Horoscop lunar - aprilie

Luni, 01 Aprilie 2013, ora 10:27
9628 citiri
Horoscop lunar - aprilie
Foto: Ziare.com

Berbec

Va fi o luna fierbinte pentru tine. Nu te gandi la vremea de afara, ci la ceva ce are legatura cu viata personala. Ce face partenerul de viata pentru tine o sa te faca sa te gandesti ca este cazul sa ii arati si tu ceea ce simti. In ultimele doua saptamani o sa fii foarte ocupat la munca, asa ca nu iti programa concediu.

Taur

Va fi o luna ceva mai relaxata decat martie. Ai terminat de pus la punct unele aspecte legate de job si acum a venit timpul prietenilor sa aiba parte de atentia ta. Ai putea pleca intr-o mica vacanta de cateva zile.

Gemeni

Venus iti va influenta viata sentimentala, facandu-te deosebit de romantic. Aproape ca cel de langa tine nu te mai recunoaste. Iei parte la cateva reuniuni cu prieteni mai vechi. Si ei vor observa ca se intampla ceva cu tine. Jupiter iti ofera optimism si incredere in ceea ce vrei sa faci in perioada asta.

Rac

Esti epuizat din punct de vedere psihic si ai nevoie de o pauza. Ar fi bine sa iei in seama acest aspect, pentru a nu claca inainte de o sedinta extrem de importanta. Va fi o luna de focuri pentru tine pe toate planurile. Si acasa se anunta cateva miscari importante.

Leu

Pe tot parcursul lunii Soarele intra in legatura cu Venus (planeta iubirii) si Marte (planeta dorintei), asa ca asteapta-te la momente extrem de romantice in cadrul cuplului. Cei singuri pot intalni o persoana ce le va fi mai mult decat un simplu prieten. Nu uita de slujba, chiar daca viata sentimentala infloreste. Ai cateva proiecte importante de facut.

Fecioara

In aprilie au loc cateva schimbari in viata ta. Este posibil sa te muti in alta casa sau chiar alt oras. In prima parte a lunii o sa fii ingrijorat din cauza a ceva ce tine de munca, insa dupa ce se rezolva o sa te poti concentra asupra vietii de familie.

Balanta

Este o perioada epuizanta, deoarece ai lasat ceva neterminat luna trecuta si acum trebuie sa faci si treaba de acum si cea de atunci. O sa ai nevoie de ajutor si va trebui sa il accepti chiar daca vine de la o persoana cu care nu te intelegi foarte bine.

Scorpion

Prima saptamana din aprilie vine cu o veste foarte buna pe plan profesional. Nu va fi vorba despre o prima sau o marire salariala, ci despre recunoasterea unor merite. O sa te simti foarte mandru de ceea ce ai realizat. Este o ocazie buna sa sarbatoresti cu aproapiatii.

Sagetator

Nimic notabil pana pe 20 aprilie. Apoi afli ceva ce te va face sa schimbi planurile pentru urmatoarea luna. Aveai de gand sa stai mai mult pe acasa, insa acum nu mai poti decide tu. Venus isi va exercita puterea asupra ta, ceea ce inseamna ca viata sentimentala va avea parte de o imbunatatire.

Capricorn

Pe partea profesionala se anunta ceva de bine. Informatiile primite in ultimele zile te vor ajuta sa faci ceva inedit, ceva ce o sa iti lase seful fara cuvinte. Sunt sanse mari sa fii promovat. Singurul aspect negativ este ca nu comunici foarte bine cu cei din jur, insa nu din rea vointa, ci pentru ca ai impresia ca nu ii intereseaza toate detaliile.

Varsator

De multa vreme asteptai sa se intample ceva care sa te faca sa muncesti cu drag din nou. Erai plictisit de ceea ce faceai, iar noile sarcini te readuc la viata. O sa se observe si acasa acest lucru, pentru ca o sa fii mult mai zambitor si relaxat.

Pesti

Ai o multime de planuri pentru aceasta luna. Se apropie aniversarea cuiva drag din familie si incerci sa ii faci o surpriza. Te va costa mai mult decat anticipai, insa rezultatul va fi pe masura asteptarilor. Aceasta reusita o sa te bucure foarte mult.

Horoscop realizat de Zaza

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#horoscop lunar, #horoscop lunar aprilie, #horoscop lunar aprilie 2013, #horoscop lunar 2013 , #horoscop lunar