Horoscop lunar: Aprilie 2020

Miercuri, 01 Aprilie 2020, ora 12:3823519 citiri
Horoscop lunar: Aprilie 2020

Berbec

O perioada in care vei balansa intre interiorizare si nevoia de a fi alaturi de ceilalti. Ai forta, stralucesti, insa ceva parca te tine in loc si nu te lasa sa faci ce si cum vrei tu. Este vorba despre faptul ca ti se modifica nevoile, fie ca este vorba despre cele fizice, fie in ceea ce priveste relatiile de toate felurile.

De aceea, revizuieste-ti toate situatiile in care esti implicat, priveste obiectiv la oamenii carora le-ai permis sa se apropie prea mult de tine si traseaza alte planuri de viitor.

Segmentul financiar iti va oferi satisfactii in a doua parte a lunii. Cheltuieli majore pe diverse, posibil reluarea unor plati care au ramas restante sau descoperirea unor erori in documentele financiare, dar si aparitia unor variante de castig din munca proprie.

Prudenta in relatiile parteneriale, pentru ca in preajma datei de 19 aprilie se va contura un final de etapa. Renunta la tot ce nu iti mai este de folos: conceptii, idei, oameni, obiecte, planuri stagnante!

Taur

In prima parte a lunii esti orientat mai mult spre tine si nevoile tale sufletesti. Forfota interioara este uriasa, riscand sa te consumi nervos prea mult. Inca din primele zile ale lunii este bine sa-ti stabilesti prioritatile si sa revizuiesti toate planurile si relatiile.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului si sistemului renal. Ia in calcul niscai analize medicale si ajutorul venit din partea celorlalti, mai ales la locul de munca.

Revelatiile de pe parcursul acestei luni iti vor fi de mare folos multa vreme de acum incolo. De aceea, ar fi bine sa ai in permanenta in preajma ta un jurnal in care sa notezi diverse, oricat ar parea de bizare sau de nerealizat. Cu voia Universului si daca este spre binele tau suprem, totul este posibil!

Mentalul este rascolit, astfel incat ar fi bine sa-ti dozezi vorbele si deciziile. Sunt sanse de a te razgandi frecvent, mai ales in ceea ce priveste activitatea profesionala si prietenii.

Gemeni

Activitatile profesionale, relatiile colegiale in special cu sefii sunt temele principale ale intregii luni aprilie. Se pare ca vei fi nevoit sa reiei unele sarcini de lucru, unele discutii sau unele activitati comune cu prietenii.

Cum fiecare vorbeste pe limba sa si pe tine pare ca nu te aude nimeni, ar fi bine sa fii prudent, rabdator si sa accepti faptul ca traversam o perioada distorsionata atat pentru relatii, cat si pentru comunicare. Relatiile cu prietenii revin in forta, fiind posibil sa reintalnesti persoane dragi cunoscute demult sau sa participi la rediscutarea unor subiecte neplacute considerate incheiate intre tine si cei dragi.

Detaseaza-te de probleme altora, discerne atent ce ti se spune si evita luarea deciziilor sau emiterea parerilor personale. Exista jocuri de culise pe segmentul socio-profesional, de care este bine sa tii cont. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele gatului si pe cele ale sistemului urinar.

Rac

Esti foarte solicitat de catre sefi si de persoanele importante de la locul de munca. De fapt, este o perioada in care iti vor fi recunoscute meritele si contributia la dezvoltarea segmentului profesional in care activezi. Insa, a doua parte a lunii, iti poate aduce aminte de unele sarcini profesionale care au ramas nerezolvate, au fost rezolvate partial sau pur si simplu le-ai neglijat fara sa-ti dai seama.

Relatiile cu prietenii, mai ales cu femeile, se vor schimba pe parcursul acestei luni, fiind posibil sa renunti la persoanele care ti-au tot provocat diverse neplaceri. Prudenta, detasare, evita sa te agati de vechile relatii sau situatii si ai incredere ca vor veni in preajma ta alte persoane mai utile si de mai buna buna calitate!

