Horoscop de dragoste: 3-9 septembrie 2012

Duminica, 02 Septembrie 2012, ora 08:14
4268 citiri
Horoscop de dragoste: 3-9 septembrie 2012
Foto: Ziare.com

Fecioara

Ar fi bine pentru relatia ta sa stai mai mult pe acasa. Pleci tot timpul seara pe undeva si de cele mai multe ori nu anunti ca vei intarzia, ceea ce il deranjeaza pe cel drag, mai ales atunci cand se bazeaza pe tine pentru ceva. Schimba-ti comportamentul cat mai repede.

Balanta

Esti cu capul in nori. Te comporti ca un adolescent indragostit. Pe de-o parte iti prinde bine, deoarece in ultima vreme erai abatut si mult prea serios pentru cei din jur. Totusi, ai grija sa nu exagerezi si sa ajungi sa ii deranjezi pe ceilalti cu glumele deplasate.

Scorpion

Partenerul de viata reprezinta centrul universului tau in aceste zile. Faceti multe lucruri impreuna si nici la munca nu ai chef sa mergi, doar doar sa mai prinzi cateva momente cu el/ea.

Sagetator

Venus va face ca micile probleme din cuplu sa dispara mai repede decat ai fi crezut. Incepi sa apreciezi ceea ce face el/ea pentru tine si cu vorba buna o sa reusesti mult mai multe. Ba, mai mult, cel drag o sa faca ceva ce iti doreai tu de mult timp.

Capricorn

Planuiesti o mica escapada cu partenerul de viata. Voiai de ceva vreme sa ajungeti aici, insa nu gaseai momentul potrivit. Acum s-a intamplat si esti foarte fericit. Te intristeaza doar gandul ca la un moment dat o sa va intoarceti acasa.

Varsator

Daca esti singur, este o saptamana buna pentru a incepe o noua relatie. Nu esti stresat din cauza muncii si o sa ai timp de intalniri. Dar fii atent cu cine iesi in oras pentru a nu ajunge sa iti doresti sa fugi dupa primele minute.

Pesti

Se poate spune ca esti insetat de dragoste. Tanjesti dupa momente intime cu partenerul de viata si te-ai hotarat sa faci tu primul pas. Iti va fi cam greu sa spui exact ceea ce vrei, dar pana la urma mesajul va fi primit cu brio.

Berbec

Cel mai bine o sa te simti in a doua parte a saptamanii. Primele zile vei fi concentrat asupra slujbei, insa, incepand de miercuri, o sa stai mai mult cu familia. Daca ai copii, petrece mai mult timp cu ei.

Taur

Daca partenerul tau se afla la distanta de tine, ar fi frumos sa ii faci o vizita surpriza. I-ar prinde bine cateva momente cu tine. Cei care sunt apropati de cel drag, mai multa atentie la cum va manifestati, pentru ca exagerati cu glumele fata de persoane de sex opus.

Gemeni

Apropierea dintre tine si cel cu care iti imparti viata este din ce in ce mai mare. Nu te vedeai in stare sa te comporti asa si te uimesti singur. Starea interioara este din ce in ce mai buna. Chiar la job dai mai mult randament.

Rac

Gelozia partenerului de viata te amuza. Tu stii ca nu faci nimic care sa va dauneze, insa el/ea vede totul cu alti ochii. Daca observi ca lucrurile devin din ce in ce mai serioase, incearca sa il calmezi pentru ca risti o cearta inutila.

Leu

Primele zile o sa fii cu capul in nori, insa nu neaparat pentru ca esti la inceputul unei relatii, ci si pentru ca cel drag iti joaca in struna si iti face toate poftele. Nu ai vrea sa se termine aceste zile.

Horoscop realizat de Zaza

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste septembrie, #horoscop dragoste saptamanal, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste