Horoscop lunar: Februarie 2019

Vineri, 01 Februarie 2019, ora 08:559599 citiri
Horoscop lunar: Februarie 2019

Berbec

Popularitatea iti va creste mult in aceasta luna. Vei fi inconjurat de prieteni si protectori care mai de care mai interesanti. La mijlocul lunii se anunta debutul unei etape noi in relatiile de prietenie, in sensul ca vor aparea in preajma ta alte persoane binevoitoare care vor si pot sa te ajute.

Pana pe 10 ale lunii se pot reitera discutii si situatii mai vechi intre prieteni, care au ramas nerezolvate sau neintelese pe deplin. De unele persoane ar fi bine sa te desprinzi definitiv.

A doua jumatate a lunii iti va aduce multa interiorizare. Este o perioada favorabila singuratatii, meditatiilor in locuri sfinte, plimbarilor in aer liber si odihnei in toata regula.

Unele afectiuni vechi se pot accentua, altele pot debuta spectaculos. Recomandabil este sa-ti dozezi eforturile si la cel mai mic semnal al organismului sa mergi la controale de specialitate.

In domeniul profesional se anunta un final de etapa. Exista varianta sa-ti schimbi locul de munca sau, pur si simplu, sa te gandesti serios la a-ti ordona altfel viata de zi cu zi. Dusmanii ascunsi sunt vigilenti si iti pot crea neplaceri cand te astepti mai putin.

Taur

Domeniul profesional este accentuat de astre in prima parte a lunii. Ochii si urechile lumii vor fi atintite asupra ta, astfel incat fii prudent in ganduri, vorbe si fapte. Relatiile cu sefii sau cu persoanele cu autoritate sunt conflictuale. Recomandabil este sa eviti provocarile si sa-ti indeplinesti corect si la timp indatoririle. Gandirea si comunicarea sunt ingreunate. Vorbeste putin si strictul necesar, evitand discutiile frivole.

Se pare ca in cariera ta profesionala va incepe o noua etapa. Ori un sef te va lua sub aripa lui protectoare, ori ti se iau din responsabilitatile profesionale.

In orice caz, schimbarea va fi cuvantul de ordine in sectorul profesional. In a doua jumatate a lunii vor aparea situatii inedite in relatiile cu prietenii. Unii te vor ajuta, altii vor incerca sa-ti puna bete in roatele vietii. Fii vigilent, urmeaza-ti interesele si evita implicarea in problemele altora.

Relatiile sentimentale se vor reconfigura sau finaliza definitiv. Este o perioada buna de a-ti schimba conceptiile vizavi de iubire si implicatiile ei.

Gemeni

In prima parte a lunii te preocupa in mod special propria ta dezvoltare spirituala. Fie ca inveti ceva nou, fie ca parcurgi o forma de instruire personala, fie ca mergi la spectacole de teatru sau muzica, totul se invarteste in jurul dorintei tale de rafinare sufleteasca.

Relatiile cu strainatatea pot fi frecvente in aceasta perioada. Demersurile legate de calatorii au succes mai ales la mijlocul lunii. Atentie daca esti nevoit sa pleci la drum! Verifica atent toate detaliile.

Procesele de gandire si comunicare sunt ingreunate, asa incat evita pe cat posibil discursurile publice si deciziile majore.

A doua parte a lunii iti aduce forfota in domeniul profesional. S-ar putea sa ti se propuna posturi de conducere sau responsabilitati noi. Cu sefii s-ar putea sa ai altercatii diverse, de aceea, fii obiectiv si pregatit pentru orice subiect legat de serviciu. Colegii nu te sustin, asa cum se lauda ei.

In relatiile familiale se incheie o etapa. Poate ca vei deveni mai atent si deschis la nevoile celor dragi. Casa si patrimoniul familial sunt alte teme de larg interes in aceasta luna.

Rac

Se anunta un inceput de capitol financiar. Pana la jumatatea lunii ar trebui sa-ti pui in ordine documentele legate de bani si bunuri. Lamureste situatia patrimoniului comun cu un partener de afaceri sau de viata. S-ar putea sa descoperi nereguli, intarzieri ale unor plati si datorii. Exista multa confuzie si iluzie in privinta finantelor comune cu ceilalti. Recomandabil este sa te bazezi mai mult pe castigurile tale si sa pui bani deoparte, de care sa stii doar tu.

In a doua parte a lunii s-ar putea ivi calatorii in strainatate sau demersuri in acest sens. Se pare ca este vorba despre o calatorie importanta, care sa finalizeze o actiune inceputa mai demult.

Rafinarea sufleteasca este o alta tema interesanta in aceasta luna. Vei deveni mai deschis si atent la arta si personajele ei. Pe de alta parte, este o perioada favorabila studiului, asimilarii cunostintelor si sustinerii probelor sau examenelor necesare in domeniul profesional.

Relatiile cu prietenii si rudele apropiate pot cunoaste rasturnari de situatie. Fii pregatit pentru desprinderea de unele persoane care iti pun bete in roate.