Se va evidentia si dorinta de interiorizare si de odihna. Asculta-ti semnalele corpului si ingrijeste-te corespunzator! Se vor inteti discutiie tainuite cu cineva drag si de incredere.

Leu

Relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat se vor reformula pe parcursul acestei luni. Sigur ca este momentul sa renunti la cele care au stagnat sau care ti-au adus deja prea multe neplaceri. Totusi, ar fi bine sa studiezi situatiile, sa te gandesti si la prioritatile tale si abia apoi sa decizi in consecinta.

Pentru ca mentalul este rascolit, conversatiile se desfasoara anevoios, iar actiunile parca nu au spor. De aceea, lasa-te cumva purtat de val si asteapta momentul oportun pentru de decide sau actiona.

Segmentul financiar este sustinut, fiind rost de castiguri suplimentare fie dintr-o colaborare, fie cineva apropiat iti ofera sprijin banesc nesperat. Fereste-te de investitii majore si de a acumula datorii!

Relatiile cu strainatatea se evidentieaza prin dialoguri ce persoane straine, prin planuri de a calatori, insa nu imediat.

Segmentul muncii se activeaza dupa 19 ale lunii, fiind posibile surprize de proportii, mai ales in relatiile cu sefii si autoritatile. Sunt sanse de a primi o functie de conducere si sarcini de lucru de mare anvergura, cu efecte pe termen lung.

Fecioara

Eforturile si atentia iti vor fi atrase de segmentul financiar, in mod special de banii si bunurile comune cu altii in prima parte a lunii. Este posibil sa fii nevoit sa cheltuiesti sume importante pe taxe si facturi restante sau pentru a ajuta pe cineva drag aflat la ananghie. De asemenea, pot interveni si cheltuieli profesionale sau investitii fie la locul de munca, fie pentru a parcurge un curs de formare sau reconversie profesionala.

Fii foarte prudent la cheltuieli, la bani si la documentele financiare in general. Sunt posibile erori, pierderi, furturi.

Pe de alta parte, dincolo de evenimentele din planul cotidian, gandurile tale vor fi animate de idei marete si de scopuri nobile. Foarte usor iti poti modifica filozofia de viata, mai ales in urma unor dialoguri cu persoane aflate departe de granitele tarii, dialoguri cu persoane erudite.

Relatiile cu sefii si autoritatile se vor evidentia prin dialoguri importante referitoare la schimbarea regimului de munca si la sarcini mai vechi.

Balanta

Prima parte a lunii este foarte importanta la capitolul relatii parteneriale. Surprizele pot fi de proportii, fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre partenerii de afaceri si colaboratorii din segmentul profesional. Unele relatii de acest fel se pot destrama cand si cum te astepti mai putin. Dar sunt sanse sa apara la orizont colaborari fructuoase.

Pentru ca mentalul si comunicarea sunt viciate pe tot parcursul lunii este bine sa eviti luarea deciziilor importante si semnarea documentelor cu implicare pe termen lung. Acum este vremea analizei, strangerii de informatii si meditatiei pe baza situatiilor existente.

Segmentul financiar se anima dupa 21 ale lunii, fiind posibile castiguri de la si prin altii. Calatoriile sunt o alta tema ce va trebui luata in calcul. Poti sa calatoresti, sa faci planuri de calatorie sau planuri pentru a te angrena in studii si cercetari profesionale.

Scorpion

Este o perioada in care poti avea senzatia ca ti se pun frane in tot ce doresti sa intreprinzi. Forfota cea mai mare se afla si la serviciu, si acasa, in plan personal, unde ai multe si marunte de facut.

Este nevoie sa-ti concentrezi toate fortele si gandurile spre a duce la bun sfarsit sarcinile profesionale. Relatiile colegiale sunt distorsionate, iar ambianta de la locul de munca este tensionata. In mod special cu femeile sunt posibile conflicte majore si pe termen lung. Prudenta, datasare, lucreaza cat poti de bine si evita exagerarile de orice fel!

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului si sistemului renal, fiind posibile consultatii, analize medicale si chiar interventii chirurgicale. Odihneste-te regulat, dozeaza-ti eforturile si hraneste-te corect!

