Horoscop de weekend: 11-12 aprilie 2020

Duminica, 12 Aprilie 2020, ora 07:0213639 citiri
Horoscop de weekend: 11-12 aprilie 2020

Berbec

Activitatile intelectuale si cele culturale te atrag in mod special in acest weekend. Dar si planurile pentru studii, calatorii au sanse bune de a le asterne pe hartie, intr-un mod care va duce la materializarea lor in perioada potrivita. Sistemul valorilor tale morale si spirituale poate suferi modificari serioase in urma informatiilor aflate sau a lecturarii unor articole si carti bine documentate. Fii prudent in vorbe si in fapte!

Taur

Apar castiguri fie din colaborari, fie rudele sau partenerul de viata iti ofera cadouri si favoruri consistente. Segmentul financiar este destul de instabil, astfel ca sunt binevenite economiile si cheltuielile strict necesare. Sunt momente bune pentru a discuta strategii financiare pe termen lung cu persoanele alaturi de care esti implicat in datorii sau in folosirea si administrarea unor bani si bunuri materiale. Ai grija si de mosteniri!

Gemeni

Discutiile cu partenerul de viata sau cu persoanele din mediul profesional sunt frecvente si importante la sfarsitul acestei saptamani. Vei putea lamuri detalii ale actiunilor comune, dar sunt sanse si de a trasa noi proiecte personale sau profesionale de anvergura. Totul este sa fii intelegator si sa-i lasi si pe ceilalti sa-si prezinte opiniile sau propunerile. Reconfigurarea investitiilor in urma dialogului cu cei dragi si cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

Rac

Weekend-ul aduce treburi de rutina, atat acasa, cat si in segmentul profesional, daca mergi la lucru. Ar fi bine sa-ti dozezi eforturile, intrucat organismul este obosit si s-ar putea sa fie nevoie de ingrijiri de specialitate. Cei din preajma ta te-ar sprijini foarte bine, daca le ceri politicos acest lucu. Controleaza-ti emotivitatea si ia in considerare faptul ca nu multi sunt aceia care pot tine pasul cu tine. Relaxeaza-te si odihneste-te mai mult!

Leu

Distractie si aventuri se contureaza in zilele acestui weekend. Pe de alta parte, vor avea loc discutii importante cu persoana iubita sau copiii. Sunt momente bune pentru a clarifica nelamuriri, aplana conflicte si pentru a stabili un plan comun pentru activitati recreative, hobby-uri sau studii necesare dezvoltarii tale socio-profesionale. Depinzi mult de atmosfera din mediul familial si de indatoririle pe care le ai in gospodarie.

Fecioara

Finalul acestei saptamani aduce in atentie treburile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei. Sunt posibile discutii aprinse, insa pana la urma se vor clarifica multe chestiuni care cumva au ramas nerezolvate sau neintelese fie de tine, fie de catre un membru al familei sau de catre o ruda. Fii intelegator cu toata lumea si tine cont de nevoile sau propunerile celorlalti. Aduna-i pe cei dragi la o sueta despre trecut si prezent.

Balanta

In acest weekend se contureaza dialoguri cu persoane apropiate fie din segmentul familial, fie din cel profesional. Schimb si asimilare de informatii pretioase. Sunt momente bune si pentru studiu, documentare asupra unor teme profesionale sau teme dragi sufletului tau. Dozeaza-ti eforturile, deoarece exista riscul suprasolicitarii nervoase. Posibil sa fii nevoit de imprejurari sa faci drumuri pe distante scurte, pentru a ajuta pe cineva apropiat. Prudenta si discernamant!

Scorpion

Finalul acestei saptamani iti aduce cheltuieli pentru nevoile cotidiene. Exista tendinta de a te refugia in cumparaturi de tipul mofturi, insa ar fi bine sa te controlezi. Selecteaza clar ceea ce ai nevoie tu sau membrii familiei si sfatuieste-te si cu acestia asupra investitiilor cat de marunte. Pe de alta parte, sunt sanse de a afla informatii pretioase legate de salarizare sau de un sprijin material din partea unor apropiati. Relaxeaza-te cu o lectura amuzanta.

Sagetator

Esti dornic de a rezolva treburile restante la sfarsitul acestei saptamani, numai ca emotivitatea este accentuata si este posibil sa-ti fie greu sa duci la bun sfarsit ceea ce iti propui. Selecteaza prioritatile si lasa-te ajutat de cei dragi. Unii chiar te vor inconjura cu afectiune, iar altii cu interes. Vorbeste strictul necesar, fii atent si la limbajul non-verbal si nu te lasa coplesit de emotiile sau problemele celorlalti.

Capricorn

Fire discreta si retrasa la sfarsitul acestei saptamani, unii vor incerca sa te scoata din tacere in moduri destul de zgomotoase. De aceea, stabileste-ti un program de activitati prioritare, care sa-i includa pe cei dragi sau pe cei carora le-ai promis demult conversatii si acum poate chiar au nevoie de sfaturile tale. Evita eforturile si luarea deciziilor personale, intrucat gandirea este deficitara. Ai nevoie de relaxare constienta.

Varsator

Socializarea este activitatea de baza a acestui sfarsit de saptamana. Sunt posibile dialoguri oficiale cu persoane din mediul profesional, stabilirea unor activitati comune sau chiar demararea unor proiecte importante. Asculta ce spun ceilalti si urmareste-le gesturile daca vorbesti cu ei prin mijloce video electronice. Vorbeste strictul necesar si tine cont de faptul ca limbajul trupului iti completeaza vorbele. Sunt sanse de a lega prietenii deosebite pe termen mediu si lung.

Pesti

Esti solicitat in plan profesional de catre sefi si autoritati, insa si in mediul familial vei fi nevoit sa spui prezent in aceste weekend. Te vei evidentia prin discursuri interesante si prin solutiile ingenioase pe care le vei oferi, cu drag, tuturor. Adevarul este ca ai forta, stralucire, vorbele tale sunt deosebite, astfel ca unii chiar vor dori sa te asculte la nesfarsit. Pastreaza o limita in tot ceea ce faci si in felul in care te prezinti.