Leu

Prima parte a lunii este potrivita reconfigurarii parteneriatelor. In aparenta, proiectele si colaborarile in care esti implicat sunt satisfacatoare, dar este vorba doar despre o aparenta. S-ar putea sa iasa la iveala neplaceri, fraude si minciuni legate de activitatile intreprinse cu altii. Profita de felinarele astrale si retrage-te din relatiile incomode.

Se anunta inceperea unei etape noi vizavi de lucrul in comun cu altii. Unele parteneriate se vor sfarsi definitiv, dar ai incredere ca asa este cel mai bine pentru tine.

Pe de alta parte, sunt posibile oferte de colaborare, dar accepta-le in a doua parte a lunii, cand gandirea si comunicarea vor fi mai linistite.

Tot in a doua parte a lunii intervin chestiuni financiare legate de banii si bunurile detinute in comun cu altii. Este o perioada favorabila achitarii facturilor, datoriilor de orice fel si rezolvarii documentelor financiare.

De evitat investitiile sau asocierile in afaceri, pentru ca neprevazutul sta la panda si poate crea rasturnari de situatie spectaculoase! Spre finalul lunii poti primi bani sau favoruri in urma muncii depuse la un serviciu.

Fecioara

Munca si implicatiile ei vor alcatui tema principala a primei jumatati a lunii. Se anunta multa munca si responsabilitati noi. S-ar putea sa fii nevoit sa reiei unele activitati care au ramas nerezolvate sau nu au fost finalizate corect si la timp. Evita provocarile celorlalti si bazeaza-te pe fortele tale.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului circulator. Unele afectiuni se vor accentua, insa exista riscul aparitiei altora noi, greu de diagnosticat si tratat. Dozeza-ti eforturile si odihneste-te regulat. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil, in intervalul 3-5 februarie, pentru ca exista posibilitatea diagnosticarii gresite si a erorilor de tratament.

A doua jumatate a lunii iti va aduce in atentie relatiile parteneriale si colaborarile. Este o perioada in care iti poti pune la punct activitatile comune cu altii si lamuri neintelegerile trecute. De unii parteneri te poti desparti definitiv, insa asa este mai bine.

Spre finalul lunii ai sanse deosebite de a-ti schimba modul de relationare cu tot ce te inconjoara. Sunt zile bune pentru a merge la un salon de infrumusetare, la masaj sau pur si simplu hoinareste prin magazine doar tu cu tine.

Balanta

Creativitatea iti este foarte accentuata in aceasta luna. Te poti ocupa cu succes de un hobby, care undeva candva poate deveni o adevarata cariera profesionala.

Relatiile sentimentale te vor solicita din plin. Se pare ca iti este dor de aventuri, poate chiar de o iubire noua. De retinut ce se petrece in preajma datei de 4 februarie la capitolul relatii sentimentale! Daca esti implicat intr-o relatie mai veche, aceasta se poate reconfigura sau finaliza definitiv. Dar la fel de bine poate aparea cineva interesant in viata ta.

Pentru alti nativi, copiii vor fi temele de discutii aprinse. Fie acestia vor sa se desprinda de parinti, de familia din care provin, fie prin comportamentul lor vor tulbura linistea multor nativi Balanta.

In a doua parte a lunii se anunta multa treaba la serviciu. Este posibil sa primesti responsabilitati noi, care mai de care mai bulversante. Relatiile colegiale sunt tensionate, de aceea, bazeaza-te mai mult pe fortele tale si evita provocarile celorlalti.

Spre finalul lunii ti se pot dezvalui secrete de la serviciu. Un conflict ascuns, major se contureaza in umbra incet, dar sigur. Se recomanda odihna, evitarea eforturile fizice si controale medicale regulate.

Scorpion

Casa, familia, spatiul locativ sunt temele marcate de influxurile astrale pana la mijlocul lunii. Se pare ca vei avea multa treaba prin casa, fie ca este vorba despre curatenii generale, reparatii de anvergura sau pregatirea casei si gradinii pentru sezonul primaverii. Acorda o atentie deosebita instalatiilor de aer si de foc din spatiul locativ, deoarece se pot produce avarii greu de remediat.

Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate. Comunicarea este deficitara, una se gandeste si alta se spune.

De evitat vanzarea si achizitionarea de bunuri patrimoniale, pentru ca exista un risc destul de mare de a iesi in pierdere. Data de 4 februarie aduce un nou capitol familial. Poate fi vorba de mutarea intr-o casa noua sau modul tau de relationare cu neamurile se va schimba.

A doua parte a lunii aduce rasturnari de situatie in relatiile sentimentale si, functie de caz, in relatiile cu copiii. Pentru relaxarea si linistirea sufletului tau ar fi bine sa-ti faci timp pentru un hobby sau pentru intalniri agreabile cu cei apropiati.

Relatiile cu prietenii se vor modifica. De unii prieteni te poti indeparta definitiv. O persoana care te proteja pana acum sau care iti era alaturi cu diverse sfaturi si favoruri la serviciu isi va retrage ajutorul.

Sagetator

Calatoriile pe distante scurte si intalnirile cu cei dragi vor fi frecvente in prima parte a lunii. Gandirea si comunicarea sunt ingreunate, de aceea, bine ar fi sa eviti prezentarile publice, dialogurile oficiale sau deciziile majore.

