Horoscop lunar: August 2019

Joi, 01 August 2019, ora 15:10
12910 citiri
Horoscop lunar: August 2019

Berbec

Pana pe la mijlocul lunii se intrezaresc distractii, intalniri amoroase, dar si relatii apropiate cu copiii. Veselia este la cote inalte, insa fii prudent. Persoana iubita iti poate pune bete in roate cand te astepti mai putin.

Se prefigureaza o noua etapa sentimentala. Poate fi vorba despre o noua idila sau, daca esti deja implicat intr-o relatie, aceasta se poate imbunatati substantial.

In a doua parte a lunii se recomanda prudenta la capitolul sanatate. Vizate sunt sistemul digestiv si picioarele. Consultatiile si analizele medicale pot fi frecvente.

Pe de alta parte, vei avea multe de facut la serviciu. Ori iti iei de lucru acasa, ori sefii iti solicita prezenta si eforturile mai mult decat de obicei. Rezerva-ti momente regulate de odihna.

Apar noutati si in relatiile cu prietenii dupa 15 august. De unii te vei desparti fie in urma unor discutii aprinse legate de bani si bunuri, fie din cauza schimbarii perceptiei tale despre lume si viata.

Taur

In prima parte a lunii se intrezareste multa animatie in casa si in familie. Perioada este favorabila reamenajarilor interioare, curateniilor generale sau achizitionarii unei case sau unui teren.

De asemenea, relatiile cu membrii familiei sunt dinamice, armonioase pe alocuri si se poate cadea la pace pe marginea oricarui subiect. Totusi, fii prudent, pentru ca exista riscul aparitiei unor conflicte greu de controlat.

Se contureaza o noua etapa la capitolul familial. Poate fi vorba chiar de o mutare temporara intr-un alt spatiu locativ, intr-un alt oras sau intr-o alta tara.

In a doua parte a lunii vor fi momente favorabile recreerii si dialogurilor bune cu persoana iubita sau cu copiii. Relatiile cu cei dragi se vor imbunatati. Evita implicarea excesiva in viata celor apropiati.

In preajma datei de 15 august se va incheia o etapa profesionala. Poti fi indepartat dintr-o functie de conducere, se poate restrange activitatea de la serviciu sau sefii care te sustineau pana acum isi vor retrage sustinerea.

Gemeni

Mai ales in prima parte a lunii iti sunt favorizate calatoriile pe distante scurte alaturi de prieteni apropiati sau de rude. Intalnirile si dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, provocatoare, insa sfaturile si povestile tale vor fi ascultate cu mult interes.

Se intrezareste fie un succes de natura intelectuala, fie relatii noi si de buna calitate cu oameni deosebiti. De asemenea, astrele iti sustin instruirea personala, indemnandu-te sa parcurgi un program educativ. Procesele de invatare-evaluare sunt bine aspectate, asa incat poti sustine cu succes examene, probe sau interviuri.

Relatiile cu membrii familiei sunt bune, iar dialogurile cu acestia iti vor aduce lamuriri importante legate de neamul din care provii.

Pe de alta parte, iti poti imbunatati conditiile de trai din spatiul locativ sau chiar te poti orienta catre o noua locuinta.

Relatiile cu cei aflati peste hotare vor cunoaste revigorari in a doua parte a lunii. Totodata se pot ivi calatorii indepartate, fie in scop turistic, fie in scop profesional.

Astrele iti sugereaza sa-ti remodelezi filozofia de viata si sa fii mai deschis catre cele sfinte.

Rac

Esti combativ, ai multa energie si dorinta de a te implica in mai multe treburi deodata. Iti sunt sustinute demersurile intelectuale si cele legate de semnarea documentelor profesionale.

Capitolul financiar se imbunatateste vizibil. Astfel, este posibil sa primesti sume importante de bani din munca ta desfasurata in cadrul unui loc de munca. De asemenea, ti se vor deschide culoare noi de castig, fie prin aparitia unui nou loc de munca, fie prin diversificarea activitatii pe care o desfasori la actualul loc de munca.

Se contureaza o noua etapa financiara pe termen lung. Spre finalul lunii va interveni tentatia de a cheltui mult, insa nu se recomanda. Faptul ca ti se maresc veniturile din munca ta va induce un final de sustinere financiara din partea altora. Intr-un anume fel, se va incheia o etapa de castig de la altii sau vei rezolva unele datorii.

Prudenta la nivelul energiei vitale, deoarece aceasta va fluctua mult. Dozeaza-ti eforturile si evita suprasolicitarea mentala.

Iti sunt favorizate si calatoriile pe distante scurte, intalnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Vin catre tine informatii interesante despre domenii diverse, asa incat te-ai putea decide sa urmezi un curs sau chiar o scoala de specialitate.

