Horoscop lunar - februarie 2014

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 13:52
7283 citiri
Horoscop lunar - februarie 2014
Foto: Ziare.com

Varsator

A doua luna a anului iti aduce cateva surprize de ordin financiar. Primesti o suma cu ajutorul careia o sa pui in aplicare un plan pe care l-ai facut acum ceva timp. Pana acum nu ai avut banii necesari. O sa primesti sprijinul de care ai nevoie pentru ca ideile sale sa se fructifice.

Pesti

Marte si Luna isi vor exercita puterea asupra ta foarte mult in februarie. Aproape tot ceea ce faci are legatura cu influenta lor. O sa ai zile in care o sa fii foarte relaxat, dar si cateva, inspre sfarsitul lunii, foarte agitate. Mare atentie pe 23. Se va intampla ceva acasa.

Berbec

Iti faci prea multe griji pentru ceva ce nu se justifica. Suferi putin de sindromul persecutiei si trebuie sa te calmezi. Dupa o discutie cu o persoana care o mare influenta asupra ta o sa te simti mai bine. Ar fi o idee buna sa iti iei cateva zile de concediu.

Taur

Ti-ai propus sa indepartezi din jurul tau oamenii negativisti, care se plang tot timpul de calitatea vietii lor. Consideri ca ai nevoie de voie buna si bucurie si faci tot ceea ce poti pentru ca totul sa fie asa cum vrei.

Gemeni

Nu va fi o perioada solicitanta la slujba, dar acasa o sa ai ceva de munca. Ai cam lasat pe ultima suta de metri ceva ce trebuia sa faci si acum se apropie termenul limita. Daca nu incepi cat mai repede, s-ar putea sa ai probleme, posibil penalizari de ordin financiar.

Rac

Primele doua saptamani din luna vor fi epuizante. O sa muncesti pe rupte si abia o sa ajungi pe acasa. Dar apoi o sa fii unul dintre rasfatatii horoscopului. Te bucuri de munca ta si, mai ales, de banii primiti pentru serviciile prestate.

Leu

Primesti vesti bune de la cineva care se afla in alta tara. De multa vreme te gandeai la asta, insa aproape ca iti pierdusei orice urma de speranta. Se anunta zile pline de distractie. In ultima saptamana o sa faci o deplasare in afara localitatii.

Fecioara

Fii foarte atent la cei despre care stii ca nu sunt mereu sinceri si au interese ascunse. Daca a facut o data un astfel de gest, sunt sanse mari ca experienta sa se repete. Cel mai bine este sa discuti cu familia atunci cand ai nevoie de un sfat. In perioada 15-21 te asteapta ceva mai mult de munca.

Balanta

Ai pierdut un pariu cu un amic si a venit vremea sa faci ceea ce s-a stabilit atunci. Acest lucru implica si o deplasare intr-o localitate aflata la cateva sute de kilometri de orasul tau. La destinatie te asteapta multa distractie. O sa iti umpli bateriile pentru intreaga luna.

Scorpion

Raspunzi rapid cerintelor venite din partea sefului si acest lucru te pune intr-o lumina excelenta. O sa ia in considerare o promovare sau cel putin o sa iti dea zile libere in schimbul orelor suplimentare. In viata sentimentala nu se anunta schimbari majore.

Sagetator

Iti faci un bilant al ultimelor luni si pui pe hartie cateva idei pentru a schimba ceva in perioada urmatoare. Stii exact ceea ce trebuie sa faci si pe ce drum sa o iei. Acum, important este sa primesti sprijinul cunoscutilor, pentru ca o sa ai nevoie. Iti propui ceva foarte indraznet.

Capricorn

Luna asta o sa primesti cateva noutati ce au legatura cu viata personala si cu viitorul tau. Esti optimist si ai o stare de bine ce va dura cateva saptamani. La birou, trebuie sa fii putin mai atent la ceea ce faci, pentru ca o sa primesti sarcini noi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#horoscop februarie, #horoscop lunar februarie, #horoscop lunar, #horoscop lunar 2014 , #horoscop lunar