Horoscop lunar: Decembrie 2019

Duminica, 01 Decembrie 2019, ora 07:39
16943 citiri
Horoscop lunar: Decembrie 2019

Berbec

Se pare ca iti vei schimba foarte mult filozofia de viata pe parcursul acestei luni. Sunt favorizate studiile, participarea la seminarii si cursuri. Temele spirituale iti vor atrage in mod special interesul, poate si datorita faptului ca finalul lunii aduce sarbatori de sezon. Relatiile cu persoanele aflate in strainatate vor fi frecvente. De asemenea, vor avea succes planurile de calatorie. Fii prudent la drum, deoarece sunt posibile neplaceri. Calatoreste numai in conditii de siguranta si numai cu un scop bine determinat, ce nu poate fi rezolvat in alta perioada.

Financiar este o perioada buna, in sensul ca poti obtine bani si bunuri prin intermediul altora, insa in paralel apar si cheltuieli. Te poti descurca foarte bine si cu datoriile, asa incat ar fi bine sa le achiti pe toate. A doua parte a lunii iti aduce noutati deosebite in plan socio-profesional. Se deschid culoare noi de abordare a activitatii profesionale. Posibil sarcini noi de lucru, avansare profesionala, schimbari in relatiile cu sefii si cu reprezentantii institutiilor oficiale. Insa, este la fel de posibil sa se schimbe conducerea in cadrul locului de munca in care activezi.

Taur

Multa forfota in plan partenerial in prima parte a lunii. Este o perioada in care se pot finaliza colaborari vechi, se pot schimba termenii si conditiile de desfasurare a unor colaborari sau parteneriate de viata. Fundalul partenerial este conflictual, de aceea fii prudent. Sunt sanse bune de a lamuri animozitatile vechi. Segmentul financiar iti aduce in atentie cheltuielile comune cu altii, dar si mostenirile si partajele personale sau profesionale. Acorda atentie maxima acestui segment si redu cheltuielile. Este rost sa primesti recompense si cadouri.

In perioada 10 - 30 decembrie pot aparea nereguli in documentele financiare, cheltuieli nefinalizate in trecut si discutii aprinse pe teme patrimoniale. Prudenta, discernamant, rabdare! Calatoriile sunt sustinute in prima parte a lunii, mai ales cele in strainatate. Se deschide o noua etapa referitoare la tot ce tine de strainatate, cursuri pe termen lung, calatorii. Schimbarea mentalitatii si a filozofiei de viata. Abordarea unui alt sistem al valorilor morale si spirituale este de bun augur.

Gemeni

Foarte mult de lucru la serviciu pe toata durata lunii. Relatiile colegiale sunt conflictuale, insa se rezolva orice animozitate pana pe 10 ale lunii. In plan partenerial este o perioada favorabila. Se pun la punct ultimele detalii ale unor colaborari sau ale unui parteneriat matrimonial. Sigur ca la prima vedere, totul pare nesigur, dar cu putin efort si bunavoina vei reusi sa depistezi partile bune ale situatiilor in care vei fi implicat. Se vor lamuri, de asemenea, si chestiuni parteneriale vechi, atat cu partenerul de viata, cat si cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

Este posibil sa revii asupra unor intelegeri si contracte, deoarece apar elemente noi vizavi de modul de desfasurare al actiunilor comune sau vizavi de plata aferenta. Sustine-ti punctele de vedere si nu te lasa impresionat de figurile unora! Financiar, se deschid variante noi de castig de la si prin altii, posibilitati de a-ti mari veniturile si de a rezolva aspecte referitoare la mosteniri, partaje personale sau profesionale. Cheltuieli majore.

Rac

Evenimentele principale ale perioadei analizate se vor desfasura in mod special in segmentul profesional. Rasturnari de situatie, reluarea unor activitati vechi si a unor discutii furtunoase. Dozeaza-ti eforturile, selecteaza prioritatile si evita provocarile celorlalti. Pe fondul agitatiei din zona muncii, sanatatea poate avea de suferit. Astfel, este posibil sa-ti programezi consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale. Este bine sa te tratezi corespunzator si sa-ti pui pe primul loc sanatatea si relatiile cu cei dragi.

In relatiile sentimentale sunt posibile fluctuatii emotionale disonante, actiuni fortate si niscai reprosuri. Cu bunavointa si intelegere poti rezolva totul cu bine. Relatiile parteneriale se mentin tensionate in prima parte a lunii, insa exista si o parte buna. Vei reusi sa te debarasezi de oamenii si situatiile care te necajesc si care au devenit obositoare. A doua parte a lunii aduce iz de sarbatoare si chef de petrecere. Se deschid variante noi de colaborare, plus revigorarea parteneriatelor vechi, fie ca este vorba de cele profesionale, fie ca este vorba despre o relatie matrimoniala. Bucura-te de tot ce te inconjoara!

