Horoscop de dragoste: 5-12 august 2012

Duminica, 05 August 2012, ora 09:38
3474 citiri
Horoscop de dragoste: 5-12 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Influenta planetei dragostei o sa se observe foarte mult pentru tine in aceste zile, pentru ca vei fi foarte visator. Ai momente in care zambesti chiar daca esti singur. Esti cu adevarat intr-o forma buna. Atat de mult o sa te gandesti la ceva, incat chiar se va intampla. Si partenerul de viata va face ceva deosebit pentru tine.

Fecioara

Partea ta romantica va iesi la iveala in aceasta saptamana. Esti foarte conectat cu cel drag si nu iti inchipui ce ai face fara el/ea. Tocmai de aceea vrei sa ii demonstrezi sentimentele pe care le nutresti fata de persoana sa. Sfarsitul de saptamana te va prinde intr-un loc special si evenimentele la care vei participa vor fi la fel.

Balanta

Ai intrat intr-o incurcatura si toata lumea iti ofera sfaturi. Este vina ta. Ti-ai facut-o cu mana ta, asa ca nu incerca sa faci pe victima. Mai bine te-ai gandi cum o rezolvi fara sa ii afecteze si pe cei dragi. Partenerul de viata reprezinta salvarea ta. Ar fi cazul sa ii arati ca ii esti recunoscator.

Scorpion

Saturn iti va influenta semnul zodiacal, ceea ce inseamna ca vei fi mult mai prudent decat de obicei. Nu crezi tot ceea ce ti se spune si cercetezi in amanunt. In jurul zilei de miercuri o sa scapi de acest sentiment si te bucuri mai mult de ceea ce ti se intampla. O sa ai parte de o surpriza, dar abia in weekend.

Sagetator

Nu ai prea mare incredere intr-o persoana pe care abia ai cunoscut-o si incepi sa ii pui foarte multe intrebari pentru a fi sigur ca ceea ce urmareste nu va afecta pe nimeni. Te vei comporta ca un detectiv si iti vei lua treaba in serios. O sa observi ca lucrurile nu sunt atat de grave pe cat credeai tu, o sa te linistesti si apoi te vei bucura mai mult de prezenta iubitului/iubitei.

Capricorn

Ai facut ceva special pentru cel drag si acum primesti rasplata. Atat de mult iti place, incat esti hotarat sa faci mai des astfel de gesturi pentru ca observi ca pana la urma tu esti cel care are cel mai mult de castigat. Vezi ca se apropie concediul si inca nu ai hotarat unde pleci.

Varsator

La inceputul saptamanii nu vei fi o companie tocmai placuta pentru ca vei comenta incontinuu. Dupa ce o sa termini cu intrebarile incomode, cei din jur te vor primi mai bine. Chiar daca ai intentii bune, uneori poti deranja pentru ca pari ca ii interoghezi pe cei din jur. Fii mai relaxat pentru a te bucura de ce se intampla.

Pesti

Soarele te va face sa fii ceva mai atent si profund in relatia personala. Te gandesti daca este bine ceea ce faci, dar si de ce partenerul de viata este putin schimbat. Este momentul unei discutii serioase pentru ca lipsa comunicarii incepe sa isi spuna cuvantul si este in dezavantajul tau. In aceste zile vei lua decizii foarte importante pentru viitorul tau.

Berbec

Se intampla prea multe in jurul tau si nu le faci fata. Esti coplesit de toate acestea. Nu ezita sa ceri ajutorul. Altfel, o sa simti ca cedezi si asta o sa te afecteze mai mult acasa pentru ca vei fi foarte nervos si nu o sa ai dispozitia necesara sa faci ceea ce te roaga cei dragi. Seteaza-ti prioritatile in viata pentru a nu ii indeparta pe cei apropiati.

Taur

Nu esti multumit de modul in care evolueaza viata ta in prezent. Vrei sa actionezi intr-un anumit fel pentru a te asigura ca nu ajungi intr-un momen critic. Apropiatii incearca sa iti explice ca este o idee gresita, insa tu continui cu initiativa ta. O sa vezi in cateva zile ca nu ai parte numai de lucruri plictisitoare, asa cum credeai.

Gemeni

Esti foarte energic si bine dispus. Chiar te uimeste atitudinea ta, deoarece in ultima vreme ai vazut si tu ca ai fost incontinuu nemultumit si ai comentat la orice. Nu te intreba prea mult ce se intampla, ci profita de aceste momente. Daca iti permiti, pleaca intr-un loc doar cu partenerul de viata, pentru ca aveti nevoie sa stati doar voi.

Rac

Se apropie un eveniment ce poate schimba planurile pentru urmatoarele luni, asa ca incearca sa nu programezi nimic ce ar putea sa te afecteze in cazul in care esti obligat sa il anulezi. Este o saptamana speciala pentru cineva din familie, asa ca stai mai mult timp cu cei dragi.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste august, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste