Horoscop lunar - august 2012

Marti, 31 Iulie 2012, ora 16:21
7335 citiri
Horoscop lunar - august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Ti se ofera mai multe solutii la problemele pe care le ridici in primele zile ale lunii, insa niciuna nu este pe placul tau. Dupa aproximativ o saptamna o sa te linistesti pentru ca vei gasi singur varianta care te avantajeaza cel mai mult. Sfarsitul lunii august o sa vina cu o surpriza la care nu te-ai fi gandit nici daca ti se dadeau indicii.

Fecioara

Va fi o luna cu suisuri si coborasuri. O sa ai parte de momente extraordinar de fericite, dar si de unele in care iti vine sa nu mai iesi din casa. Ar fi cazul sa faci si un control medical pentru ca durerile din ultima perioada ar putea sa devina mult mai serioase. Chiar daca iti este frica, este mai bine sa le rezolvi de acum.

Balanta

Liniste in primele zile. Ba chiar prea multa si te astepti la o furtuna. Nu va fi cazul de asa ceva. Calmul din viata ta se datoreaza faptului ca te-ai ocupat de ceea ce trebuia la timp. Acum iti permiti sa stai fara sa te ingrijorezi ca este posibil sa fii tras la raspundere. Ai merita o vacanta.

Scorpion

Daca ai concediul la inceputul lunii, ai grija ce destinatie alegi pentru ca astrele prevad putina tensiune in viata ta. Este posibil sa nu te multumeasca serviciile sau chiar vremea sa fie impotriva ta. Pe de alta parte, cei care pleca in vacanta in ultima parte a lui august vor avea parte de cateva zile pe cinste.

Sagetator

O luna a declaratiilor sincere. Ai ajuns la concluzia ca nu rezolvi nimic daca nu spui ceea ce gandesti si o sa fii ferm. Nu ocolesti in a spune lucrurilor pe nume, chiar daca esti constient de faptul ca unii se vor simti jigniti indiferent de ceea ce ai vrut tu sa se inteleaga. Te simti eliberat datorita acestei atitudini si esti chiar mandru de tine.

Capricorn

Incepi cu o pauza deoarece consideri ca ai fost mult prea ocupat in ultimele zile ale lunii iulie. Lenevesti si nu prea pui pret mare pe ceea ce ai de facut. Nu prea faci bine pentru ca in ultimele doua saptamani o sa intri iar in criza de timp. Este o luna buna din punct de vedere personal. Surprizele puse la cale de partenerul de viata te vor face sa fii si mai sigur pe relatia ta.

Varsator

Multi cunoscuti iti vor cere ajutorul in aceasta luna. O sa te inarmezi cu multa rabdare si calm pentru a putea face fata provocarilor, dar vor fi si clipe in care te vei enerva pentru ca unii vor vrea bani desi stiu ca suma de care dispui iti trebuie la ceva anume. Regreti ca ai fost sincer si ca i-ai anuntat ca ai niste bani in plus. Mai multa liniste in familie.

Pesti

Ar fi timpul sa te ocupi mai mult de ceea ce iti ofera liniste sufleteasca. Te bucuri cand esti in sanul familiei? Atunci stai mai des cu cei dragi. Iti place la cumparaturi? Fa-o acum fara sa mai stai pe ganduri. Sotul/sotia o sa vina cu o idee excelenta pentru petrecerea unui weekend.

Berbec

Ai cateva probleme, insa se rezolva in primele zile cu ajutorul venit din partea cuiva la care nu te asteptai. Nu mai stiai nimic de persoana respectiva de foarte multa vreme si de bucura vestile de la ea. Unul dintre weekenduri o sa il rezervi parintilor, care ti-au cam reprosat ca ii vizitezi foarte rar. Cei care care locuiesc in alta parte decat zona natala, clar vor ajunge pe meleaguri drage.

Taur

Cineva aflat in alta tara isi anunta vizita. Te ia prin surprindere si parca nu ai chef de musafiri. Nu ai cale de scapare, asa ca te conformezi si pui totul la cale pentru ca sederea sa sa fie una speciala. Iti pasa de parerea celor din jur si de aceea pui la cale pana la ultimul detaliu pentru a te asigura ca iti vei auzi numai vorbe de bine.

Gemeni

Te intereseaza foarte mult modul in care esti perceput de cei din jur si nu accepti ca imaginea sa iti fie stirbita de nimeni, mai ales cand stii ca nu esti vinovat. O sa fii preocupat de acest aspect mai multe zile. Abia apoi o sa te poti concentra si asupra altor activitati. Incearca sa fii mai atent la locul de munca pentru ca se pot schimba unele lucruri fara sa le iei in seama.

Rac

Nu vrei sub nicio forma sa accepti ca ai putea sa gresesti si sa iei o hotarare nepotrivita. Fii putin mai realist si nu insita sa mergi pe drumul tau pentru ca este posibil sa ajungi pe marginea prapastiei. Accepta ajutorul celor din jur si nu te incapatana. In acest fel o sa ai mai mult de castigat decat de pierdut.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop lunar, #horoscop lunar august, #horoscop lunar 2012, #horoscop lunar zodii , #horoscop lunar