Horoscop lunar: Februarie 2020

Sambata, 01 Februarie 2020, ora 08:21
23148 citiri
Horoscop lunar: Februarie 2020

Berbec

Relatiile cu prietenii si protectorii sunt foarte accentuate in prima parte a lunii. Intalnirile, dialogurile, schimbul de informatii, toate se amesteca intr-un ritm alert. Profita de aceasta situatie, deoarece iti poti lamuri evenimentele prin care treci.

Sunt momente prielnice pentru a face curatenie in relatiile cu prietenii. De unii te vei indeparta definitiv, dar vin catre tine alti oameni mult mai interesanti si de folos in etapa de viata pe care o traversezi.

Idei noi de implicare in proiecte profesionale, orientare spre organizatii sau grupuri de interese care sustin cauze nobile. In planul relatiilor afective se va incheia o etapa, fie ca este vorba despre persoana iubita, fie despre copii.

Dupa 19 ale lunii, sufletul tau va dori sa stea in culise. Incepe o perioada favorabila pentru a te odihni si pentru a medita pe indelete la cele petrecute in ultimele saptamani. Traseaza-ti noi directii de viata si gandeste-te si la o noua abordare a sanatatii si muncii.

Se pot accentua probleme legate de extremitatile picioarelor si de sistemul digestiv. La serviciu vei incheia o etapa, se vor destrama unele relatii colegiale, dar asa este si bine.

Taur

In prima parte a lunii, domeniul profesional este dinamizat, asa incat bine ar fi sa te pregatesti de activitate intensa la serviciu. Sunt posibile schimbari de statut social greu de anticipat. Imaginea ta in ochii celorlalti se va modifica si depinde doar de tine ce alta imagine le vei oferi semenilor.

Pe de alta parte, se vor activa discret animozitatile ascunse din mediul profesional. Munca, activitatea sociala este conditionata de starea sanatatii, astfel ca forfota din campul muncii iti poate afecta sanatatea. Se vor activa neplaceri legate de segmentele capului si, de asemenea, legate de sistemul renal. Sunt probabile momente in care vei fi vei nevoit sa te retragi din activitatea cotidiana si sa apelezi la specialistii in sanatate pentru controale sau chiar diferite interventii.

A doua parte a lunii iti aduce in atentie relatiile cu prietenii si protectorii. Se deschide o noua etapa in aceste relatii, insa exista posibilitatea autoamagirii si deziluziilor.

Implicarea in proiecte profesionale alaturi de colegii de serviciu este ademenitoare. Evita entuziasmul si acceptarea unor responsabilitati ce nu te duc spre succes.

Gemeni

Relatiile cu strainatatea si calatoriile indepartate iti sunt favorizate in prima parte a lunii. Dialogurile cu persoanele straine sau cele despre calatorii vor fi frecvente, existand posibilitatea sa calatoresti cand te astepti mai putin.

Pentru alti nativi se poate pune problema abordarii unor cursuri de lunga durata sau universitare. Daca esti nevoit sa sustii examene, interviuri sau probe, pregateste-te pe indelete si fii prudent in relatiile cu profesorii.

Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte, asa incat bine ar fi sa-i dai frau liber prin vizionarea unor piese de teatru, a unor filme sau prin participarea la seminarii pe teme spirituale.

Capitolul financiar se va imbunatati spre finalul lunii, insa apar si cheltuieli majore. Relatiile cu sefii sau autoritatile sunt tensionate pe toata durata lunii. Imaginea ta in ochii celorlalti si statutul tau social pot avea de suferit, de aceea, fii foarte atent.

Dupa 19 ale lunii se mai schimba ceva in plan profesional, dar asta va depinde si de felul in care iti vei sustine punctele de vedere si activitatea la serviciu. Este vremea revizuirii sistemului de valori morale si spirituale dupa care iti ghidezi viata.

Rac

Capitolul financiar este tema principala propusa de astre in prima parte a lunii. Este nevoie sa-ti achiti taxele, impozitele sau, daca este cazul, ratele la banca. Relatiile cu institutiile financiare vor fi la ordinea zilei si bine ar fi sa profiti de momentele favorabile de pe parcursul perioadei 1-18 februarie, pentru a-ti rezolva toate chestiunile ce tin de bani si bunurile comune cu altii. Pot intra in discutie mostenirile sau partajele in cazul unui divort.

A doua parte a lunii este favorabila calatoriilor in strainatate sau sustinerii examenelor, probelor, interviurilor pentru a te inscrie la un curs de lunga durata sau pentru un nou loc de munca. Fii prudent, pregateste-te corect si evita conflictele cu ceilalti, mai ales cu profesorii sau persoanele de care depinde avansarea ta.

Starea ta de spirit si relatiile cu ceilalti se vor imbunatati, dar nu forta nota. Pentru toate tipurile de relatii in care esti implicat este bine sa analizezi situatiile si sa te indepartezi rapid de persoanele nepotrivite. Incepe o perioada tumultoasa in ceea ce priveste relatiile cu sefii si autoritatile.

