Horoscop de dragoste: 29 octombrie - 4 noiembrie 2012

Duminica, 28 Octombrie 2012, ora 19:44
4366 citiri
Horoscop de dragoste: 29 octombrie - 4 noiembrie 2012
Foto: Ziare.com

Scorpion

Astmosfera este fierbinte in cadrul cuplului. Nici nu iti vine sa crezi ceea ce se intampla pentru ca nu este ceva obisnuit. Dupa ce te dumiresti cu ceea ce se intampla, o sa realizezi ca iti place si vrei sa continui in acelasi ritm.

Sagetator

In primele doua zile trebuie sa fii cu bagare de seama la cel drag. I se intampla ceva si nu vrea sa iti spuna ca sa nu te incarce, insa ar avea nevoie de sustinerea ta. In plus, este un prilej de a-i demonstra inca o data cat de mult inseamna pentru tine.

Capricorn

Luni si marti vor fi zile linistite, insa incepand de miercuri faci ceva ce te va tine in priza toata saptamana. Abia o sa ai timp sa respiri, insa este ceva de bine. Lucruri ce vor face ca totul sa mearga ca pe toate in lunile urmatoare.

Varsator

Lipseste actiunea din viata ta. Esti posomorat si nu ai chef de nimic. Te inchizi in casa si dormi, nici macar la televizor nu vrei sa te uiti. Tocmai de aceea prietenii pun la cale un plan pentru a te face sa fii mai activ.

Pesti

Sotul/sotia are ganduri mari pentru tine. Ca sa se asigure ca nu vei refuza, vine cu lectiile facute. Alege locul tau preferat, face singur/a bagajele si te pune in fata faptului implinit. O sa fie ceva specaculos. Important este sa accepti si tu.

Berbec

O sa ai destule motive pentru a sarbatori saptamana aceasta. Primesti cateva vesti ce te vor bucura foarte mult. Partenerul de viata va fi si el pe aceeasi lungime de unda cu tine si o sa va coordonati foarte bine. Venus te va influenta foarte mult.

Taur

Intreaga luna va fi deosebita din punct de vedere al iubirii. Ai putea sa te astepti la cateva surprize deosebite si poate chiar la planuri de casatorie, in cazul celor care nu au facut inca acest pas. Intre 2 si 4 noiembrie vei avea parte de ceva cu totul si cu totul deosebit.

Gemeni

Trebuie sa iti pastrezi calmul pentru ca vor fi cateva momente in care vei simti nevoia sa fugi cu totul din viata ta. Daca nu ai rabdare si te grabesti, o sa fie destul de rau pentru tine. Fii prudent atunci cand este vorba de viitorul tau.

Rac

Ies la suprafata sentimente mai putin cunoscute. Te simti foarte bine in prezenta cuiva, insa nu esti sigur ca atitudinea ta nu va fi interpretata intr-un mod gresit. Iti faci prea multe griji pentru ca nu se pune problema asa.

Leu

Munca iti va ocupa o mare parte din timp, insa asta nu o sa te faca sa ii ignori pe cei dragi, ci din contra. Te simti vinovat ca nu stai mai mult cu ei si faci tot posibilul pentru ca macar in weekend sa le fii alaturi.

Fecioara

Sunt ultimele zile in care Venus se afla in zodia ta, asa ca profia de aceste momente de calmitate si fa ceva ce iti face placere. Daca ai copii, ar fi o idee buna sa ii duci la parinti si sa mergi doar tu cu partenerul undeva.

Balanta

Planeta pasiunii te va face extrem de activ in cadrul cuplului in aceasta saptamana. O sa pui la cale tot felul de iesiri cu cel drag, iar locatiile alese vor fi speciale pentru voi. Acum poti sa discuti deschis cu el/ea si sa ii vorbesti si despre ideile care te-au facut in ultima vreme sa reactionezi putin mai ciudat.

Horoscop realizat de Zaza

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste octombrie, #horoscop dragoste noiembrie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste