Horoscop lunar: Aprilie 2018

Duminica, 01 Aprilie 2018, ora 10:05
10675 citiri
Horoscop lunar: Aprilie 2018

Berbec

Luna Aprilie este foarte importanta, intrucat marcheaza o granita intre trecut si viitor. Este bine sa faci un bilant a ceea ce s-a petrecut in ultimii sapte ani, mai precis din 2011 incoace. Starile tale de spirit fluctueaza mult, astfel ca iti poate parea dificil sa-ti gasesti locul. Noutatile sperie intotdeauna, dar cu putin efort si bunavointa vei reusi sa dizolvi orice neplacere fizica sau materiala. Revizuiri ale deciziilor anterioare, refacerea unor planuri personale si profesionale, un carusel de evenimente umitoare si de neoprit. Fii pregatit pentru mari schimbari si concentreaza-te numai pe nevoile tale reale! A doua parte a lunii evidentiaza segementul financiar. Sunt sanse bune de a-ti creste veniturile si de a-ti imbunatati conditiile de munca. Final de castig de la si prin altii plus rezolvarea unor datorii si a unor mosteniri.

Taur

Tumultul sufletesc este accentuat in prima parte a lunii, dar este vorba despre lamuriri privitoare la propria ta fiinta, la relatiile si evenimentele in care esti implicat. Sanatatea este vulnerabila ca o consecinta a ceea ce se petrece in sufletul tau. De aceea, controleaza-ti gandurile, starile de spirit si manifestarile fata de ceilalti. Revizuieste-ti planurile personale si profesionale, analizeaza punctele slabe si traseaza noi directii de evolutie. De pe 16 ale lunii, ti se schimba starea generala, deoarece vei primi din astral, o energie cu totul si cu totul aparte. Este posibil sa te simti coplesit si la propriu si la figurat, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine, daca te concentrezi numai pe treburile tale personale. Relatiile parteneriale se vor reconfigura in totalitate, fiind vorba de un final de capitol inceput cu multi ani in urma.

Gemeni

Foarte accentuat este segmentul prietenilor si al relatiilor profesionale pe tot parcursul lunii. Intalniri si discutii remarcabile, planuri de viitor comune si proiecte profesionale de anvergura, toate amestecandu-se intr-un iures dificil de urmarit sau de controlat. Retine informatiile aflate, analizeaza ofertele de colaborare, insa despre tine si intentiile tale vorbeste cat mai putin. A doua parte a lunii evidentieaza starile meditative, dialogul interior, cumva intoarcerea eforturilor spre propriile tale ganduri si nevoi sufletesti. Iti vor fi favorizate accesul la informatii secrete, dialogurile tainuite cu persoane importante, dar si obtinerea unor remedii deosebite pentru imbunatatirea sanatatii. Sustinere importanta, dar discreta de la si prin femei. La locul de munca este inca forfota, dar se inchide un capitol important, demarat cu multi ani in urma.

Rac

O perioada importanta in plan socio-profesional. Discutii si intalniri la nivel inalt, cu sefi, cu reprezentanti ai unor institutii oficiale, revizuiri ale unor activitati profesionale, dar si schimbari majore, atat in conducerea locului de munca in care activezi, cat si la nivel legislativ. Se recomanda prudenta si detasare, intrucat, deocamdata, te afli pe o granita nedefinita clar. Evita discutiile contradictorii, pana pe 15 ale lunii, deoarece gandirea si comunicarea sunt viciate. Este rost de colaborari noi si de bun augur, insa dupa 23 aprilie. Relatiile cu prietenii se evidentiaza pe tot parcursul lunii. Accepta orice invitatie pentru activitati recreative, pentru implicare in studii si cercetari, pentru ca iti vor aduce beneficii morale, emotionale si materiale deopotriva. Apar informatii pretioase, dupa 25 ale lunii, de la si prin femei.

Leu

O perioada excelenta pentru calatorii indepartate, studii, apropiere de domeniile filozofice, dialoguri cu oameni eruditi. Traseaza planuri noi, remodeleaza-ti mentalitatea si fii deschis la tot ce vine inspre tine. Chiar daca, pana pe 15 ale lunii, gandirea si comunicarea sunt viciate, tot vei valorifica cele aflate si vei reusi sa-ti stabilizezi activitatile personale si profesionale. Este posibil sa fii nevoit sa te implici in diverse cursuri de perfectionare sau tu la randul tau sa-i instruiesti pe altii. Esti bine sustinut si vazut de catre sefi, insa relatiile colegiale si ambientul profesional lasa mult de dorit. Se recomanda prudenta la locul de munca, deoarece exista riscul aparitiei unor animozitati pe termen lung. Sanatatea este vulnerabila si chiar ai nevoie de odihna regulata sau chiar de ingrijiri de specialitate.

Fecioara

Se evidentiaza mult segmenul financiar, mai ales sectiunea bani si bunuri comune cu altii. Este o perioada buna pentru revizuirea planurilor de investitii, pentru achitarea datoriilor de orice fel, pentru dialoguri importante cu institutiile financiare. Cheltuielile reprezinta, de asemenea, o tema importanta, astfel ca pot interveni cand si cum te astepti mai putin. Fii prudent la tot ce tine de bani si bunuri, pentru ca pana pe 15 ale lunii, mentalul si comunicarea fiind viciate. Sunt posibile erori sau pierderi. Dupa aceasta data vor aparea castiguri din colaborari, rezolvari, ameliorari ale situatiilor privitoare la mosteniri si partaje. Foarte bine sustinut este segmentul educational. Poti studia, asimila informatii pretioase, poti planui calatorii sau te poti implica in diverse programe de instruire. Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Balanta