Leu

Este multa animatie in plan domestic, in relatiile cu membrii familiei si cu neamurile. Ai de facut treburi gospodaresti de anvergura, insa merita efortul, intrucat poti face usor curatenii, reparatii, reamenajari interioare. Verifica sursele de apa din spatiul locativ, deoarece sunt posibile avarii importante. Relatiile cu membrii familiei sunt distonante, conflictuale si rapid se incing spiritele de la te miri ce. Prudenta, rabdare si toleranta fata de ceilalti!

Foarte bine sustinut este segmentul distractiilor si al relatiilor amoroase. Evita excesele si controleaza-ti manifestarile! Unii pot interpreta gresit gesturile tale si de aici alte animozitati. In plan profesional este mult de lucru. Sarcini de lucru restante, urgente, altele noi deosebite. Este bine sa te concentrezi pe tot ce tine de munca si implicatiile ei, deoarece se deschid culoare noi de progres. In schimb, sanatatea este afectata in urma tumultului relational si al activitatilor de tot felul. Ingrijeste-te corespunzator si rezerva momente si pentru odihna. Schimbari definitive in plan profesional.

Fecioara

Foarte animate sunt relatiile cu anturajul apropiat in prima parte a lunii. Intalniri, dialoguri, vizite, activitati comune cu cei dragi, toate se amesteca intr-un carusel interesant. Fii prudent in vorbe si gesturi, pentru ca unii te vor percepe eronat si de aici apare un sir lung de conflicte. Segmentul domestic este activ pe toata durata lunii, astfel ca activitatile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei vor fi frecvente si de bun augur. Se vor deschide discutii ample privitoare la mosteniri, obiecte patrimoniale, vanzarea si achizitionarea unor bunuri. Noutati in casa si in familie.

Relatiile amoroase sunt vizate de contextul astral, mai ales in partea a doua a lunii. Se deschide o etapa noua, astfel ca termenii si conditiile de desfasurare a relatiei cu persoana iubita sau cu copiii se vor modifica definitiv. Sunt sanse sa te implici intr-o relatie noua, insa fii prudent. Pentru altii poate intra in discutie aparitia unui copil sau aspecte importante legate de copii. Distractii, aventuri, abordarea unor hobby-uri. Pe scurt: o luna a distractiilor si a iubirii cu nabadai.

Balanta

Cheltuielile predomina pe toata durata lunii, fiind vorba pe de o parte, de cele necesare traiului cotidian, iar pe de alta parte, despre mofturile celor dragi. Este adevarat ca iti cresc veniturile, insa doar temporar. Sunt sanse sa primesti cadouri, recompense sau vesti mult asteptate privitoare la rezolvarea unor datorii, mosteniri sau partaje. Relatiile cu anturajul apropiat sunt frecvente, astfel ca vei lua legatura cu diverse persoane, unele cunoscute cu multa vreme in urma. Sunt relatii favorabile, dialoguri interesante si amuzante pe alocuri.

De asemenea, se vor inteti calatoriile pe distante scurte, fie in scop profesional, fie pentru a-i vizita pe cei dragi. Prudenta la mijloacele de transport! Segmentul domestic si relatiile cu neamurile se anima foarte mult in partea a doua a lunii. Se deschide o etapa noua, astfel ca pot prinde contur planuri casnice vechi, insa si unele noi. Relatiile cu membrii familiei sunt importante in aceasta perioada. Fii alaturi de cei dragi, ajuta-i cu tot ce poti, ocupa-te de treburile gospodaresti si, in acelasi timp, bucura-te de toate.

Scorpion

Esti in forma in prima parte a lunii, astfel ca te poti ocupa cu succes de ingrijirea sanatatii si de reorganizarea programului cotidian. Planifica obiective pe termen lung si urmareste-le indeaproape. Unii te vor lua drept exemplu bun, deci fii prudent cum te afisezi in lume. Esti destul de provocator, poate fara sa-ti dai seama, astfel ca unii se pot supara si pot riposta la randul lor destul de vehement. Controleaza-ti reactiile si evita sa te implici in treburile altora!

Segmentul financiar este foarte activ, in special sectiunea venituri si cheltuieli cotidiene. Pe de o parte, primesti bani, cadouri, recompense, insa pe de alta parte, cheltuiesti mult, poate chiar mai mult decat iti poti permite. Exista riscul sa te afunzi in datorii nefondate, deci chibzuieste-ti atent fiecare cumparatura. Bine ar fi sa achiti la timp facturile, taxele sau orice alt tip de datorie si abia apoi sa-ti orientezi fondurile spre mofturi. In planul relatiilor cu anturajul apropiat se deschide o noua etapa. De unii apropiati te vei desprinde si te vei apropia de altii de o mai buna calitate. Calatorii pe distante scurte, vizite si dialoguri importante pe termen lung.

