Horoscop lunar - august 2015

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 11:37
7964 citiri
Horoscop lunar - august 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Pot sa apara niste probleme vechi care sa va dea batai de cap. Cu ajutorul unui specialist, veti putea trece cu bine peste acestea. Conteaza sa luati atitudine si sa ganditi pozitiv. In principiu, va sunt impuse o multitudine de limite: financiare, de timp etc., deci stresul va fi la un nivel destul de ridicat. E o perioada proprice pentru a lasa lucruri neimportante deoparte si a fi deschisi la noi oportunitati care va vor aduce multe satisfactii pe viitor.

Taur

Horoscopul lunii august 2015 va sfatuieste sa reveniti asupra unor planuri de afaceri sau proiecte lasate neterminate. Daca ati reusit sa faceti niste economii, acum puteti investi pentru ca toate ideile sa dea roade pe viitor. E o luna buna pentru examene sau evaluari diverse. Nu veti putea comunica intr-un mod clar ceea ce aveti in plan, asa ca luati-va timp sa va ganditi bine. Ideile pot fi puse pe o hartie pentru o mai buna organizare.

Gemeni

E o luna in care va puteti incarca bateriile. Bucurati-va de orice moment de relaxare sau de zile libere. Vi se deschide un nou drum in fata pe care e bine sa porniti, dar nu toate persoanele va vor insoti. E una dintre perioadele in care "se vor cerne" informatii, prieteni etc. si veti vedea cu cine e bine sa mergeti mai departe. Increderea in propria persoana e cea mai importanta.

Rac

Trebuie sa luati o pauza acum pentru a fi pregatiti pentru noile oportunitati care vor veni. Concentrati-va asupra hobby-urilor care se pot preschimba in activitati permanente. La munca, aveti o gramada de responsabilitati, dar nu toate tin de dvs. E momentul sa incepeti sa delegati din sarcini.

Leu

Intuitia e la cote mari. Creativitatea e si ea in plina forma, dar trebuie sa gasiti un loc unde sa fiti singuri pentru a va concentra. Problemele pot fi destul de suparatoare si va veti simti "sugrumati". Timpul e foarte important asa ca ganditi-va cum sa il impartiti mai bine pentru a face fata provocarilor.

Fecioara

Este posibil sa va schimbati cariera sau, cel putin, sa luati in considerare o viitoare colaborare. Ideile care va vin sunt foarte inspirate si trebuie sa le puneti in practica cat mai repede. Avand in vedere abilitatea de a va concentra asupra detaliilor, noile proiecte vor lua un avant nevisat si va vor aduce multe bucurii.

Balanta

Daca au ramas probleme financiare nerezolvate, trebuie sa va concentrati asupra lor si sa le finalizati mai repede. Aspectele de invatare sau calatorie sunt bine evidentiate acum. Referitor la munca, pot aparea oportunitati interesante.

Scorpion

Unele decizii luate in mod independent nu au avut cele mai bune rezultate, asa ca e nevoie sa va revizuiti ultimele actiuni. Pe de alta parte, parteneriatele sunt de lunga durata si de succes. In rest, apar multe restrictii, iar eforturile de a descurca situatiile vor fi destul de mari. Dupa ce aceasta perioada o sa treaca, va fi nevoie un concediu.

Sagetator

E o luna foarte derutanta si orice apare se concentreaza asupra altor persoane. Nimic nu pare a va avea in centrul atentiei; va trebui sa va implicati in rezolvarea problemelor altora. Termenele limita de la munca sunt numeroase, dar veti gasi loc pentru flexibilitate. Concentrati-va pe ceea ce trebuie sa faceti cu adevarat si veti primi vesti bune legate de aspectele carierei.

Capricorn

Aveti pe rol proiecte care necesita multe resurse. Creativitatea de care dati dovada va atrage oamenii in jurul vostru. In ceea ce priveste aspectele emotionale, cineva va da tarcoale de ceva timp. E cazul sa aveti o discutie in care sa va clarificati sentimentele.

Varsator

Va concentrati asupra pasiunilor voastre ceea ce va va aduce multe satisfactii. Cautati sa va imprieteniti cu persoane care au aceleasi hobby-uri pentru ca aspectele de parteneriat sunt bine evidentiate. Aveti energia necesara de a va implica in proiecte noi.

Pesti

Luna august aduce un aer nou in tot ceea ce intreprindeti. Vor aparea discutii in legatura cu rudele si proprietatile pe care le detineti. Ramaneti deschisi sufleteste, caci s-ar putea sa intalniti o persoana speciala, cel mai probabil pentru o relatie de lunga durata.

Horoscop lunar YVE.ro

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop lunar august, #horoscop lunar, #Horoscop august, #horoscop 2015 , #horoscop lunar