Horoscop de dragoste 28 ianuarie - 3 februarie 2013

Duminica, 27 Ianuarie 2013, ora 11:45
4438 citiri
Horoscop de dragoste 28 ianuarie - 3 februarie 2013
Foto: Ziare.com

Varsator

Ultima saptamana din ianuarie te asteapta cu vesti bune din punct de vedere al dragostei. Relatia cu partenerul de viata incepe sa fie din ce in ce mai buna si lucrurile par sa se aseze dupa bunul plac.

Pesti

Nu ai rabdare deloc si aproape ca strici surpriza pusa la punct pentru partenerul de viata. Esti entuziasmat si foarte mandru de ceea ce ai facut. Va fi ceva de efect si multa vreme se va discuta despre asta.

Berbec

Esti foarte legat de cel drag si nu vrei sa faci nimic la care sa nu participe si el. Esti dispus sa renunti la un eveniment foarte special pentru tine doar pentru el/ea nu poate sa ajunga. Acesta/aceasta observa eforturile tale si face si el ceva deosebit.

Taur

Primele zile ale saptamanii vor fi lipsite de evenimente iesite din comun, insa finalul vine cu ceva inedit in viata ta. Este exact ceea ce iti trebuia, pentru ca relatia ta intra intr-un con de umbra.

Gemeni

Esti invitat sa iei parte la o actiune iesita din comun. Accepti zambind aceasta provocare, iar partenerul de viata te urmeaza fara sa puna prea multe intrebari. O sa va distrati cum nu ai mai facut-o de ceva vreme.

Rac

Esti o fire conservatoare si cu greu accepti sa faci schimbari in modul tau de viata. Uite totusi ca acum te incumeti la una si se va dovedi a fi extrem de buna pentru viata de cuplu.

Leu

Vrei sa mergi intr-un loc special pentru tine si partenerul de viata. Tragi cateva sfori pentru a te asigura ca nu intervine nimic ca sa iti strice planurile.

Fecioara

Nu te grabi sa tragi concluzii pripite in ceea ce priveste o activitate a sotului/sotiei. Intri la idei, pentru ca acesta/aceasta iti ascunde ceva. Este normal sa faca asta, deoarece este vorba despre un cadou pentru tine. Nu ii strica bucuria.

Balanta

Nu ai prea multa rabdare atunci cand partenerul de viata incearca sa iti explice ceva si tinzi sa il intrerupi. Spre binele tau, asteapta sa vezi ce are de spus. Altfel, este posibil sa ajungeti sa va certati, insa fara rost. Da dovada de calm si o sa vezi cat de bine o sa fie pentru viata de cuplu.

Scorpion

Incearca sa fii ceva mai intelegator atunci cand cel drag iti cere un mic ragaz. I-ai cerut sa faca ceva, insa nu prea a avut timp liber si nu a putut sa puna in aplicare ce l-ai rugat. Intelege-l. Chiar are nevoie de sustinerea ta acum.

Sagetator

Va fi o saptamana speciala. Planeta iubirii il ghideaza pe partenerul de viata, care va pune la cale ceva special pentru voi. O sa fii foarte fericit si mandru de ceea ce o sa ti se intample. Simti nevoia sa povestesti tuturor conoscutilor despre ceea ce traiesti in acesta perioada.

Capricorn

Primele zile o sa fii ocupat cu locul de munca, insa apoi o sa te concentrezi asupra relatiei cu persoana iubita. Te simti foarte apropiat de cel drag si simti nevoia sa ii faci o surpriza. Rezultatul va fi pe masura asteptarilor.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2013, #horoscop dragoste ianuarie, #horoscop dragoste ianuarie 2013 , #horoscop dragoste