Horoscop de dragoste: 30 iulie-5 august 2012

Duminica, 29 Iulie 2012, ora 10:57
4104 citiri
Horoscop de dragoste: 30 iulie-5 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Atragi noutatile precum un magnet. Cum apare ceva inedit, cum incepe sa iti sune telefonul. Te incanta faptul ca cei din jur vor sa fie in legatura cu tine mereu, dar parca acum ai vrea sa iti focalizezi atentia pe partenerul de viata si pe familie, in general. Cel putin in ultimele zile ale saptamanii iti doresti foarte mult sa iti inchizi mobilul.

Fecioara

Ai extrem de mult de munca si te preocupa si ceva ce tine de viata personala. Vei avea parte de cateva zile epuizante. O sa ai nevoie de sprijinul celor din jur pentru a putea face tuturor sarcinilor. E important sa iesi cu bine din tot, insa asta nu inseamna ca trebuie sa iti fortezi organismul la maximum. Ai grija!

Balanta

Luna isi face si de data aceasta treaba si o sa te faca sa gandesti mult mai limpede. Nu esti stresat, iar acest lucru te ajuta enorm in luarea deciziilor, mai ales ca trebuie sa iei o hotarare importanta pentru tine si partenerul de viata. Asigura-te ca dispui de toate informatiile inainte de a spune la ce concluzie ai ajuns.

Scorpion

Cel drag iti spune ca vrea neaparat sa mearga intr-un loc special. La inceput iti faci probleme din cauza timpului, dar stii cat de mult inseamna pentru el/ea si faci tot ce poti pentru a te elibera putin de sarcinile profesionale.

Sagetator

Te preocupa ceva legat de familie si asta te impiedica sa fii atent la locul de munca. Oricat de mare ar fi problema trebuie sa te gandesti bine la ceea ce pui in practica la job. Mai bine ia-ti cateva zile libere decat sa gresesti ceva ce te-ar putea afecta pe viitor.

Capricorn

Te simti foarte bine in compania celui drag. Planuiti o mica escapada si numai gandul ca nu o sa va deranjeze nimeni pentru o perioada te face sa prinzi putere. Abia astepti momentul plecarii. Acum te gandesti serios la bagaje. Ai grija sa nu uiti ceva de care ai avea nevoie ca sa nu iti strici dispozitia uimitoare.

Varsator

Ai aflat ceva in legatura cu partenerul de viata si te deranjeaza foarte mult ca ti-a spus o alta persoana si nu el. Vrei sa ii arati foarte clar ca nu iti plac aceste practici. Te gandesti in care dintre seri sa porti o discutie foarte serioasa cu el. Ai grija la ton pentru ca totul poate degenera intr-o cearta.

Pesti

Ai avut parte de un moment cel putin delicat si esti foarte multumit ca nu ai iesit foarte sifonat din aceasta situatie. Ti-ai invatat lectia si esti hotarat ca pe viitor sa deschizi bine ochii inainte de a spune ceva. Nici macar cand iti cere cineva sfatul nu vrei sa iti mai spui parerea.

Berbec

Casa dragostei intra sub influenta Soarelui. Asteapta-te la momente unice petrecute cu cei dragi, indiferent daca este vorba despre prieteni sau familie. In weekend se anunta o deplasare la o persoana draga tie. Abia astepti momentele acelea pentru ca esti sigur ca te vor umple de energie.

Taur

Ar fi cazul sa iti schimbi programul pentru ca te simti istovit in ultima perioada. Chiar si in concediu o sa fie la fel. Ai vrea sa stai numai in casa si sa dormi. Gandeste-te ca cel drag isi poate pierde rabdarea daca tu tot timpul te plangi de cateva ceva.

Gemeni

Ai reusit sa enevezi pe cineva atat de tare incat risti sa iti dai concediul peste cap. Altdata alegeti parteneri pe masura, nu pe cineva care te poate face sa regreti chiar si cel mai mic detaliu. De fapt, in general ar fi bine sa iti masori cuvintele pentru ca stresul la care ai fost supus te face sa ai reactii ciudate.

Rac

Nu te saturi sa stai in preajma celui drag. Ai opri timpul in loc ca sa te asiguri ca nimeni nu va deranjeaza. Profita de aceste momente pentru ca in urmatoarele saptamani este posibil sa fii foarte prins cu munca si sa nu mai ai timp de nimic.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste iulie , #horoscop dragoste