Horoscop de weekend: 25-26 aprilie 2020

Duminica, 26 Aprilie 2020, ora 07:00
13383 citiri
Horoscop de weekend: 25-26 aprilie 2020

Taur

Cheltuielile, cadourile si planurile financiare reprezinta subiectele principale ale acestui sfarsit de saptamana. Ar fi bine sa-ti intocmesti o lista de prioritati, intrucat ispitele de a cheltui pe mofturile tale personale sau ale altora sunt o mare problema in ultima vreme. De asemenea, este posibil sa apara cheltuieli neprevazute pentru o calatorie scurta sau cineva din anturajul apropiat, o ruda, un prieten sa te roage sa-i imprumuti cu bani sau bunuri.

Gemeni

Esti hotarat sa schimbi multe si marunte in viata ta la finalul acestei saptamani, insa ar fi bine sa te rezumi doar la alcatuirea unor planuri. In primul rand, verifica-ti sanatatea si tine cont de sfaturile specialistilor. Ai nevoie de odihna, detasare de cotidian, lecturi amuzante si compania celor dragi. Neplaceri pot aparea de la cheltuielile pe care le ai de facut impreuna cu membrii familiei sau cu persoanele din segmentul profesional.

Rac

Sunt zile favorabile odihnei si revizuirii planurilor personale si profesionale. Treburile de rutina ale casei le poti face usor, daca accepti si sprijinul celor dragi. Pe cai mai putin obisnuite vei afla informatii interesante si utile pe termen lung, atat in privinta relatiilor cu prietenii, cat si in privinta domeniului profesional in care activezi. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa te ingrijesti.

Leu

In acest weekend, provocarile majore vin dinspre prieteni si colegi de serviciu. Unii te sustin, iti fac propuneri tentante pentru a dezvolta impreuna un proiect personal sau profesional, insa altii pun bete in roate in mod subtil, de nici nu observi la prima vedere. Fii prudent si nu te baza decat pe tine si pe intuitia ta. Divergenta opiniilor in ceea ce priveste mersul lucrurilor in plan socio-profesional te poate indeparta de unii si te poate apropia de altii.

Fecioara

Se pare ca vei fi solicitat de multa lume, atat in segmentul familial, cat si in cel profesional la sfarsitul acestei saptamani. Controleaza-ti reactiile, gesturile, vorbele intrucat este posibil sa gafezi serios fara sa-ti dai seama, chiar si din dorinta sincera de a te prezenta cum se cuvine in fata celorlalti. De la si prin coelgii de munca pot aparea provocari neplacute. Bazeaza-te numai pe tine si fii cat mai discret. Rezerva-ti momente si pentru odihna!

Balanta

O multime de ganduri te invaluie la finalul acestei saptamani si este dificil sa te concentrezi asupra unora care vizeaza un singur subiect. Controleaza-ti starile, ordoneaza-ti mintea si fereste-te de discutii sau actiuni prea solicitante. Vizionarea filmelor amuzante, lecturarea cartilor de top sau plimbarile virtuale prin biblioteci si muzee celebre te binedispun si iti remodeleaza perspectiva asupra vietii. Dinspre segmentul profesional sunt posibile provocari deosebite.

Scorpion

Sfarsitul acestei saptamani aduce discutii importante privitoare la banii si bunurile folosite sau administrate in comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Se recomanda prudenta, pentru ca exista riscul sa cheltuiesti mult pentru altii, pe motiv ca esti generos de acesta data. Poti primi venituri din colaborari sau din mosteniri si partaje. Pe de alta parte ar fi bine sa-ti regandesti planurile financiare si sa faci economii serioase.

Sagetator

Se contureaza discutii aprinse la finalul acestei saptamani cu partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii din segmentul profesional. Marul discordiei este reprezentat de hobby-uri sau de problemele copiilor. Cumva este nevoie sa-ti redefinesti conceptul de iubire si implicatiile sale. Fii prudent si atent la nevoile celorlalti! Ceilalti nu sunt de acord cu propunerile tale, fiind probabil chiar sa te excluda din planurile lor de viitor.

Capricorn

Este un weekend in care te poti ocupa de activitati de rutina, fie ca te afli acasa, fie la locul de munca. Dozeaza-ti eforturile si selecteaza prioritatile, intrucat sanatatea este vulnerabila. Sprijinul celorlalti lasa de dorit, de aceea bazeaza-te mai mult pe tine. Si totusi, cineva din mediul familial iti va fi alaturi si iti va oferi cel putin sfaturi utile. De evitat planurile medicale, consultatiile sau interventiile chirurgicale!

Varsator

Segmentul amoros este foarte dinamic la sfarsitul acestei saptamani, insa evita sa ai asteptari fata de cei dragi. Este posibil ca din cauza intalnirilor sau dialogurilor lungi cu prietenii sau rudele, persoana iubita sau copiii sa te solicite si pentru ei. Se pare ca esti ocupat cu altii sau cu indatoririle tale profesionale, iar cei dragi si-au facut, intre timp, planuri in care nu prea esti inclus. Alatura-te celor dragi, cultiva-ti deschiderea sufleteasca si umorul!

Pesti

Sunt posibile discutii aprinse cu membrii familiei in zilele acestui weekend pe seama faptului ca ti-ai facut un anumit plan de cheltuieli, fara sa te consulti si cu membrii familiei. Fii prudent si mai intai ocupa-te de segmentul domestic. Exista treburi gospodaresti sau reparatii care-si asteapta randul demult si pe care numai tu le poti rezolva. Posibile cheltuieli domestice. Aduna-i pe cei dragi la o reuniune amuzanta!

Berbec

Este rost de dialoguri lungi cu persoanele din anturajul apropiat la finalul acestei saptamani. Tu esti manat de idealuri inalte, vorbesti despre subiecte erudite, insa partenerii tai de dialog, pe de o parte nu te pot intelege, iar pe de alta parte doresc sa discute cu tine banalitati sau cel mult despre problemele lor personale. In limita posibilitatilor ofera sfaturi sau solutii. Tu, insa, evita sa povestesti despre nemultumirile tale.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 25 aprilie, #horoscop 26 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic