Horoscop lunar: Decembrie 2016

Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 15:46
9078 citiri
Horoscop lunar: Decembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Decembrie va fi luna relaxarii pentru tine si nici de ceea ce se intampla in plan profesional nu te poti plange. Moderatie este cuvantul de ordine in ceea ce te priveste, mai ales in preajma Sarbatorilor cand nu trebuie sa faci exces in privinta alcoolului. In aceasta luna, iti vei exprima mult mai usor sentimentele si o sa faci multe declaratii de dragoste. La birou, vei rezolva problemele logistice inainte de mijlocul lunii.

Capricorn

Relatiile cu rudele te vor preocupa destul de mult in perioada urmatoare. Vei fi foarte romantic si vei face un gest deosebit pentru cel drag. La birou vei schimba modul de abordare al unui proiect si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Te poti astepta chiar si la o recompensa financiara. Sfarsitul anului vine cu un plan indraznet de afaceri.

Varsator

Trebuie sa fii foarte atent la cumparaturile din aceasta perioada. Vei fi tentat sa lasi multi bani in magazine, dar ia in calcul si faptul ca in luna ianuarie trebuie sa platesti o asigurare si o sa ai nevoie de o suma considerabila. Va fi o luna excelenta pentru varsatorii care au trecut de primii 5 ani de relatie - se anunta chiar o posibila nunta. Pe de alta parte, cei casatoriti sau aflati la inceputul relatiei isi vor surprinde partenerii.

Pesti

Urmeaza o luna in care cuvantul organizare este la ordinea zilei pentru tine. Faci o multime de planuri, scheme si incerci sa gasesti variante pentru ca totul sa mearga struna. Planurile tale sunt foarte indraznete, dar cu multa seriozitate, munca si sustinerea partenerului de viata le vei duce la bun sfarsit. Profita de momentele libere si intalneste-te cu prieteni pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Berbec

Dupa un an aglomerat si plin de provocari, vei fi incantat de sfarsitul lui 2016 care se anunta distractiv si cu activitati relaxante. Iubesti traditiile si sarbatorile, asa ca luna decembrie este exact ce iti trebuie. Iti faci planuri pentru o investitie destul de mare. Fii foarte atent si ia in calcul si eventualele costuri ascunse.

Taur

Ia o pauza si rasufla usurat. Tocmai urmeaza sa se termine un an in care ai fost supus unor incercari pe toate planurile. Cu speranta ca 2017 va fi mai bun, pregatesti sarbatorile. Pana pe 20 o sa umbli foarte mult prin magazine si o sa ai si cateva deplasari prin tara, probabil in scop personal. Partenerul de viata te sustine mai mult decat de obicei in privinta unor decizii ce tin de locul de munca.

Gemeni

Esti plin de viata si optimist in privinta rapoartelor care urmeaza sa fie prezentate. Munca ta are rezultate mult peste asteptari. Te cuprinde un sentiment de libertate dupa ce termini un proiect. Faptul ca il finalizezi inainte de vacanta de sarbatori o sa iti aduca si o prima. Partenerul de viata va aprecia schimbarea de comportament. Ti-a reprosat ceva si imediat ai rezolvat acest lucru.

Rac

Gandesti pe moment si actionezi foarte repede atunci cand esti pus in fata unei situatii cu care nu te-ai mai intalnit. Te adaptezi rapid si iei cele mai bune decizii. Va fi o luna cu provocari si incercari pe care le vei rezolva fara nici cea mai mica emotie. Nu iti face griji daca programul pare liber la inceputul lunii, pentru ca intervin multe evenimente neprevazute.

Leu

Investitiile vor fi o tema importanta a acestei luni. Te gandesti la viitoare afaceri sau sa demarezi un proiect care la inceput va avea nevoie de finantare, dar care apoi ti-ar putea oferi un confort financiar destul de bun. A fost un an cu provocari din punct de vedere personal, dar in cel ce urmeaza se anunta mai multa liniste. Pana atunci, bucura-te de perioada libera de Sarbatori.

Fecioara

Simtul umorului te va ajuta sa iesi din situatii ce pareau penibile. Vezi intotdeauna partea plina a paharului, iar atitudinea ta demonstreaza ca ai trecut de un hop psihologic intampinat acum ceva timp. Vei fi cam impulsiv in privinta cheltuielilor. Nu ti-ar strica sa pui lacat portofelului.

Balanta

Obiectivele din ultima luna a anului sunt destul de indraznete. Stii ca le vei putea realiza, pentru ca anul 2016 a fost plin de surprize in plan profesional. Nu faci niciun pas inapoi atunci cand cineva de la birou te provoaca la o sarcina grea.

Scorpion

Esti visator si iti faci planuri pentru un sfarsit de an linistit si ca in povesti. Nu va fi asa, ci foarte distractiv. Nu te vei plange din cauza a ceea ce se va intampla. O sa fie ceva nou, inedit, dar incantator. Craciunul este momentul unor marturisiri sau declaratii pentru oameni dragi, dar care nu stiau cat de mult ii apreciezi.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#horoscop decembrie, #horoscop lunar decembrie, #horoscop lunar 2016 , #horoscop lunar