Leu

Esti vedeta in mod special in prima parte a lunii, deoarece beneficiezi de multa si deosebita sustinere astrala. Gandesti bine, ai idei stralucite, vorbesti frumos, dar cam taios. Este o perioada favorabila pentru a-ti modifica personalitatea si modul de raportare la tot ce te inconjoara.

Energiile astrale din aceasta perioada te pot obosi mult, de aceea, fii prudent si dozeaza-ti eforturile.

A doua parte a lunii iti aduce castiguri financiare din activitatea desfasurata la un loc de munca. Poti primi cadouri, dar si sume de bani importante. Totodata se pot imbunatati conditiile de munca si salarizarea.

Pe de alta parte, este o perioada importanta in care iti poti muta interesul pe un alt sistem de valori morale si spirituale.

Se recomanda atentie pe tot parcursul lunii la sanatatea aparatului digestiv. Sanatatea este vulnerabila si in orice clipa se pot ivi afectiuni serioase. Mergi regulat la controale de specialitate si ai grija la modul in care te hranesti.

Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti si sa-ti urmezi planurile cum crezi tu ca este mai bine. Relatiile parteneriale se vor reconfigura in preajma datei de 15 august. Unele relatii si colaborari se vor incheia definitiv, insa se face loc pentru altele noi mult mai bune.

Fecioara

Se pare ca preocuparile tale sunt legate de sanatate si loc de munca, mai ales in prima parte a lunii. Segmentele aparatului cadiovascular sunt tensionate si ar fi bine sa fii foarte prudent. Unele afectiuni mai vechi se pot accentua, insa poate fi vorba si despre altele noi care se instaleaza acum. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in intervalul 1-4 august.

Pe de alta parte, la serviciu se tes conflicte, dar ai incredere ca mana divina le va risipi la momentul potrivit. Toate problemele de sanatate si de serviciu vor cunoaste un final de etapa in preajma datei de 15 august.

Este nevoie sa privesti cu alti ochi munca, relatiile colegiale si sanatatea intregului organism. Rezerva-ti perioade regulate de vacanta si adopta o dieta de sezon.

In a doua parte a lunii te vei simti mult mai bine, revenindu-ti cheful de viata. Sanatatea se va imbunatati vizibil spre finalul lunii.

Balanta

Esti inconjurat de prieteni, mai ales in prima parte a lunii. Sunt posibile intalniri si dialoguri deosebite, sfaturi si idei bune pentru a-ti duce la bun sfarsit in special proiectele socio-profesionale. Vor veni in preajma ta oameni noi, legand astfel prietenii trainice.

Totodata este posibil sa te implici in proiecte noi, in grupuri sau organizatii care militeaza pentru diverse scopuri umanitare. Spre finele lunii pot aparea tensiuni intre tine si prieteni, existand si varianta ca de unele persoane sa te desprinzi definitiv.

De retinut ca ar fi bine sa pastrezi foarte clara limita dintre o relatie de prietenie si una amoroasa. Confuziile in acest sens iti pot aduce neplaceri serioase, mai ales in preajma datei de 15 august. Se va contura foarte clar un final de etapa vizavi de relatiile sentimentale.

A doua parte a lunii iti accentueaza dorinta de interiorizare, poate si din cauza unei oboseli care se tot acumuleaza pe parcursul acestei luni. Rezerva-ti momente de odihna, ia-ti zile libere si stai mai mult in natura.

Scorpion

Accentele lunii august sunt pe domeniul profesional. Chiar daca este inca vacanta, tu muncesti de zor, fiind mai ales solicitat de catre sefi. Este posibil sa fii impovarat cu sarcini de lucru noi, poate chiar cu functii de conducere.

Diplomatia, prudenta si discernamantul se recomanda in doze mari. Beneficiezi de suficient sprijin astral, astfel incat sa te descurci cu brio. Prudenta la evenimentele si discutiile din preajma ta in plan socio-profesional. Ochii si urechile lumii vor fi atintite asupra ta, existand posibilitatea sa-ti imbunatatesti imaginea publica si statutul social.

Prezinta-te cum se cuvine in fata celorlalti. Spre finalul lunii se contureaza tensiuni intre tine si persoanele cu autoritate sau cu sefii. Tot ce ai cladit cu truda pana acum vizavi de pozitia ta in mediul in care traiesti si iti desfasori activitatea se va putea rasturna foarte usor daca devii prea recalcitrant.

A doua parte a lunii iti scoate frecvent in cale prietenii sau sustinatorii. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante si de bun augur.

Din 15 august, vor aparea schimbari in casa si in relatiile cu membrii familiei. Astrele te provoaca la o reconfigurare a atitudinii si mentalitatii tale fata de domeniul familial.

