Horoscop lunar - august 2014

Joi, 31 Iulie 2014, ora 12:32
7553 citiri
Horoscop lunar - august 2014
Foto: Ziare.com

Leu

Este o perioada foarte buna a anului in privinta afacerilor, dar si in ceea ce tine de proiectele personale. Ai multa energie si acest lucru iti permite sa faci o multime de actiuni importante. Trebuie sa ai mai multa grija la sanatate, pentru ca ti-ai suprasolicitat organismul.

Fecioara

Ajungi la un grad de maturitate care o sa te ajute sa intelegi multe lucruri care pana acum te faceau sa te simti confuz. O sa iti impresionezi cunoscutii cu o activitate. Nu multi credeau ca o sa te poti tine de treaba, dar o sa ii lasi fara cuvinte. Esti foarte marinimos si o sa iei parte la actiuni caritabile.

Balanta

In prima parte a lunii august, te ocupi mai mult de familie si mai ales de partenerul de viata, care ti-a reprosat anumite lucruri. Pui la cale un plan cu ajutorul caruia sa il recuceresti. Totul va iesi asa cum speri, ba chiar mai bine. Evita locurile foarte aglomerate, pentru ca nu o sa iti placa galagia de acolo.

Scorpion

Primesti o recompensa pentru ceva ce ai realizat la inceputul anului. Uitasei de acest lucru si de aceea surpriza este si mai mare. Daca asta inseamna ca o sa primesti si bani, cu atat mai bine. Poti sa ii pui deoparte pentru concediu, pentru ca o sa ai nevoie, avand in vedere ca vrei ceva iesit din comun.

Sagetator

Cineva din grupul de prieteni iti cere o favoare si o sa petreci cateva zile incercand sa afli cum sa il ajuti. Apoi, o sa te concentrezi pe viata profesionala. Se anunta cateva schimbari in jurul tau si trebuie sa fii foarte atent la acestea. Cat despre weekenduri, o sa le petreci mai mult in familie.

Capricorn

In primele doua saptamani nu se intampla nimic nou, dar apoi o sa primesti cateva vesti extraordinare. Chiar si din punct de vedere al sanatatii o sa stai mai bine decat in prima parte a anului. Esti un norocos al zodiacului. Chiar nu ai de ce sa te plangi.

Varsator

Participi la un eveniment cu multe persoane, posibil nunta sau botez. Vezi in acesta un fel de concurs si o sa te pregatesti intens pentru a fi in cea mai buna forma. Profesional, nu se anunta nimic notabil, dar nici nu trebuie sa te transformi intr-un lenes.

Pesti

Fii mai atent la ceea ce consumi si renunta complet la alimentele grase, pentru ca iti pot da organismul peste cap. Esti putin mai copilaros decat de obicei, fapt ce il bucura nespus pe partenerul de viata. Devii pasionat de un nou hobby, dar ai grija sa nu cheltuiesti prea mult pe aceasta placere nevinovata.

Berbec

Eforturile depuse in ultima perioada incep sa dea roade si esti foarte multumit de ceea ce primesti in schimbul a ceea ce ai facut. Nu iti asuma riscuri prea mari, pentru ca nu este indicat. In ceea ce priveste viata de familie, este cazul sa iti satisfaci anumite dorinte si sa fii putin mai romantic decat de obicei. Planeta iubirii te va ajuta in acest sens.

Taur

Renovezi ceva in casa sau faci o schimbare de mobilier la birou. Indiferent de situatie, o sa iei totul mult prea in serios si daca nu se potriveste ceva, izbucnesti. Trebuie sa fii putin mai calm. Incepi sa recuperezi din unele investitii facute acum cateva luni.

Gemeni

Trebuie sa inveti sa iti stapanesti emotiile atunci cand situatia o cere. Uneori, este mai bine sa taci decat sa spui adevarul, pentru ca poti deranja. In a doua saptamana a lunii august aceste lucruri se linistesc si intri pe o linie care te avantajeaza. Fratii sau surorile vor juca un rol esential in bunul mers al lucrurilor. Cele mai interesante zile vor fi pe 17 si 27 august.

Rac

Lupti pentru principiile si pentru punctele tale de vedere. Vei fi un adevarat razboinic, iar cand o sa reusesti o sa te simti cel mai mare cuceritor. Consideri ca ai realizat ceva ce va fi dat exemplu pentru altii. Adevarul este ca meriti acest lucru.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Horoscop august, #horoscop lunar august, #horoscop 2014, #horoscop august 2014 , #horoscop lunar