Horoscop lunar: Aprilie 2019

Luni, 01 Aprilie 2019, ora 08:42
37540 citiri
Horoscop lunar: Aprilie 2019

Berbec

Esti vedeta lunii aprilie, pentru ca aspectul de Luna noua se va forma pe 5, chiar in semnul tau zodiacal. Ai forta, idei sclipitoare si mult farmec in vorbe. Alcatuieste-ti planuri de viitor, selecteaza-ti anturajul si ocupa-te mai mult de trupul si sufletul tau.

A doua parte a lunii se evidentiaza prin cresterea veniturilor din munca desfasurata la serviciu sau modificarea conditiilor de lucru. Totusi, in functie de situatia in care te afli, ai putea castiga bani frumosi din mici servicii facute rudelor sau prietenilor apropiati si mai putin de la locul de munca pe care il ai oficial.

Pe de alta parte, evenimentele petrecute in ultima vreme te vor ajuta sa-ti schimbi scara valorilor morale si sa adopti o alta conduita de viata.

Pe 19 aprilie se va forma aspectul de Luna plina in semnul Balantei, dinamizandu-ti sectorul partenerial. Unele parteneriate sau colaborari vor ajunge la final, fie din cauza neimplicarii unor colaboratori, fie pur si simplu pentru ca s-a finalizat cu succes activitatea propusa initial. Totusi, ia in calcul factorul necunoscut, care oricand poate crea situatii interesante, dar rascolitoare.

Taur

Prima parte a lunii este favorabila introspectiei si discutiilor de taina fie cu tine insuti, fie cu cineva care ti-a castigat increderea in ultimul timp. Contextul astral te predispune la insomnii, stari de spirit contradictorii si dorinta mare de singuratate. Sufletul si trupul tau au obosit si au nevoie de refacere, insa pe alocuri poate fi nevoie si de folosirea tratamentelor medicale de specialitate.

Toata luna aduce o mare vulnerabilizare pentru sanatatea intregului organism, de aceea, fii prudent si dozeaza-ti eforturile. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in perioadele 4-5 si 18-19 aprilie.

Pe 5 se va forma aspectul de Luna noua in semnul Berbecului, oferindu-ti sanse deosebite de a deslusi itele unor conflicte mai vechi cu apropiatii. Pe de alta parte, este un moment bun de a-ti goli mentalul de prejudecati si de a porni mai departe in viata pe alte baze.

La serviciu se petrec evenimente greu de inteles, ba uneori greu de parcurs, insa inarmeaza-te cu rabdare si discernamant.

Pe 19 aprilie se va forma aspectul de Luna plina in semnul Balantei, anuntand un final de capitol profesional. Ori se incheie o activitate, ori conditiile de munca se modifica, ori pur si simplu tu te vei raporta altfel la acest capitol decat ai facut-o pana acum. In a doua parte a lunii te vei simti mult mai bine.

Gemeni

Relatiile cu prietenii si protectorii sunt foarte active pana in preajma datei de 20 aprilie. Intalnirile si dialogurile cu acestia sunt amuzante si presarate cu informatii utile.

Pe 5 aprilie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Berbecului, aspect ce iti va aduce in preajma oameni noi, de buna calitate, care iti vor ramane alaturi pentru multa vreme. Totodata este posibil sa te intereseze mai mult contextul social in care traiesti si iti desfasori activitatea, implicandu-te in problemele comunitare.

Relatiile cu sefii, autoritatile si reprezentantii institutiilor oficiale sunt distorsionate, de aceea, fii prudent. Aproape din nimic se pot isca conflicte verbale, amenzi, sanctiuni sau destituirea ta dintr-o functie, daca ocupi una sau limitarea libertatii de actiune.

A doua parte a lunii este favorabila retragerii din iuresul cotidian, discretiei si odihnei. Se pot accentua unele afectiuni ale gatului, insa cu o ingrijire corespunzatoare vei depasi totul cu bine.

Pe 19 aprilie se va forma aspectul de Luna plina in semnul Balantei, aspect care iti aduce rasturnari de situatie in plan sentimental. O relatie amoroasa sau relatiile cu copiii se pot reconfigura destul de spectaculos. Spre finele lunii te vei simti mai bine, iar farmecul pe care il vei degaja va atrage multi admiratori.

