Horoscop lunar - aprilie 2016

Joi, 31 Martie 2016, ora 17:24
7310 citiri
Horoscop lunar - aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Esti fortat de imprejurari sa accepti sa vina in vizita niste persoane pe care nu le placi. Mai mult, trebuie sa le si gazduiesti cateva zile. Important este ca la sfarsitul acestei perioade o sa poti sa te ocupi de ceva mai placut si chiar relaxant. Una peste alta, va fi o luna a creativitatii si a iubirii.

Taur

Pentru cei nascuti in aprilie se anunta a fi o luna foarte aglomerata, cu o multime de evenimente programate, dar si intalniri de ultim moment pe care nu trebuie sa le rateze daca nu vor sa piarda niste bani. In cea de-a doua saptamana vor fi niste cheltuieli la care nu te asteptai, dar le accepti fara comentarii si le privesti ca pe o investitie.

Gemeni

Anumite frustrari mai vechi iti vor da batai de cap si in urmatoarele saptamani si trebuie sa inveti sa iti rezolvi problemele, nu sa dai mereu vina pe altcineva. Uneori, este posibil ca vina sa iti apartina. Uranus, planeta schimbarilor, se va ocupa atent de sectorul prieteniilor, semn ca o sa tii aproape doar oamenii care merita.

Rac

Se anunta o luna in care o sa treci prin diverse stari, ajungand de la agonie la extaz si invers in doar cateva ore. Nu o sa ai un moment liber din cauza mai multor proiecte de la locul de munca ce devin urgente. Astrele prevad si cateva deplasari in afara orasului de resedinta.

Leu

Ai inclinatii catre disciplina si catre educatia copiilor si o sa iei parte la o activitate in acest sens. De multa vreme doreai sa ajungi intr-un loc si acum dorinta iti va fi indeplina datorita unei colaborari intre partenerul de viata si cativa prieteni. Este o surpriza. Leii singuri trebuie sa ia in serios invitatiile primite de la persoane de sex opus, pentru ca printre ele s-ar putea afla sufletul pereche.

Fecioara

Trebuie sa iti schimbi putin stilul de viata si sa acorzi mai multa atentie sanatatii. Nu ar strica sa incepi o dieta si sa practici mai mult sport. Indrazneste sa faci ceea ce visezi, oricat de complicat poate sa para la inceput. Lasa grijile deoparte si profita de sansele care apar.

Balanta

Urmeaza un nou ciclu al vietii. Poate sa apara o cerere in casatorie sau chiar un copil. Este o decizie care iti va schimba cu siguranta existenta si pe care trebuie sa o iei abia dupa ce te-ai gandit foarte bine. Jupiter este planeta care te va ajuta sa faci alegerile bune. In privinta finantelor, este momentul pentru economii, asa ca evita magazinele.

Scorpion

Puterea pe care ti-o ofera Pluto te va ajuta sa duci la bun sfarsit cateva proiecte si sa incepi unul nou si de suflet, ai putea spune. Are legatura cu viata sentimentala si cu cel drag. Renunti la un obicei vechi, chiar nociv, si vezi in asta un inceput pentru o alta etapa. Pe de alta parte, un nou hobby iti acapareaza cu totul atentia.

Sagetator

Casa carierei intra in atentia astelor si ar putea sa apara cateva modificari pe care le asteptai de mai multa vreme. Asta nu inseamna neaparat ca te vor privi pe tine direct, ci pot avea legatura cu cineva apropiat, poate chiar partenerul de viata. Te detasezi, dupa multa vreme, de o problema ce tine de familie si in privinta careia ai considerat mereu ca esti implicat fara sens.

Capricorn

Saturn si Pluto fac echipa in privinta capricornilor si iti vor oferi forta necesara pentru a duce la bun sfarsit ceva ce ai inceput acum ceva timp, un proiect abandonat la jumatatea drumului din lipsa de fonduri. In ultima saptamana, primesti o veste excelenta legata de locul de munca.

Varsator

Casa vietii, care se refera si la sanatatea generala, intra in atentia Soarelui si o sa te simti mult mai puternic de obicei. Aceasta atitudine iti ofera posibilitatea sa reincepi un proiect pe care il credeai fara sfarsit. Un apropiat iti ofera un alt punct de vedere si il abordezi in mod diferit, ceea ce se va dovedi a fi cea mai buna alegere. Spre sfarsitul lunii o sa apara o problema pe care nu o sa o poti rezolva cu bani.

Pesti

Joci rol de mediator in aceasta luna intre doi amici care se comporta precum soarele si pisica. Isi urmaresc unul altuia activitatea si se parasc precum doi copii la gradinita. Va dura ceva timp pana cand o sa ii impaci, dar o sa reusesti. In viata sentimentala, se anunta vesti bune venite de la familie.

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Horoscop aprilie, #horoscop aprilie 2016, #horoscop 2016 , #horoscop lunar