Daca esti implicat intr-o forma de scolarizare, ocupa-te pe indelete de pregatirea ta, pentru ca foarte usor se pot isca neintelegeri cu profesorii sau cu alti factori implicati in procesul de invatare-evaluare.

Relatiile cu neamurile si cu prietenii apropiati vor cunoaste turnuri deosebite. De unele persoane te poti indeparta definitiv, insa se face loc in viata ta pentru personaje mult mai interesante si de folos tie in aceasta etapa de viata.

In a doua parte a lunii vei avea spor la treburile gospodaresti. Este o perioada favorabila reamenjarilor interioare si pentru achizitionarea sau vanzarea de bunuri patrimoniale.

Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si in orice moment pot izbucni adevarate crize relationale. Recomandabil este sa fii prudent si sa asculti atent ce au de spus ceilalti.

Domeniul profesional este un alt capitol care va cunoaste modificari mai ales spre finalul lunii. Se va incheia o etapa importanta, fie ca este vorba despre o activitate, fie ca este vorba despre o relatie cu un sef. De aici, imaginea ta in ochii lumii poate avea de suferit.

Capricorn

Capitolul financiar este preocuparea ta majora in prima parte a lunii. Se pare ca vei castiga bani, favoruri sau cei apropiati iti vor face cadouri substantiale. Data de 4 februarie iti poate aduce schimbari importante vizavi de banii castigati din munca desfasurata la un serviciu.

Alterneaza orele de munca cu cele de odihna si tine cont de semnalele organismului tau. Ar fi bine ca din cand in cand sa mergi la controale medicale.

A doua jumatate a lunii iti va aduce multe calatorii pe distante scurte si dialoguri frecvente cu prietenii si rudele apropiate. Fii prudent la modul in care comunici cu ceilalti. Tendinta de a vorbi prea tare, prea taios, prea direct i-ar putea deranja pe interlocutorii tai. Astfel se pot strica relatii bune.

Pe de alta parte, este o perioada favorabila parcurgerii unei etape de instruire, etapa ce iti va fi de folos in domeniul profesional. Procesele de invatare si asimilire a cunostintelor se pot desfasura anevoios, insa cu putin efort si bunavointa te vei descurca bine.

Spre finalul lunii se vor accentua relatiile cu strainatatea. Sunt posibile discutii aprinse cu cineva aflat departe de granitele tarii sau demersuri legate de calatorii indepartate.

Varsator

Beneficiezi de multa energie in prima parte a lunii. Este o perioada favorabila de a te ocupa pe indelete de ingrijirea trupului si sufletului tau. Planifica-ti sedinte de masaj, de exercitii fizice usoare, de tratamente cosmetice sau pur si simplu hoinareste in voie prin magazine.

Relatiile cu ceilalti se vor modifica, insa schimbarea va veni de la tine catre ei. Gandirea si comunicarea sunt ingreunate, de aceea, ar fi mai bine sa vorbesti cat mai putin si sa asculti mai mult. Evita tendinta de a-i combate pe ceilalti, deoarece se pot strica relatii bune si asta numai din vina ta.

A doua parte a lunii iti poate aduce castiguri financiare suplimentare din activitatea desfasurata la un loc de munca. Insa banii, asa cum vin, tot asa se vor duce! Ai fi tentat sa cheltuiesti mult, dar abtine-te. Recomandabil este sa eviti cumparaturile nefondate, asocierile in afaceri si investitiile.

Spre finalul lunii se aunta evenimente legate de banii si bunurile detinute in comun cu altii. In acest sens se va incheia o etapa fie prin primirea unei sume de bani ce ti se cuvine, fie prin lamurirea situatiei obiectelor din patrimoniul comun cu cineva.

Pesti

In prima parte a lunii esti destul de retras. Sanatatea iti poate da batai de cap, in special pe segmentele picioarelor si pe segmentele sistemului circulator. Dozeaza-ti eforturile si mergi la controale medicale regulate.

In sfera profesionala mocnesc multe si marunte. Atentie mai ales la dusmaniile ascunse! Bazeaza-te doar pe eforturile tale si increde-te mai mult in simturile tale. Relatiile parteneriale vor cunoaste revigorari, in sensul ca unele se vor incheia. Exista sanse pentru aparitia altora noi, dar bine ar fi ca deocamdata sa eviti implicarea in colaborari sau parteneriate pe termen lung.

In a doua parte a lunii te vei simti mai bine. Vei reveni in mijlocul vietii cotidiene, refacut si pus pe fapte mari. Este o perioada favorabila pentru a-ti acorda ingrijiri deosebite, cum ar fi tratamentele cosmetice, masajele, exercitiile fizice usoare sau pur si simplu acorda-ti momente de hoinareala prin magazine.

La capitolul financiar sunt restrictii de care ar trebui sa tii cont. Va trebui sa cheltuiesti mai mult din propriile tale venituri. Daca ai datorii de orice fel, s-ar putea pune problema achitarii lor in regim de urgenta.