Rac

Domeniul profesional este foarte activat de astre in prima parte a lunii. Sefii te sustin in toate demersurile tale profesionale, existand varianta sa-ti ofere responsabilitati noi sau chiar o functie de conducere.

De retinut ce se petrece in preajma datei de 5 aprilie, pentru ca aspectul de Luna noua ce se va forma in semnul Berbecului iti poate aduce noutati deosebite pentru sectorul socio-profesional.

Atentie insa la relatiile cu membrii familiei, pentru ca acestia pare ca nu sunt de acord cu implicarea ta profesionala si cu raspunderile aferente. Asta din cauza faptului ca raportul munca-plata este in favoarea muncii, iar plata nici pe departe nu egaleaza eforturile depuse.

Pe 19 aprilie se va forma aspectul de Luna plina in semnul Balantei si iti poate aduce instrainare sau chiar indepartare de unii membri ai familiei. Oricum, de la acest moment, situatia va fi cu totul alta in plan domestic. De aceea, fii prudent si tine cont si de parerile si nevoile celor apropiati.

In a doua parte a lunii, interesul tau se va muta pe relatiile cu prietenii. Se contureaza intalniri si serate distractive, dar si aflarea unor informatii de mare interes pentru tine. Evita sa-ti divulgi secretele si planurile de viitor. Dozeaza-ti eforturile si odihneste-te regulat.

Leu

Relatiile cu persoanele straine si calatoriile indepartate sunt foarte bine sustinute de astre pana pe 20 aprilie. De asemenea, inceperea studiilor aprofundate pe termen lung si cele in strainatate iti sunt favorizate si ar trebui sa depui toate eforturile necesare pentru a-ti completa studiile si pentru a-ti rafina mentalul.

Ziua de 5 aprilie marcheaza un inceput in acest sens, prin formarea aspectului de Luna noua in semnul Berbecului. Relatiile profesionale sunt minunate, sefii te sustin, insa fii prudent pentru ca ti se pot oferi functii de conducere sau responsabilitati care sa te solicite prea mult.

Totusi, ceilalti te vor privi cu admiratie si vor urma sfaturile sau solutiile oferite de tine in diverse chestiuni profesionale. Capitolul financiar poate inregistra pierderi din cauza partenerului de viata sau colaboratorilor, in cazul in care desfasori activitati profesionale in parteneriate de afaceri sau proiecte.

Pe de o parte castigi bani, insa pe de alta parte se ivesc cheltuieli neprevazute. De asemenea, vei fi nevoit sa cheltuiesti pe acte legate de mosteniri, partaje sau pe taxe si impozite restante.

Pe 19 aprilie se va forma aspectul de Luna plina in semnul Balantei, atragandu-ti atentia asupra relatiilor cu cei apropiati. De unele persoane ar fi bine sa te desprinzi definitiv si sa devii mai selectiv cu anturajul apropiat.

Fecioara

Luna aprilie anunta schimbari in domeniul financiar. In prima parte a lunii, beneficiezi de sprijinul material al partenerului de viata, dar poti primi bani, bunuri sau favoruri si din colaborarile sau parteneriatele profesionale in care esti implicat.

Pe 5 aprilie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Balantei, aspect care iti aduce o noua etapa de castig de la si prin altii. Totusi, fii prudent, pentru ca relatiile parteneriale sunt tensionate si foarte usor se pot rupe definitiv. Cei cu care colaborezi sau cu care desfasori activitati comune te vor provoca mult si bine, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa intorci lucrurile in favoarea ta.

Evita cheltuilelile extravagante, investitiile sau speculatiile!

Pe 19 aprilie se va forma aspectul de Luna plina in semnul Balantei, anuntandu-ti schimbari in activitatea desfasurata la actualul loc de munca. Salarizarea se poate modifica, iar conditiile de lucru vor fi altele. Chiar se poate pune problema de a lucra cu alti colegi. Alcatuieste-ti programul zilnic, astfel incat sa alternezi regulat orele de munca si cele de odihna.

A doua parte a lunii iti aduce relatii bune cu strainatatea, posibil calatorii sau macar planuri in acest sens. Dorinta de rafinare sufleteasca si mentala este la cote inalte, astrele invitandu-te la concerte de muzica, spectacole de teatru sau la vizitarea expozitiilor de arta.