Leu

Relatiile parteneriale sunt dinamice pana pe 19 ale lunii. Dialogurile si reconfigurarile in cadrul unor colaborari vor fi frecvente si de bun augur. Se pare ca la unele relatii ar trebui sa renunti fara resentimente.

Se deschid etape noi si de alta anvergura la capitolul parteneri si colaborari. Unii nativi pot primi cereri in casatorie, iar altii oferte noi de colaborare. In orice situatie te-ai afla, fii prudent si analizeaza pe indelete toate detaliile.

Dupa ziua de 19, capitolul financiar iti va atrage in mod special eforturile si atentia. Este vorba despre banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii. Va fi nevoie sa achiti datorii vechi sau sa lamuresti relatiile cu institutiile financiare. Evita cheltuielile extravagante si investitiile de orice fel. Se poate pune problema unor mosteniri sau partaje in cazul unui divort.

Este vremea remodelarii personalitatii si a felului de a relationa cu altii. Sunt momente bune pentru a regandi strategiile de actiune si comunicare, mai ales cu cei apropiati. Spre finalul lunii se vor dezamorsa conflictele ascunse din sfera muncii, insa fii prudent in continuare. Sanatatea este foarte vulnerabila.

Fecioara

Serviciul, activitatea in general desfasurata la un loc de munca vor fi refugiul tau pana pe 19 ale lunii. Vei fi tentat sa muncesti mult, mai ales ca se contureaza premisele unor culoare noi de activitate. Relatiile colegiale sunt placute si fructuoase.

Sanatatea poate avea de suferit, de aceea, este bine sa-ti dozezi eforturile. Momentele de ragaz sunt binevenite, din cand in cand. Relatiile parteneriale capata forta in a doua parte a lunii. Se contureaza revizuirea unor colaborari profesionale, iar in plan personal vei fi nevoit sa rediscuti cu partenerul de viata scopurile si actiunile comune. Sunt posibile animozitati in orice tip de colaborare.

Pe de alta parte, exista un soi de mantie ce acopera segmentul partenerial. Fii prudent, pentru ca nu este ceea ce pare! Sunt putini semeni in preajma ta care iti merita atentia, eforturile si increderea.

Segmentul financiar este vulnerabil, mai ales in ceea ce priveste banii si bunurile comune cu altii. Este bine sa-ti verifici situatia platilor curente si sa eviti investitiile de orice fel.

Balanta

Evenimentele importante ale lunii se prefigureaza in segmentul domestic, in relatiile sentimentale si la locul de munca. Pana pe 19 februarie iti sunt favorizate petrecerile, intalnirile placute cu cei dragi si schimbul de informatii.

Se poate infiripa o noua relatie de iubire. De retinut ca ai nevoie de o mare transformare interioara vizavi de tot ce tine de iubire.

Pe de alta parte, te poti ocupa de un hobby. La capitolul munca se recomanda atentie, deoarece relatiile colegiale sunt tensionate, iar sefii vor pune gaz pe foc. Mai ales, a doua parte a lunii se anunta foarte activa la serviciu, fiind nevoit sa preiei mai multe sarcini de lucru. Dialogurile vor fi frecvente si purtate pe tonuri ridicate. Vorbeste putin, clar, la obiect si indeplineste-ti datoriile cat mai bine.

Sanatatea este vulnerabila, in special pe extremitatile picioarelor. Dozeaza-ti eforturile, deoarece lucrand mult organismul tau va fi foarte obosit.

In mediul domestic, acasa, se petrec multe schimbari, unele total neasteptate. Fii pregatit pentru orice!

Scorpion

Se pare ca eforturile si gandurile tale sunt indreptate mai mult catre casa si treburile gospodaresti, mai ales pana pe 19 februarie. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente si dialogurile cu membrii familiei. Se intrezaresc noutati la acest capitol, cu efecte benefice pe termen lung.

Exista varianta sa achizitionezi sau sa vinzi bunuri imobiliare, obiecte decorative sau chiar sa te muti intr-o alta locatie. De retinut ca toate experientele legate de casa si familie au rolul de a-ti modifica conceptiile si atitudinea in acest sector al vietii.

Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt tensionate si abia dupa 19 ale lunii se pot imbunatati prin dialog constructiv. O relatie de iubire mai veche se poate destrama.

Pe de alta parte, ar fi bine daca ti-ai canaliza energia catre hobby-uri. Creativitatea iti este accentuata si ai avea toate sansele ca creezi adevarate opere de arta.

Cheful de aventuri riscante isi va face simtita prezenta, de aceea, fii prudent. Evita implicarea celorlalti in aventurile tale, deoarece poti strica definitiv relatii bune.