Sagetator

Iti este favorizata detasarea de cotidian, astfel ca ar fi bine sa profiti de energia astrala din primele zece zile ale lunii si sa te gandesti pe indelete la planurile tale. Ai nevoie de odihna, plimbari in aer liber, dialoguri de taina cu cei dragi si de incredere. De asemenea, iti sunt sustinute activitatile discrete. Programeaza-ti sedinte de ingrijire corporala, consultatii medicale cu diversi specialisti in sanatate. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului renal si pe segmentele gatului, deci fii foarte prudent.

Aparent stralucesti, te implici in tot soiul de activitati, insa, pe fundal, oboseala isi va spune cuvantul. Dozeaza-ti eforturile si evita excesele de orice fel! In plan financiar se intrezareste o noua etapa de castig din munca desfasurata. Probabil ca la locul de munca sa apara modificari ce vor atrage dupa ele modificari salariale de anvergura. Deocamdata aduna informatii si evita cheltuielile majore. Din 21 decembrie se anima relatiile cu anturajul apropiat. Intalniri interesante, dialoguri frumoase si petreceri de sezon din plin. Final de capitol partenerial, atat in privinta unei relatii matrimoniale, cat si in privinta unei relatii profesionale.

Capricorn

Esti implicat in actiuni comune importante cu prietenii, dar si cu persoanele din anturajul socio-profesional. Se recomanda prudenta, deoarece sunt probabile conflicte pe termen lung. In urma implicarii in plan socio-profesional vor aparea oportunitati de a te afirma si de a obtine recompensele binemeritate. Relatiile sentimentale pot avea de suferit, bine fiind sa echilibrezi alocarea timpului si eforturilor pentru toate. Esti destul de discret, mai ales in prima parte a lunii, astfel ca iti sunt sustinute dialogurile tainuite, actiunile secrete, odihna, detasarea de cotidian, ingrijirea sanatatii.

Sunt momente excelente pentru dialog interior, pentru meditatii in locuri sfinte si pentru a privi dincolo de perdeaua fizica cotidiana. Pe de alta parte, se vor evidentia conflictele profesionale. In preajma datei de 12 decembrie se va incheia o etapa profesionala. Tine cont de toate detaliile si actioneaza in consecinta. Din 22 ale lunii vei reveni in luminile rampei cu o energie puternica. Din acesta moment ti se deschid culoare de viata de o foarte mare anvergura. Sarbatoreste acest moment si multumeste Gratiei divine pentru tot si toate.

Varsator

Segmentul socio-profesional este foarte animat pe toata durata lunii. Sedinte urgente la serviciu, prezentari importante la care trebuie sa iei cuvantul sau sa oferi solutii constructive, decizii luate in graba - totul se va desfasura rapid. Primesti sustinerea colegilor, sefii te urmaresc atent si puncteaza aspectele pozitive ale eforturilor tale, astfel ca, de fapt, lucrurile se desfasoara in beneficiul tau. Este posibil sa obtii o functie de conducere, sarcini de lucru noi, ba chiar poti primi recompense si aplauze pentru merite deosebite in campul muncii. Prudenta si masura in toate, pentru ca exista si reversul medaliei!

Relatiile cu prietenii se evidentiaza prin dialoguri importante si actiuni comune de anvergura. Exista riscul unor excese fie de comunicare, fie de actiune, excese periculoase pe termen lung. A doua parte a lunii este favorabila odihnei, detasarii de cotidian, revizuirii planurilor de viata. Oboseala si unele afectiuni isi vor spune cuvantul. Ingrijeste-te corespunzator si dormi mult! Revelatiile din aceasta luna iti vor lamuri rolul situatiilor in care esti implicat plus iti vor oferi solutii exceptionale.

Pesti

Este rost de calatorii pe tot parcursul lunii. Relatiile cu strainatatea se evidentiaza pana pe 10 ale lunii, astfel ca sunt sanse fie sa mergi tu intr-o tara straina, fie cineva din strainatate sa vine in vizita la tine. Fi prudent in privinta comunicarii, deoarece ai tendinta de a riposta la orice vine din partea altora. Segmentul profesional este foarte dinamic pe tot parcursul lunii. Se intrezaresc discutii importante cu sefii, cu reprezentanti ai unor institutii oficiale, plus invitatii la evenimente sociale si familiale. Alege-ti cuvintele si gesturile cu grija! Este posibil sa-ti fie sifonata imaginea publica. Rasturnarile de situatie in plan profesional sunt frecvente si greu de inteles la prima vedere.

Foarte important devine segmentul prietenilor, incepand cu 22 decembrie. Se contureaza o noua etapa de relationare cu aceste persoane. De unii te vei desprinde si te vei apropia de altii. De asemenea, se vor ivi posibilitati noi de implicare in proiecte socio-profesionale sau actiuni umanitare de mare anvergura. Detaseaza-te, bucura-te de vacanta de iarna si ai incredere ca totul se desfasoara spre binele tau suprem.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#horoscop lunar decembrie, #horoscop decembrie, #horoscop 2019 , #horoscop lunar