Ai multe de rezolvat cu ceilalti, in speta cu partenerul de viata si colaboratorii din segmentul profesional. Surprizele pot fi de proportii, astfel ca este bine sa fii pregatit pentru orice. Unii se vor razgandi vizavi de activitatile pe care le intreprindeti impreuna, altii vor alte conditii si alti termeni de desfasurare a relatiilor dintre voi, iar altii vor numai ei stiu de ce. Exista riscul sa te oglindesti prea mult in ceilalti sau sa te pierzi prea mult in identitatea lor. Pastreaza echidistanta si masura in toate. Nu tot ce vezi la ceilalti iti este tie destinat sau util. Dupa 15 aprilie se imbunatatesc lucrurile in aceste tipuri de relatii, fiind posibile chiar noi oferte de colaborare. Totusi, rezerva momente de liniste si analizeaza pe indelete totul. Financiar sunt aspecte bune, mai ales ca este posibil sa primesti sustinere importanta de la si prin altii.

Scorpion

Multa forfota in plan profesional, la locul de munca. Sarcini de lucru urgente, unele care s-au terminat mai demult, dar acum trebuie reluate, pentru ca ies la iveala nereguli ce trebuie remediate. Concentreaza-te pe tot ce ai de facut si implica-te serios la locul de munca. Sunt posibile conflicte de munca pe termen lung. Pe de alta parte, sanatatea este foarte vulnerabila pe segmentele capului si pe segmentele sistemului uro-genital, deci fii prudent. Pot intra in discutii consultatiile, analizele medicale sau interventiile chirurgicale. Schimbari majore si definitive atat la locul de munca, cat si in planul sanatatii. Relatiile parteneriale sunt bine sustinute, astfel ca te poti baza pe partenerul de viata sau pe colaboratori. Chiar daca apar si discutii contradictorii vei reusi sa depasesti totul cu bine. Dupa 25 ale lunii se contureaza imbunatatiri financiare.

Sagetator

Esti interesat mai mult de segmentul relatiilor sentimentale in prima parte a lunii. Se contureaza schimbari majore, unele foarte surprinzatoare, atat in relatiile cu copiii, cat si in relatia cu persoana iubita. Vor reveni in discutie teme vechi, care au mai fost abordate undeva, candva, dar care acum necesita o reevaluare importanta. Fii prudent si atent la ce iti spun ceilalti, dar mai ales controleaza-ti reactiile. Sunt posibile reprosuri pe seama faptului ca esti orientat mai mult spre distractii si aventuri si mai putin serios in relatiile cu cei dragi. La locul de munca exista armonie, intelegere, se lucreaza cu placere, iar activitatle de grup sunt frecvente. Este posibil sa primesti oferte noi de colaborare sau o recompensa substantiala. Segmentul financiar este vulnerabil, mai ales sectiunea venituri obtinute din munca proprie.

Capricorn

Mult de furca in relatiile familiale si in segmentul domestic pe tot parcursul lunii. Discutii importante cu membrii familiei, cu neamurile, aflarea unor secrete de familie bine pazite de ani buni, lamurirea unor aspecte patrimoniale. Fii intelegator si tolerant cu ceilalti, pentru ca vei demonstra destul de multa combativitate si nerabdare in tot si toate. Unii nu pot tine pasul cu felul tau de a fi si de actiona, iar de aici se pot dezvolta conflicte pe termen lung. Sunt sanse sa te implici in activitati domestice, pentru imbunatatirea conditiilor din spatiul locativ. Vanzari, achizitionari de bunuri patrimoniale, dar aplica-le dupa 15 ale lunii, cand este perioada favorabila in acest sens. Relatiile sentimentale sunt favorizate, astfel ca te poti recrea alaturi de persoana iubita si de copii. Hobby-urile te ajuta sa evadezi din forfota cotidiana si iti linistesc sufletul.

Varsator

Relatiile cu anturajul apropiat se vor evidentia foarte mult pe tot parcursul lunii. Discutii importante, calatorii pe distante scurte, implicare in cursuri de perfectionare. Avalansa de informatii ce se vehiculeaza in preajma ta are rolul de a te sprijini in luarea deciziilor pe termen lung, in ceea ce priveste segmentul profesional, dar si sanatatea. Acorda atentie sporita, atat sanatatii, activitatii profesionale cat si situatiei in care te afli la locul de munca. Exista conflicte mocnite in culisele profesionale ce vor iesi la iveala cand si cum te astepti mai putin. Sunt sanse de a-ti schimba anturajul apropiat si de a te imprieteni cu oameni de buna calitate. Acasa, in plan familial este o atmosfera placuta, iar relatiile cu membrii familiei sunt armonioase. Sfatuieste-te cu cei dragi pe orice tema.

Pesti

Esti focalizat pe segmentul banilor obtinuti din munca proprie, segment in care se contureaza schimbari majore si definitive. Se finalizeaza o etapa de castig dintr-o activitate profesionala, insa va aparea discret o alta forma de castig oficial. Totul este sa ai rabdare, sa observi cum se desfasoara lucrurile si sa lasi evenimentele sa-ti urmeze cursul firesc. Pe de alta parte sunt posibile cheltuieli majore, fie pentru prieteni, fie pentru segmentul profesional. Prudenta! Relatiile cu anturajul apropiat sunt armonioase, astfel ca te poti bizui pe aceste persoane. Discutii importante, calatorii pe distante scurte fie de agrement, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Afli informatii pretioase, utile pentru dezvoltarea ta profesionala.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#horoscop lunar aprilie, #Horoscop aprilie, #horoscop 2018 , #horoscop lunar