Balanta

Luna aprilie este importanta pentru tine vizavi de relatiile cu ceilalti. Frumos sunt aspectate relatia cu partenerul de viata, dar si colaborarile sau proiectele profesionale desfasurate alaturi de altii.

Pe 5 aprilie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Berbecului, aspect ce iti poate aduce propuneri profesionale avantajoase, colaborari care vor avea repercusiuni pentru cel putin un an de zile de acum incolo.

Se recomanda prudenta in relatiile colegiale si in activitatea desfasurata la locul de munca. Se contureaza tensiuni, conflicte si rasturnari de situatie in sfera muncii din care iti castigi traiul zilnic.

Sanatatea este vulnerabila. S-ar putea sa frecventezi cabinete medicale si diverse clinici de specialitate. Ingrijeste-ti atent trupul si sufletul, alternand orele de munca si cele de odihna.

A doua parte a lunii iti aduce castiguri din activitati parteneriale. Ai grija si achita-ti la timp taxele, facturile sau alte tipuri de datorii.

Pe 19 aprilie se va forma aspectul de Luna plina chiar in semnul tau zodiacal, moment excelent de a-ti alcatui planuri noi si de a-ti modela personalitatea. Rezerva-ti clipe de meditatie la evenimentele importante din viata ta si la felul in care doresti ca acestea sa se desfasoare de acum incolo.

Scorpion

In prima parte a lunii, se intrezaresc multe activitati la serviciu, dar va fi nevoie sa te descurci si cu treburile de rutina ale casei. Relatiile colegiale sunt bune, iar cele cu sefii sunt aproape inexistente.

Aspectul de Luna noua se va forma pe 5 aprilie, in semnul Berbecului, creandu-ti efecte in sectorul muncii si al sanatatii. Este posibil sa primesti oferte noi de colaborare sau activitatea desfasurata la actualul loc de munca sa se diversifice.

Sanatatea este vulnerabila, in special pe segmentele capului si secundar pe segmentele sistemului renal, de aceea, fii prudent si adopta un program de lucru moderat si o hrana adecvata.

Relatiile parteneriale se anima in a doua parte a lunii, fiind posibila largirea paletei de a lucra la proiecte profesionale de anvergura. La capitolul financiar apar modificari vizibile din 11 ale lunii. Poti primi bani, bunuri sau favoruri de la si prin altii, insa poate fi vorba si despre rezolvari financiare ale unor demersuri facute mai demult in acest sens, deci ceva poate reveni la tine sub forma unor plati materiale substantiale.

Pe 19 aprilie se va forma aspectul de Luna plina in semnul Balantei, moment favorabil introspectiei, tacerii si evitarii spatiilor aglomerate.

Sagetator

Relatiile sentimentale si cele cu copiii iti ocupa o buna parte din timp si eforturi pana pe la mijlocul lunii. Comunicarea cu cei dragi este favorizata, de aceea, profita si discuta pe larg tot ce iti doresti.

Pe 5 aprilie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Berbecului, deschizandu-ti o etapa noua vizavi de iubire si implicatiile ei. Daca esti deja implicat intr-o relatie amoroasa, aceasta se poate revigora, iar daca esti singur este posibil sa intalnesti o noua provocare in acest sens. Important este sa eviti critica excesiva si supraestimarea vizavi de cei dragi.

Pe de alta parte, sunt momente excelente pentru a-ti valorifica talentele native, ocupandu-te de un hobby sau de activitati recreative dragi sufletului tau.

La serviciu este multa forfota, in special dupa 20 aprilie. Relatiile socio-profesionale sunt tumultoase, ceilalti te sustin, insa ai grija sa-ti controlezi starile de spirit. Faptul ca ai multe si marunte de facut in sfera profesionala va duce la o vulnerabilizare serioasa a organismului.

Dialogurile cu medicii, analizele si interventiile chirurgicale pot fi frecvente.

O atentie deosebita trebuie sa acorzi si relatiilor cu prietenii si protectori, mai ales pe 19 ale lunii, cand se construieste faza de Luna plina in semnul Balantei. Unii nu te mai pot sustine, altii te pot pune in situatii delicate, iar de altii te-ai plictisit pur si simplu.

