Horoscop de dragoste: 26 noiembrie - 2 decembrie 2012

Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 08:07
3436 citiri
Horoscop de dragoste: 26 noiembrie - 2 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

O saptamana pe placul tau. Ai parte de momente speciale alaturi de cel drag si nici la munca nu vrei sa mergi, tocmai pentru a nu se termina ceea ce ti se intampla. Numai romantism in jurul tau.

Capricorn

Intampini dificultati in a face ceva important pentru tine si familia ta. O sa fie destul de suparator, insa miercuri vei descoperi o solutie ce va duce la incheierea acestei etape.

Varsator

Simti nevoia de ceva nou in viata ta. Ai impresia ca zilnic faci aceleasi lucruri si asta te plictiseste. Partenerul de viata iti ofera o solutie inedita. Este exact ceea ce iti trebuia.

Pesti

Nu te grabesti sa ii dau un raspuns celui drag la intrebarea pe care ti-a adresat-o de acum cateva saptamani. Incepe sa se supere si asa se observa imediat in atitudinea sa. Ar fi bine sa abordezi cat mai curand aceasta problema.

Berbec

Pana marti o sa fii preocupat de ceva legat de intreaga familie, dar apoi o sa ai ochi doar pentru sot/sotie. O sa faceti ceva ce aveati in planuri de mai multa vreme.

Taur

Nu esti o persoana care sa fie influentata de cei din jur, insa in aceasta saptamana ai impresia ca astrele sunt impotriva ta. O sa ajungi de la agonie la extaz si invers in doar cateva ore. Ti-ar prinde bine un prieten adevarat langa tine.

Gemeni

Deschide-ti inima cu incredere in fata celui drag. Este important sa discuti cu el/ea atunci cand ai ceva pe suflet. Altfel, o sa ajungi la un nivel de frustrare foarte mare si o sa izbucnesti atunci cand nu o sa fie cazul.

Rac

Esti martor la o marturisire destul de incomoda pentru un apropiat. Ai fi preferat sa nu te puna in aceasta postura, insa acum este prea tarziu. O sa simti ca este o povara, dar in cateva zile totul se va rezolva datorita unei rude.

Leu

Aveai nevoie de ceva mai multa liniste si uite ca dorinta ti se indeplineste. Nu o sa te supere nimic. Totul va fi acoperit de o atmosfera de poveste. Ba chiar ai impresia ca au venit deja sarbatorile.

Fecioara

Vor fi si zile plictisitoare, insa in mare parte a timpului o sa fii cu zambetul pana la urechi. In a doua parte a saptamanii, asteapta-te la surprize iesite din comun.

Balanta

Esti atent la orice detaliu, oricat de mic ar fi el si din cauza asta ii deranjezi pe prieteni cu remarcile critice. Fii putin mai relaxat si bucura-te de viata asa cum este ea. Atitudinea negativista o sa te faca sa fii morocanos mereu.

Scorpion

Daca vrei ca partenerul de viata sa te urmeze, ofera-i cateva argumente solide. Altfel, nu o sa ai sanse sa reusesti. Ti-ar prinde bine si ajutorul cuiva care este de aceeasi parere ca tine.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste noiembrie, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste