Horoscop lunar - ianuarie

Luni, 31 Decembrie 2012, ora 09:45
6246 citiri
Horoscop lunar - ianuarie
Foto: Ziare.com

Capricorn

Ai parte de un inceput de an ideal. Liniste in familie, proiecte profesionale care te pun in valoare si o atmosfera de vis in cadrul cuplului. Aproape ca nu puteai sa ai o luna mai buna. Dupa 20 ianuarie, sunt sanse mari sa faci o deplasare in afara orasului, cel mai probabil la munte.

Varsator

Esti entuziasmat ca ceea ce faci are parte de un succes iesit din comun. Nici macar nu indrazneai sa speri la asa ceva, insa realitatea te ia prin surprindere. Emotiile ating un nivel maxim si vei avea parte de momente in care nu o sa iti gasesti cuvintele pentru a te exprima.

Pesti

Primele zile vor fi cam obositoare, pentru ca lasasei ceva neterminat la munca si acum trebuie sa il duci la bun sfarsit. Apoi o sa te eliberezi si vei fi mai atent la nevoile familiei, in special ale partenerului de viata. Faci tot ce poti pentru a pune la punct o surpriza pentru cel drag. Rezultatele vor fi peste asteptari.

Berbec

Te ingrijoreaza ceea ce face o ruda. Ai impresia ca nu o intereseaza urmarile faptelor sale si te deranjeaza faptul ca tu muncesti din greu pentru a repara ceea ce strica ea. Esti hotarat sa pui lucrurile la punct si sa o faci sa inteleaga ca este timpul sa isi asume responsabilitatea pentru ceea ce face. Dupa ce rezolvi acest aspect, nimic nu te va mai necaji.

Taur

Primele doua saptamani vor fi pline de bucurii si voie buna. Te distrezi de minune oriunde te afli. Fie ca mergi cu prietenii undeva, fie ca stai cu familia acasa, o sa ai parte de momente unice. Ai vrea sa nu se sfarseasca aceasta perioada minunata.

Gemeni

Pregateste-te de ceva mai multa treaba la serviciu. Urmeaza cateva luni pline de proiecte speciale si o sa incepi de pe acum sa pui totul in ordine. Ai ganduri mari pentru acest an si esti dispus sa depui un efort supraomenesc numai pentru a te asigura ca totul decurge conform planului.

Rac

Prima parte a lunii o sa ti se para cam plictisitoare. Nu se va intampla nimic iesit din comun. Pregateste-te pentru cea de-a doua parte a lui ianuarie, cand abia o sa ai timp sa respiri. Vei alerga incontinuu ca sa rezolvi ceva ce ar putea sa se complice, daca nu tai raul de la radacina.

Leu

Ai luat o decizie ce se va dovedi extraordinara pentru viitorul tau. Ai avut cateva dubii si ai avut nevoie de un timp pentru a pune in balanta toate informatiile pe care le aveai. O sa fii mandru de concluzia la care o sa ajungi.

Fecioara

In urma cu cateva saptamani, un cunoscut te-a rugat sa il ajuti cu ceva. Ai acceptat si asteptai sa ti se transmita mai multe detalii. Nu au venit si ai crezut ca s-a anulat. Acum esti pus la treaba. Problema este ca nu mai ai timp de acasa ceva. O sa fii nevoit ca, la randul tau, sa ceri ajutorul cuiva.

Balanta

Va fi o luna lipsita de evenimente notabile. Cam multa liniste. Chiar o sa ai clipe in care o sa te plictiseasca atmosfera atat de calma. Simti nevoia de ceva mai multa actiune si pui ceva la cale pentru a-i pune in miscare pe cei din jurul tau. Pana la urma o sa reusesti.

Scorpion

Pregateste-te pentru ceva inedit. Banuiai ca vei avea parte de cateva saptamani nesemnificative, insa realitatea te surprinde. O sa intri in priza in ultimele zile ale lunii si o sa faci ceva ce iti poate aduce o suma mare inspre sfarsitul verii.

Sagetator

Te intelegi foarte bine cu partenerul de viata, iar el, pentru ca simte la fel ca tine, ar vrea sa stati mai mul timp impreuna. Tocmai de aceea, pune la cale o mica escapada, doar pentru voi doi. Sunt sanse mari sa ajungi intr-un loc special pentru voi.

Horoscop realizat de Zaza

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop lunar, #horoscop lunar 2013, #horoscop lunar ianuarie , #horoscop lunar