Capricorn

In prima parte a lunii, astrele iti trimit raze minunate in sectorul domestic. Este o perioada favorabila reparatiilor, curateniilor, reamenjarilor de decor sau achizitionarii de bunuri patrimoniale.

Pe 5 aprilie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Berbecului, aspect care iti deschide o noua etapa in relatiile familiale, dar si in privinta spatiului locativ. Serile primei jumatati ale lunii sunt potrivite reuniunilor de familie si depanarii amintirilor de demult.

De asemenea, dorinta de socializare cu persoane dragi sau cu cei care impartasesc aceleasi hobby-uri cu tine va fi la cote inalte. Vei avea suficiente oportunitati de a lua legatura si de a realiza diverse activitati recreative cu aceste persoane, insa fii prudent. Excesele iti dauneaza grav imaginii publice si nu in ultimul rand cheltuielile te-ar putea lasa fara un sfant.

La serviciu, atmosfera se imbunatateste, indatoririle profesionale se vor desfasura mai usor, iar colegii te vor sustine. Totusi, se contureaza finalul unei etape profesionale, mai ales daca ai o functie de raspundere.

Retine ce se petrece in relatiile socio-profesionale in preajma datei de 19 aprilie, deoarece formarea aspectului de Luna plina in semnul Balantei iti va aduce informatii utile.

Varsator

Calatoriile pe distante scurte, intalnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente in prima parte a lunii. Ai idei bune, gandurile iti sunt armonioase, iar vorbele tale vor fi primite cu placere de catre ceilalti.

Este o perioada buna pentru asimilarea cunostintelor, pentru sustinerea examenelor sau altor forme de evaluare necesare in situatia socio-profesionala in care te afli.

Pe 5 aprilie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Berbecului, oferindu-ti momente excelente de a aduce in viata ta prieteni noi. De asemenea, ai spor si sustinere astrala si in treburile gospodaresti. Planurile tale de imbunatatire a conditiilor din spatiul locativ vor prinde contur, iar ajutorul celorlalti va fi la cote inalte. Relatiile cu membrii familiei se anima foarte mult din 20 aprilie. Prudenta si discernamant in tot ce tine de casa, de membrii familiei.

Surprizele se vor tine lant. Activitatile desfasurate in comun cu altii se vor remarca prin seriozitate, dar si prin castigurile aferente. Daca in prima parte a lunii, mentalul concret este activat si imbogatit de experiente noi, in a doua parte a lunii, informatiile acumulate vor duce la noi concluzii legate de lume si viata, modificandu-ti scara valorilor spirituale.

In sprijinul acestor lucruri va veni si aspectul de Luna plina, ce se va forma pe 19 aprilie, in semnul Balantei.

Pesti

Capitolul financiar se va remarca din plin in prima parte a lunii. Sunt posibile venituri suplimentare din activitatea desfasurata la un loc de munca, conditii de lucru mai bune si unii colegi intelegatori si seriosi.

Altii, insa, iti vor pune bete in roate. Aspectul de Luna noua ce se va forma pe 5 aprilie in semnul Berbecului iti va contura noi variante de castig dintr-o activitate profesionala diferita de cea curenta.

Totodata, poti primi sume de bani considerabile, cadouri sau favoruri din partea celor dragi. Ai fi tentat sa cheltuiesti mult, de aceea, fii prudent si dramuieste-ti fiecare ban. Nu sunt recomandate investitiile pe termen lung, creditele, speculatiile financiare, mai ales ca pe 19 ale lunii se va forma aspectul de Luna plina in semnul Balantei si iti va incheia o etapa de castig comun cu altii.

De baza vor ramane doar veniturile tale din munca proprie si economiile pe care reusesti sa le faci de-a lungul timpului. Verifica documentele financiare, achitarea taxelor sau altor tipuri de datorii, deoarece foarte usor se pot produce erori sau neintelegeri.

Relatiile cu cei apropiati vor fi surprinzatoare, incepand cu 20 aprilie. Este o perioada buna de a sta mai mult de vorba cu aceste personaje si de a impartasi impresii. Calatoriile pe distante scurte ar putea fi la ordinea zilei, fie in scop profesional, fie de agrement.

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#horoscop lunar aprilie, #Horoscop aprilie, #horoscop 2019 , #horoscop lunar