La locul de munca se vor simti adierile unor schimbari interesante, dar total neasteptate.

Sagetator

Calatoriile pe distante scurte la rude sau prieteni apropiati vor fi la ordinea zilei pana pe 19 februarie. Dialogurile cu cei dragi iti vor lamuri multe chestiuni de viata, incantandu-ti totodata si sufletul. Multe informatii, vesti interesante si prieteni noi de buna calitate in preajma ta.

De retinut ca tot ce se petrece in zona relatiilor cu cei apropiati are rolul de a-ti schimba mentalul cotidian, gandirea si comunicarea.

Dupa 19 ale lunii se intetesc treburile casnice. Va trebui sa te ocupi pe indelete de curatenii, reamenajari interioare sau de achizitionarea si vanzarea unor bunuri. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, astfel incat bine ar fi sa tii cont si de parerile sau doleantele celor din jur.

Blocajele financiare se vor simti din plin, mai ales in ceea ce priveste veniturile salariale. Se contureaza schimbari in acest sens, astfel ca este posibil sa te orietenzi spre un alt loc de munca, spre o alta directie profesionala. Insa, deocamdata, pe parcursul acestei luni este bine sa te concentrezi mai mult pe tot ce tine de casa si familie.

Capricorn

Banii castigati din munca desfasurata la un serviciu te preocupa in mod special pana pe 19 ale lunii. Iti vin bani, cadouri, favoruri, insa bine ar fi sa faci economii si sa cheltuiesti strictul necesar. Se deschide un culoar nou de castig timp de un an de acum incolo. Este posibil sa ai mai multe optiuni de a castiga bani, de a te implica intr-o activitate profesionala. Depinde in exclusivitate de tine sa alegi varianta potrivita tie.

Dupa 19 ale lunii se vor inteti calatoriile pe distante scurte si relatiile cu persoanele apropiate. Fii prudent la drum, deoarece riscul de a se produce neplaceri este destul de mare.

Relatiile cu cei apropiati sunt conflictuale pe toata durata lunii. Iti sunt favorizate dialogurile, dar bine ar fi sa vorbesti putin si sa asculti mai mult. Bine ar fi sa selectezi mai atent persoanele carora li te destainuiesti.

Segmentul domestic si relatiile familiale incep un amplu proces de reconfigurare. Surprize de proportii in acest sens. Fii atent si prezent in casa si in relatiile cu membrii familiei.

Varsator

Beneficiezi de multa sustinere astrala in prima parte a lunii. Stralucesti in anturaj, gandesti bine, vorbesti frumos si dai sfaturi bune, dar ai grija sa eviti implicarea excesiva in problemele celorlalti.

Sunt momente deosebite pentru a-ti imbunatati temperamentul si modul de relationare cu ceilalti. Emotivitatea va fi destul de ridicata, astfel incat bine ar fi sa rezervi momente de singuratate si dialog interior.

A doua jumatate a lunii anunta castiguri din munca proprie, dar atentie ca banii, asa cum vin, la fel se vor duce. Tendinta de a cheltui mult si fara rost este la cote inalte.

Relatiile colegiale vor intra intr-un con de umbra, evidentiindu-se conflictele ascunse din mediul profesional. Este bine sa fii prudent si in relatiile colegiale, si in cele cu subalternii.

Sanatatea este vulnerabila in mod special pe segmentele sistemului osos, articular si segmentele sistemului digestiv. Dozeaza-ti eforturile si ingrijeste-te corespunzator!

Relatiile cu persoanele din mediul apropiat vor fi din ce in ce mai surprinzatoare. Mentine o distanta fata de aceste persoane si nu le mai acorda increderea de altadata.

Pesti

In prima parte a lunii esti retras si cu greu poti relationa cu ceilalti. Ai nevoie de odihna, dialog interior si reorientarea eforturilor spre propria ta persoana. Se pot evidentia neplaceri legate de sanatatea sistemului circulator, de aceea, fii prudent si ingrijeste-te corespunzator.

Fii cat mai discret in ceea ce priveste planurile tale personale, profesionale si situatia sanatatii. Pe cai mai putin obisnuite vei afla informatii interesante, utile atat pentru locul de munca in care activezi, cat si pentru uzul personal.

Dupa 19 februarie, te vei simti mai bine, revenind in mijlocul celorlalti cu forte proaspete. Insa vei fi combativ in relatiile cu ceilalti, existand riscul sa strici relatii bune. Atentie la tonul folosit cand vorbesti! Este posibil ca unii prieteni sau sustinatori din mediul profesional sa-si retraga sustinerea si sa te trezesti in mijlocul unor conflicte de interese greu de anticipat.

Segmentul financiar incepe sa devina vulnerabil pentru multe luni de acum incolo. Fii prudent in privinta veniturilor salariale si cheltuieste strictul necesar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop lunar februarie, #horoscop februarie, #horoscop 2020 , #horoscop lunar