Horoscop lunar - aprilie 2012

Sambata, 31 Martie 2012, ora 19:21
7079 citiri
Horoscop lunar - aprilie 2012
Foto: Ziare.com

Berbec

Va fi o perioada lunga si grea din punct de vedere personal, pentru ca vei fi supus unor incercari putin mai neobisnuite. Din fericire, in a doua jumatate a lunii se vor rezolva problemele si o sa te poti bucura de ceva ce face partenerul de viata.

Taur

Vei fi plin de energie si datorita acestei stari vei fi fi capabil sa pui in practica ceva mai multe actiuni decat in luna precedenta. Viata sentimentala se va imbunatati foarte multe. Dialogurile neplacute din ultima vreme dispar si vei fi mult mai binedispus.

Gemeni

Nu este un moment potrivit pentru a lua decizii importante pentru ca in luna aprilie astrele te influenteaza intr-un sens negativ facandu-te sa fii foarte recalcitrant si nervos. Lasa hotararile notabile pentru mai sau iunie.

Rac

Cineva iti adreseaza o rugaminte si te supara faptul ca nu o sa o poti ajuta. Respectiva activitate te-ar putea face sa ai probleme cu partenerul de viata. Este bine ca iti dai seama din timp cine este mai important si spui stop inainte de a-ti compromite relatia.

Leu

Dupa un timp in care slujba te-a acaparat, acum iti indrepti atentia catre familie, mai ales catre copii. Nativii nascuti la sfarsitul lunii iulie sa se astepte la o surpriza din partea partenerului de viata. Poate fi vorba despre ceva ce le va schimba cu totul planurile pentru sfarsitul anului.

Fecioara

Daca in mod normal nu te lasi influentat de prieteni, acum cuvantul lor este sfant pentru tine si stai toata ziua de vorba cu ei pentru a le afla parerile despre ceva anume. Le vei urma intocmai sfaturile. Ai grija ca uneori nu trebuie sa faci ceea ce iti spun altii. Cantareste bine informatiile inainte sa faci un pas.

Balanta

Temerile tale se adeveresc la inceputul lunii. Gandurile tale devin realitate, insa in cateva zile isi vor gasi rezolvare. Pe la mijlocul lui aprilie o sa pleci la drum pentru a te intalni cu cineva drag. Timpul petrecut in compania sa te va umple de energie pozitiva.

Scorpion

Esti singur si te-ai saturat sa cauti persoana iubita. In luna aceasta sunt sanse mari sa cunosti viitorul sot sau viitoarea sotie, insa in cazul in care intalnesti oameni nu te gandi ca fiecare poate fi cel ales. O sa simti cand il vei avea in fata ta.

Sagetator

Iti place sa risti si sa joci totul pe o singura carte. Asta faci si acum cand ti se cere sa iei o decizie. Bineinteles ca alegi drumul cel mai lung si astepti sa vezi daca esti destul de puternic pentru a face fata provocarii.

Capricorn

Linistea de acasa va fi afectata putin intre 1 si 5 aprilie din cauza unuia dintre parinti, insa dupa ce ii explici si il faci sa inteleaga ca a perceput totul gresit. Totusi, ai grija pentru ca esti iute la manie si risti sa ridici tonul. Nu o face pentru a nu il face sa se simta presat.

Varsator

Totul merge bine pana cand te gandesti tu ca ar fi cazul sa schimbi ceva si sa vezi cum reactioneaza cei din jur. Nu este o alegere buna si ar fi bine sa dai repede inapoi pana nu ii superi pe toti. Altadata consulta-te cu ei inainte.

Pesti

A fost o perioada in care popularitatea a crescut foarte mult, insa in ultima vreme nu ai luat parte la multe evenimente si ai impresia ca nimeni nu te mai baga in seama. Este doar o idee gresita de care o sa scapi pe la sfarsitul lunii cand vei primi cateva vizite.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#horoscop lunar, #horoscop lunar aprilie, #horoscop lunar 2012 , #horoscop lunar