Horoscop lunar - decembrie 2013

Duminica, 01 Decembrie 2013, ora 09:25
7443 citiri
Horoscop lunar - decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

O sa fie o luna agitata. Norocul tau este ca cei apropiati inteleg si te sustin in tot ceea ce faci. Intre 17 si 20 decembrie abia o sa dai pe acasa. O sa ai multa munca la birou. Spre sfarsitul lunii o sa te eliberezi si planuiesti o plecare din oras.

Capricorn

Un prieten foarte bun are nevoie de ajutorul tau si primele zile din decembrie le vei petrece facand ceva pentru el. Favoarea ti se va intoarce inzecit. O sa primesti si un cadou de la cel pe care l-ai sprijinit la nevoie.

Varsator

O sa ai parte de o surpriza financiara. Primesti o suma pe care o poti da pe ceea ce vrei. Faci cumparaturi dupa bunul plac. In a doua saptamana vei fi nevoit sa iti amani ceva din program, pentru ca o sa primesti vizita unor rude. Ai planuri mari pentru sfarsitul anului.

Pesti

De multa vreme iti doresti un anume lucru, care se gaseste foarte greu. Partenerul de viata depune un efort supraomenesc si va reusi sa il cumpere. Nu iti vei gasi cuvintele sa ii multumesti pentru gestul facut. Este cazul ca si tu sa faci un lucru deosebit pentru el.

Berbec

Astrele te fac sa fii mult mai responsabil decat pana acum. Daca pana acum iti faceai singur probleme atunci cand nu aveai, acum analizezi lucrurile mult mai atent inainte de a da un raspuns. Iei in calcul pana si cel mai mic detaliu si te gandesti ce ai face in cazul unui scenariu nefericit. Familia va observa schimbarea ta si o va aprecia. Acum au incredere in tine sa te puna sa faci ceva demn de un om matur.

Taur

Nu esti un adept al rubricii meteo, insa ar fi cazul ca in perioada urmatoare sa iei in serios avertizarile. Altfel, pleci la drum si vei fi nepregatit. Situatia este si mai grava daca te duci la munte. O sa ai mai mult timp liber, ceea ce este perfect pentru prietenii tai. Cheama-i la tine si stati de vorba la o cana de vin fiert.

Gemeni

Venus, planeta iubirii, te transforma complet. Esti atat de schimbat, incat cel drag banuieste ca ii ascunzi ceva. Este vorba doar despre dorinta ta de a-l face sa se simta unic in lume. O sa ai nevoie de ceva mai multi bani, dar rezultatul va senzational. Pe 22-23 o sa faci un drum pentru a fi alaturi de familie.

Rac

Esti foarte sensibil la discutiile ce tin de familie. Vrei sa stai mai mult timp cu cei dragi si inca de la inceputul lunii muncesti mult pentru a te asigura ca ultimele zile din decembrie le vei dedica lor. Pana atunci ai de predat un proiect important la birou.

Leu

Bifezi o reusita pe plan profesional, iar aceasta satisfactie va creste mult increderea si stima de sine. Acum esti sigur ca poti face fata si unor sarcini mai grele. Sarbatorile de iarna vin cu o veste excelenta din punct de vedere personal.

Fecioara

O ruda apropiata te anunta ca urmeaza sa fie parinte. Te bucuri extrem de mult si incepi imediat sa economisesti sa ii faci un cadou pe masura vestii pe care ti-a dat-o. In plan profesional, nu va fi nimic iesit din comun, dar atmosfera de la birou va fi ceva mai relaxata.

Balanta

Te pregatesti pentru sfarsitul de an cu o dieta. Vrei ca timp de cateva saptamani sa tii un regim strict pentru ca atunci cand te duci la parinti sa gusti din tot ceea ce au pregatit. Este o perioada emotionanta pentru tine. Ai grija totusi la ceea ce mananci. Nu te infometa, pentru ca nu o sa te mai poti concentra la treaba.

Scorpion

Esti foarte stresat in primele zile ale lunii decembrie. Trebuie sa rezolvi ceva ce tine de niste acte oficiale si o sa alergi de la o institutie la alta. Incepand cu data de 15 o sa te mai relaxezi si o sa vezi cu alti ochi tot ceea ce se va intampla in jurul tau. O persoana aflata in alta tara o sa iti dea o veste excelenta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop lunar decembrie, #horoscop lunar, #horoscop decembrie, #horoscop lunar 2013 , #horoscop lunar