Horoscop lunar - Aprilie 2014

Luni, 31 Martie 2014, ora 13:08
7908 citiri
Horoscop lunar - Aprilie 2014
Foto: Ziare.com

Berbec

Va fi o luna plina de peripetii. Abia rasufli usurat dupa una ca imediat incepe alta. Trebuie sa te organizezi putin, altfel o sa ramai cu datorii morale fata de un apropiat. Cea mai buna zi din aprilie va fi pe data de 15. Poti chiar sa joci la loto.

Taur

Relatia de cuplu va fi privilegiata in perioada urmatoare. Planeta iubirii te face sa fii mult mai receptiv la nevoile partenerului de viata si, de asemenea, sa iti arati dragostea intr-un mod care nu te caracterizeaza.

Gemeni

Te pregatesti intens pentru un eveniment la care vor participa mai multi membri ai familiei. Nu esti tu pionul principal, insa te agiti destul de mult pentru ca totul sa iasa bine. Ai grija la locul de munca, pentru ca ai lasat unele treburi neterminate in martie.

Rac

Ceea ce se intampla acasa te va interesa mai mult decat orice are loc la birou. Este mare dorinta de nou si de schimbare, asa ca te gandesti sa faci ceva inedit. Un prieten iti propune un sport extrem si incepi sa cauti informatii pentru a te asigura ca nu risti prea mult.

Leu

Analizezi cu atentie o situatie aparuta in ultimul moment la slujba. Modul in care gestionezi totul o sa iti aduca laude si chiar aplauze din partea unor superiori. Nu te obosi prea mult la job, pentru ca acasa te asteapta multa treaba. O sa fii foarte agitat in aprilie.

Fecioara

Ai o slabiciune, iar un coleg de munca profita de acest lucru si incearca sa te atraga de partea sa. Nu pica in capcana intinsa de el. O sa fii ajutat de un cunoscut pentru a iesi invingator din aceasta lupta. Vestile bune vin pe plan personal, mai exact de la o ruda.

Balanta

Nu stai prea bine cu banii, dar se compenseaza cu starea psihica. O sa te simti foarte datorita unor prieteni care nu locuiesc in tara, dar care vin in vizita pentru cateva zile. In perioada petrecuta cu ei o sa te incarci cu energie pozitiva.

Scorpion

Socializezi foarte mult in aprilie. Esti foarte vorbaret, ceea ce este destul de ciudat pentru tine. Ai ascultat sfatul cuiva de a face mai mult sport, iar rezultatele incep sa se observe. Ai o atitudine foarte buna, iar asta o sa se observe si la birou. Esti mult mai relaxat. Venus iti insufla o dorinta nebuna sa te inconjori de lucruri si oameni frumosi.

Sagetator

Soarele te va influenta pe toate planurile in aceasta luna. Vor fi zile mai putin bune din cauza unor probleme ce au legatura cu un membru al familiei, care simte nevoia sa isi dea cu parerea despre orice subiect care te vizeaza. Important este ca ai invatat cum sa il ignori si sa mergi mai departe cat mai repede. Mercur te va influenta in bine.

Capricorn

Marte isi exercita puterea asupra ta, dandu-ti curaj sa iei decizii de care te cam fereai pana acum. Vor fi unele bune si care te vor ajuta sa rezolvi unele probleme ce ti-au dat batai de cap in ultima vreme. Comunici foarte bine cu cei din jur, mai ales cu vecinii.

Varsator

O problema de sanatate te va tine cate zile in casa, dar apoi recuperezi. Pleci intr-o mica vacanta alaturi de persoane dragi. Cel mai probabil alegi un loc in care o sa te poti relaxa fara sa fii deranjat de chestiuni care au legatura cu locul de munca.

Pesti

Primele doua saptamani nu vor aduce mai schimbari in viata ta, insa in ultimele zile o sa ai de-a face cu niste persoane care nu inteleg ce iti doresti. Totul are legatura cu viata de familie. Iti dai seama ca trebuie sa impui niste limite, astfel incat unii apropiati sa nu mai intervina atunci cand nu este cazul.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
#Horoscop aprilie, #horoscop lunar aprilie, #horoscop lunar, #horoscop aprilie 2014, #horoscop 2014 , #horoscop lunar