Horoscop lunar - februarie 2015

Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 12:28
8697 citiri
Horoscop lunar - februarie 2015
Foto: Ziare.com

Varsator

Energia solara o sa te faca sa mergi inainte fara sa te uiti in urma chiar daca mai exista cateva urme de regret. O sa intri in contact cu multe persoane si o sa faci planuri care vor putea fi puse in aplicare abia de la sfarsitul lunii martie. Mercur este in retrograd pana pe 11, abia de pe 12 inainte lucrurile se vor aseza mai bine.

Pesti

Esti constient de propriile limite, dar parca ai vrea sa le depasesti, vrei sa faci mai multe decat stiu altii ca esti capabil. Colaborezi foarte bine cu oamenii din jurul tau, incepand de la colegii de munca, pana la vecinii de acasa. S-ar putea sa obtii si un castig financiar, dar pe linie personala.

Berbec

Iti pica cineva cu tronc si toata ziua stai de vorba cu persoana respectiva. Chiar si cand esti la birou iti zboara gandul la ea/el. Pe de alta parte, nativii casatoriti sau implicati in relatii au parte de surprize placute din partea celor dragi. Si la birou se anunta cateva zile perfecte.

Taur

Noi oportunitati apar pana pe data de 19 februarie. Trebuie sa fii pe faza si sa profiti. Soarele agita spiritele si trebuie sa te astepti la evenimente destul de solicitante, dar si satisfacatoare. Chiar daca nu iti face placere vei fi nevoit sa respecti niste reguli stricte.

Gemeni

Uneori ai impresia ca totul se intampla mult mai repede decat poti tu sa faci fata si te simti acaparat de unele situatii. Este o perioada de tranzitie si de aceea ai acest sentiment. Daca lucrezi in domeniul comertului, o sa faci niste achizitii destul de mari. Luna aduce satisfactii pe plan profesional, in timp ce Venus se ocupa de partea sentimentala.

Rac

Trebuie sa te concentrezi pe situatia financiara. Ai de impartit niste bani si trebuie sa o faci cu grija pentru a te asigura ca totul va fi bine. Spre sfarsitul lunii afli ceva legat de o mostenire sau de niste bani pe care trebuie sa ii primesti de la cineva pe care ai imprumutat. Este o perioada benefica pentru ideile legate de planurile de afaceri.

Leu

Te concentrezi asupra oamenilor si relatiilor, punand accent mai mult pe "noi" decat pe "eu". Acesta este un semn ca relatia personala se leaga din ce in ce mai bine si ca puteti trece la urmatorul pas. In schimb, nativii singuri trebuie sa iasa cat mai mult in oras, dand in acest fel curs unor invitatii.

Fecioara

Pot sa apara schimbari in privinta locului de munca, dar si noi oportunitati de colaborare pe langa actualul job. Nu spui nu, pentru ca orice ban iti prinde bine. Chiar daca nu vrei sa ii cheltui pe ceva anume te gandesti sa faci economii pentru perioada ce vine. In a doua saptamana te va supara nerecunostinta unui cunoscut, dar te linsitesti singur.

Balanta

Esti foarte energic si zambitor in aceasta perioada a anului. Aceasta atitudine te face sa pui in aplicare planuri mai vechi pe care le pusesei deoparte gandindu-te ca sunt prea indraznete pentru tine si ca nu te-ar caracteriza. Iti asumi niste riscuri destul de mari, dar totul o sa fie surprinzator.

Scorpion

Te concentrezi mai mult pe partea profesionala, lasand intr-un con de umbra relatia cu partenerul de viata. Acesta s-ar putea simti neglijat, asa ca ai grija cum te imparti in ambele parti. In aceste conditii, planuiesti o mica escapada romantica pentru sfarsitul lunii, poate chiar in afara tarii.

Sagetator

Trebuie sa te inveti sa ii ignori pe cei care incearca sa intre cu bocancii in viata ta. Ii pui imediat la colt si iti vezi linistit de viata si de treburile tale. Consumi foarte multa energie pe 15 si 18 cand te ocupi de o problema a unei rude care ti-a tot cerut ajutorul.

Capricorn

Chestiunile financiare devin importante si faci tot timpul calcule. Vei fi intrerupt de cateva chestiuni care nu tin de tine, dar carora tot tu trebuie sa le gasesti rezolvarea. Vei fi un erou pentru cineva care nu reusea sa scape de o situatie neplacuta si stresanta. Abia spre sfarsitul lui februaire Saturn si Luna te ajuta sa te linistesti.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop februarie, #horoscop lunar, #horoscop lunar februarie, #horoscop lunar 2015 , #horoscop lunar