbarilor. Chiar daca se pare ca nu esti destul de convins sau sigur pe ele, nu ai de ales. Nu lasa instabilitatea emotionala sa puna stapanire pe viata ta de zi cu zi.

Leu

Ai tendinta sa te afunzi din ce in ce mai mult in cheltuieli si jocuri de toate felurile. Ia aminte si la ce are de spus partenerul de viata, deoarece te poate aduce pe drumul cel bun. Acorda atentie si odihnei.

Fecioara

Vei descoperi ca ai in cercul tau de cunostinte oameni care nu-ti vor binele si te-ai bazat pe ajutorul si sprijinul lor o vreme. De recomandat ar fi sa pui la cale o vacanta sau cel putin o iesire de cateva zile in aer liber.

Balanta

Trebuie sa fii pregatit pentru orice ti se poate intampla in perioada ce urmeaza. Nu pune la suflet toate rautatile pe care le poti auzi din intamplare si axeaza-te strict pe drumul tau.

Scorpion

Nu se anunta nimic extraordinar la orizont pentru tine. In ultimul weekend al acestei luni vei intalni o persoana care te poate da peste cap din punct de vedere emotional.

Sagetator

Esti optimist si nu lasi pe nimeni sa-ti strice karma. Ai parte de multe reusite si poti atrage multe invidii ale colegilor, asupra ta. Ramai fidel planurilor tale, deoarece se vor vedea primele castiguri.

Capricorn

Te preocupa cel mai tare situatia ta amoroasa. Nu te poti linisti deloc, deoarece toate din jur te indeamna spre nelinisti si nesigurante. Gandeste-te bine si vezi daca ceea ce ai in acest moment este si ceea ce-ti doresti.

Varsator

O persoana te provoaca intreaga luna si de multe ori iti vei iesi din minti. Trebuie sa inveti sa te controlezi, fiindca altfel tu vei fi cel care va avea de suferit. Adopta un stil de viata sanatos.

Pesti

Se anunta o luna plina in care-ti vei face diverse planuri alaturi de persoana iubita. Nu-ti impune punctul de vedere de prea multe ori deoarece este foarte bine sa mai asculti si de parerea altora.

Horoscop lunar Yve.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop ianuarie, #horoscop lunar ianuarie, #horoscop lunar, #horoscop 2016 , #horoscop lunar