Horoscop de dragoste: 4-10 februarie 2013

Duminica, 03 Februarie 2013, ora 08:14
5570 citiri
Horoscop de dragoste: 4-10 februarie 2013
Foto: Ziare.com

Varsator

In aceasta saptamana o sa ai parte de cateva momente neplacute, din cauza ca nu te intelegi cu partenerul de viata asupra unui lucru legat de casa voastra. Este posibil sa faceti mutari prin locuinta si sa va contraziceti. Tensiunea este atat de puternica, incat va certati si din cauza locului canapelei.

Pesti

In primele doua zile nu o sa ii acorzi atentie partenerului de viata si asta o sa te coste. Avea nevoie de sustinerea ta, insa tu ai fost preocupat de altaceva. Sa nu te intrebi de ce este retras si nu este atent la ceea ce ii ceri. Fa bine si gaseste o modalitate prin care sa il impaci.

Berbec

O sa ti se para o saptamana foarte lunga. Poate din cauza ca cel drag este plecat din oras si esti singur sau ai avut parte de o dispusa si acum va ignorati. Lucrurile vor incepe sa se imbunatateasca spre weekend.

Taur

Din cauza cheltuielilor neprevazute nu o sa poti sa iti duci sotul/sotia unde aveai de gand. Amana cateva zile deplasarea, pentu a nu intra in datorii fara rost. Oricum era o surpriza si cel drag nu stia, asa ca nu o sa fie dezamagit. Poti sa il/o surprinzi mai tarziu.

Gemeni

Casa dragostei isi exercita puterea asupra ta si o sa te faca mult mai atent la doleantele celui drag. O sa fii receptiv la ceea ce intentioneaza sa faca si ii acorzi o mana de ajutor. Va fi impresionat de gestul tau.

Rac

Zilele trec prea repede si nu ai timp sa pui in practica tot ceea ce ai de gand. Ia totul rand pe rand si fa tot posibilul sa te concentrezi doar asupra lucrurilor importante.

Leu

Urmeaza sa aiba loc o activitata asteptata de mai multe luni. Ai mari emotii si tremuri tot. Incerci sa iti pastrezi cumpatul, dar nu prea reusesti. La sfarsitul saptamanii o sa fii epuizat, nu neaparat din cauza efortului, ci a importantei evenimentului.

Fecioara

Partenerul de viata primeste o veste buna de la locul de munca si este un motiv bun sa sarbatoriti. Daca tot s-a ivit ocazia, fa tot posibilul sa fiti doar doi, pentru ca de multa vreme nu ati parte de asta.

Balanta

Esti in culmea fericirii. Vestea primita luni o sa te faca sa zambesti intreaga sapatamana. Este atat de important, incat nici daca ai ramane fara locul de nu ti-ar pasa. Vrei sa impartasesti bucuria cu familia si o sa mergi in vizita la frati/surori.

Scorpion

Luni si marti nu se va intampla nimic special si o sa te simti foarte plictisit. Ei bine, asta pana miercuri cand situatia se va schimba total. Este vorba despre ceva pus la cale de familie.

Sagetator

Cel drag are o surpiza pentru tine si vrea sa iasa totul ca la carte. Da zeci de telefoane si alearga toata saptamana pentru a se asigura ca surpriza va fi una iesita din comun si o sa ti-o amintesti toata viata.

Capricorn

Dispui de cateva zile libere si bineinteles ca iti propui sa le petreci doar cu partenerul de viata. Nu o sa poti, deoarece prietenii afla de asta si vin in vizita. Din fericire, nu vor sta incontinuu la tine si o sa ai timp sa iti pui planurile in aplicare. Problema va fi ca nu o sa ai timp de odihna si te vei intoarce la birou la fel de obosit.

Horoscop realizat de Zaza

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste februarie, #horoscop dragoste 2013 , #horoscop dragoste
Comentarii