Relatiile parteneriale sunt active pe tot parcursul lunii, astfel ca vor aparea modificari atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile de colaborare socio-profesionala.

Sagetator

Cheful de distractii si aventuri este accentuat in prima parte a lunii, astfel ca putin probabil sa te necajesti de ceva anume. Esti interesat de persoanele dragi, iubirea pluteste in aer, iar implicarea in activitati recreative este la cote mari.

Totusi, fii prudent si ia aminte la cele spuse de catre cei dragi, pentru ca exista riscul sa strici relatii si situatii benefice. Pot aparea neintelegeri majore cu femeile sau din cauza unor femei sa intampini tot soiul de neplaceri in relatiile socio-profesionale.

Discutii aprinse pe teme vechi si reluarea unor secvente amoroase care au ramas nelamurite. Si la serviciu este multa forfota, astfel ca vei fi nevoit sa rezolvi diverse sarcini profesionale urgente sau restante.

Dozeaza-ti eforturile, ia in calcul si sprijinul colegilor, pentru ca va fi destul de dificil sa lucrezi de unul singur. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele gatului, fiind nevoie de ingrijiri serioase si pe termen lung.

Capricorn

Relatiile familiale si cele cu anturajul apropiat necesita o atentie deosebita. Sunt posibile intalniri, dialoguri pe teme patrimoniale si planuri de anvergura referitoare la casa, patrimoniu, proprietati, mosteniri.

Avalansa de situatii din sfera domestica antreneaza in ritmul ei aspecte familiale considerate undeva, candva incheiate sau lamurite. Se pare ca exista animozitati ce trebuie rezolvate sau este nevoie de actiuni si decizii rapide privitoare la bunul mers al lucrurilor in casa si in familie.

Discuta pe indelete cu membrii familiei, cu neamurile unde este cazul si tine cont de sfaturile si doleantele lor. Ar fi bine sa nu-ti asumi riscul de a decide si actiona de unul singur.

Relatiile sentimentale si cele cu copiii te solicita mult pe tot parcursul lunii, bine fiind sa le acorzi si lor atentia cuvenita. Final de etapa profesionala, cu multa forfota la serviciu.

Varsator

Rascoliri financiare majore in primele zece zile ale lunii. Fii prudent si cheltuieste cu atentie, evitand investitiile nefondate si obtinerea de castiguri frauduloase.

Relatiile cu anturajul apropiat sunt foarte surpinzatoare. Este posibil sa te desprinzi de unii apropiati, sa renunti la planurile comune cu aceste persoane sau sa te apropii de unii de care nici nu voiai sa auzi pana de curand. Este vremea sa-ti alegi cu grija anturajul. Pastreaza alaturi doar acele persoane care s-au dovedit sincere si pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Calatoriile pe distante scurte se vor evidentia pe tot parcursul lunii. De asemenea, este posibil sa te angrenezi in diverse programe de formare sau reconversie profesionala. Cum toate formele de comunicare sunt distorsionate este bine sa nu fortezi nota si sa vorbesti strictul necesar. Se recomanda prudenta in relatiile cu prietenii si cu sustinatorii din segmentul socio-profesional.

Pesti

Se contureaza fluctuatii financiare, in mod special le sectiunea bani castigati din munca proprie. Pe de o parte, iti vin bani, insa pe de alta parte, cheltuiesti mult. Sunt posibile erori de tot felul, de la pierderi pana la achizitii nefondate sau de proasta calitate. Alege cheltuielile prioritare si fii prudent.

A doua parte a lunii iti aduce informatii noi si deosebit de utile vizavi de salarizarea de la job si de conditiile de munca. Modificari salariale de anvergura!

Persoanele din anturajul apropiat te provoaca din plin. Este bine sa nu raspunzi la provocarile lor si sa te ocupi de treburile tale. Evita sa vorbesti despre tine si planurile tale!

Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente, fiind nevoie sa rezolvi fie chestiuni personale, fie profesionale. Studiile si activitatile intelectuale te pot atrage foarte mult. Implica-te in acestea cu inima deschisa! Te vor relaxa si amuza in acelasi timp.