Horoscop lunar: august 2013

Joi, 01 August 2013, ora 09:54
5873 citiri
Horoscop lunar: august 2013
Foto: Ziare.com

Leu

Va fi o luna plina de evenimente care mai de care mai solicitante. Primele zile vor fi pline de activitati ce tin de locul de munca, apoi urmeaza o saptamana ceva mai usoara, iar ultima parte a lunii o sa iti aduca cateva proiecte in plus, insa va fi bine si din punct de vedere financiar.

Fecioara

Principala problema a acestei luni va fi faptul ca nu esti sigur pe locul in care trebuie sa mergi in concediu. Seri la rand o sa stai si o sa cauti destinatia perfecta. Pana la urma vei gasi una exact pe gustul tau.

Balanta

Ofera mai multa atentie locului de munca chiar daca este perioada concediilor. Daca nu faci ceea ce trebuie la birou, s-ar putea sa ai probleme cu seful. Sunt sanse sa fii mustrat, asa ca deschide bine ochii la ceea ce faci.

Scorpion

Pe data de 5 august o sa ai de facut ceva ce te va influenta in cariera. Trebuie sa fii foarte calm si atent la fiecare pas. Daca iti pastrezi cumpatul acum, o sa ai de castigat. Este esential sa iti urmaresti interesul in perioada urmatoare.

Sagetator

Urmeaza cateva saptamani in care o sa alergi mult. O sa fii obosit, insa merita efortul pentru ca rezultatele apar imediat. Daca nu ai plecat inca in concediu, este o perioada buna sa te gandesti si la acest aspect.

Capricorn

Duci la bun sfarsit ceva inceput in urma cu cateva saptamani, iar asta reprezinta un capitol incheiat pentru tine. Cei din jur stiu cat de mult ai muncit pentru asta si pun la care un weekend in care sa te relaxezi departe de orice ti-ar putea atrage atentia.

Varsator

Se anunta multe vizite in aceasta luna. Este posibil sa fie vorba despre rude venite din afara tarii. O sa petreci momente foarte placute in compania acestora. La locul de munca nu se anunta nimic iesit din comun.

Pesti

O luna destul de banala din punctul tau de vedere. Te obisnuisei cu un ritm agitat de munca, insa acum s-au terminat toate proiectele urgente si colegii s-au relaxat. Si pe acasa atmosfera este una foarte linistita.

Berbec

Nu te imbata cu apa rece. Cineva incearca sa iti vanda ceva ce nu este ceea ce pare. Consulta-te cu familia inainte sa iei o decizie care ar putea sa ii afecteze pe cei din jur. Gandeste-te la cat de bine cunosti persoana care incearca sa te implice in asa ceva.

Taur

Primele zile par destul de grele, deoarece urmeaza sa aiba loc ceva important pentru tine. Este un eveniment pe care nu il traiesti de multe ori in viata. Dupa ziua cea mare o sa ai impresia ca totul a fost ca un vis. Ultimele zile ale lunii vor fi solicitante din punct de vedere al jobului.

Gemeni

Nu iti convine un aspect legat de locul de munca si vrei sa iti expui in mod public parerea. Nu va fi o decizie prea buna, mai bine discuti direct cu unul dintre sefi. Poate se rezolva ceva inainte de a deveni o problema de ordin general.

Rac

Luna august va fi una foarte buna din punct de vedere financiar. O sa ai parte de un castig pe care il astepti de multa vreme. Aproape ca iti pierdusei speranta ca iti vei recupera aceasta investitie.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop lunar, #horoscop lunar august, #horoscop lunar august 2013, #horoscop lunar 2013 , #horoscop lunar