Sagetator

Relatiile cu strainatatea sunt bine sustinute de catre astre, mai ales in prima parte a lunii. Fie ca te ocupi de planuri de calatorii, fie ca ai nevoie sa stabilesti relatii cu persoane straine, perioada este favorabila semnarii documentelor necesare sau dialogurilor.

De asemenea, este o perioada favorabila inscrierii la diverse cursuri de lunga durata, atat in tara, cat si in strainatate. Daca ai de sustinut examene sau probe, pregateste-te temeinic si ai incredere ca te vei descurca excelent.

Se intrezareste o noua etapa fie de relationare cu strainatatea, fie o noua cale de instruire personala si profesionala. De retinut ca segmentul strainatatii si al scolaritatii este tensionat, existand riscul producerii unor rasturnari de situatie greu de estimat si controlat.

A doua jumatate a lunii iti aduce in atentie domeniul profesional, in special relatiile cu sefii si autoritatile. Se intrezaresc relatii bune, dar si indatoriri profesionale noi. Exista si varianta ca pe termen scurt sa primesti o functie de conducere sau sa tii locul unui sef care trebuie sa plece. In orice situatie te vei descurca excelent.

In preajma datei de 15 august, mentalul tau isi va modifica parametrii. Astfel, gandirea si comunicarea vor deveni mai coerente si mai realiste.

Capricorn

Banii si bunurile detinute in comun cu altii sunt preocuparea ta din prima parte a lunii. Poti primi suport financiar si material fie din partea colaboratorilor sau asociatilor daca esti implicat in afaceri, fie din partea partenerului de viata sau a rudelor. Sunt momente importante, deoarece se deschide o etapa noua de castig de la si prin altii, insa fii prudent. Evita cheltuielile nefondate, imprumuturile sau implicarea in afaceri.

Pot intra in discutie demersurile legate de intrarea in posesie a unor mosteniri sau a unor bunuri de pe urma unui divort. Daca pe parcursul intregii luni beneficiezi de sprijin substantial din partea altora, veniturile tale din activitatea desfasurata la un loc de munca vor cunoaste o diminuare importanta.

De retinut ce se petrece in preajma datei de 15 august, pentru ca vor aparea indiciile unui final de etapa de castig din propria ta munca. Astfel, conditiile de munca se pot reconfigura, salarizarea se poate schimba sau activitatea profesionala se poate restrange.

Energia ta vitala va fluctua mult si de aici si starile tale de spirit. Controleaza-ti emotiile si evita sa gasesti altora vina pentru ce ti se intampla tie.

Varsator

Evenimentele marcante ale primei jumatatii a lunii august se petrec in segmentul relational. Vin catre tine colaboratori interesanti si oferte de colaborare bune. Se deschid noi variante de asociere fie in plan personal, fie in plan profesional.

Pentru unii nativi se poate pune in discutie o cerere in casatorie sau oficializarea unei relatii care pana nu demult se desfasura in surdina vietii cotidiene. Insa exista si nori amenintatori in relatiile parteneriale. De aceea, fii prudent cu cine te insotesti.

A doua parte a lunii se pare ca iti va aduce castiguri de la si prin altii. Se deschide o etapa de un an de zile in care poti beneficia de bani si bunuri din colaborari profesionale sau din partea partenerului de viata. De asemenea, pot intra in discutii si o mostenire sau rezolvarea situatiei banilor si bunurilor in cazul unui divort.

Perioada analizata este foarte importanta pentru sufletul tau, pentru ca ai sanse deosebite de a-ti imbunatati personalitatea si modul de raportare la tot ce te inconjoara.

Sanatatea este vulnerabila mai ales pe segmentele aparatului digestiv, in special a stomacului, si pe segmentele aparatului osos si articular. Rezerva-ti momente regulate de vacanta si singuratate!

Pesti

Toata lumea este in vacanta, insa tu cu greu te poti desprinde de activitatile de la serviciu. Este adevarat ca muncesti cu drag si spor, relatiile colegiale sunt agreabile, insa sefii nu au cum sa-ti observe zelul si daruirea.

Fii prudent, deoarece cu o astfel de implicare in munca, te poti pricopsi cu probleme de sanatate serioase si pe termen lung. Sistemul cardiovascular este vulnerabil, de aceea, fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Frecvent poti resimti o stare general de disconfort, fiind nevoit sa-ti reduci drastic eforturile. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in intervalele 1-3 si 14-16 august.

In sfera profesionala se tes conflicte, insa cu un strop de efort le poti risipi cu usurinta. Rezerva-ti momente de odihna, detasare de cotidian si plimbari in aer liber, dar in apropierea unei ape curgatoare.

Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt foarte animate si destul de tensionate pe fundal. Prudenta, temperanta si evita sa raspunzi la provocari!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#horoscop lunar august, #Horoscop august, #horoscop 2019 , #horoscop lunar