Horoscop de dragoste: 25 iunie-1 iulie 2012

Duminica, 24 Iunie 2012, ora 08:42
3547 citiri
Horoscop de dragoste: 25 iunie-1 iulie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Ai extrem de multa treaba, dar cu toate acestea iti doresti sa stai mai mult cu partenerul de viata. Faci tot posibilul sa termini totul la locul de munca, in asa fel incat serile sa nu fii plecat de acasa. Te gandesti serios sa organizezi o petrecere surpriza pentru el/ea.

Leu

Ai mare nevoie de sustinerea celor din jur si chiar o sa ai parte de asta. Atitudinea celor apropiati te va ajuta extrem de mult. Nu te asteptai la o asemenea mobilizare din partea lor si vei fi impresionat. Ajutorul lor te va ajuta mai mult decat credeai.

Fecioara

Este vara si simti pe deplin asta. Atat tu, cat si partenerul de viata visati doar la vacanta si va vedeti deja pe plaja sau la iarba verde la munte. Va simtiti extraordinar de bine unul in compania celuilat si ati vrea ca aceste momente sa nu se termine.

Balanta

Dupa o perioada in care viata sentimentala a fost plina de suisuri si coborasuri, acum te simti mai linistit. Te bucura gandul nu vei mai fi nevoit sa stai singur seara si ca acum ai companie. Profita cat de mult poti de situatia aceasta.

Scorpion

Simti ca cineva nu iti acorda atentia cuvenita si ca nu te respecta asa cum ar trebui. Esti hotarat sa pui piciorul in prag si sa le explici cum stau lucrurile in realitate. Vei fi uimit de faptul ca persoanele avizate vor intelege problema ta si vor face tot ce pot pentru a remedia situatia.

Sagetator

Credeai ca o sa scapi usor dupa ce ti-ai suparat partenerul de viata, insa uite ca nu este asa. O sa fii mustrat si ti se vor reprosa gesturile din ultima perioada. Stiai ca se va intampla asta, dar ai fi sperat sa scapi mai usor. Data viitoare fii mai atent atunci cand spui sau vrei ceva.

Capricorn

Iti este foarte drag de partenerul de viata si nu te vezi capabil sa stai deloc fara el. Aceste sentimente te fac sa fii cu capul in nori. Esti aiurit si te comporti exact ca un indragostit. In aceste zile te vei simti extraordinar de bine.

Varsator

Uneori vrei sa fii serios si sa transmiti ceva notabil, insa personalitatea comica a celui drag te impiedica. Ai momente in care te enervezi pentru ca nu poti sa fii serios, insa apoi iti dai seama ca asa este firea sa si trebuie sa te obisnuiesti.

Pesti

Ai renunta la multe lucruri, dar mai putin la relatia personala. Crezi ca ai fost binecuvantat cu un om atat de bun langa tine si uneori nu ai idee cum sa ii multumesti pentru cat de mult te ajuta. Ar fi cazul sa ii faci o surpriza.

Berbec

Pui la cale ceva care sa te faca sa fii mult mai apropiat de cel drag. Ai ajuns la concluzia ca totul sta in puterea ta si ca tu esti cel care poate decide cum va evolua relatia ta. Trebuie sa iei cateva hotarari notabile pentru viitor.

Taur

Ai avut destul timp in care sa te decizi pe ce drum sa o iei. Acum ti se cere un raspuns clar si oricat ai vrea sa amani momentul, nu o sa poti. Fii cu bagare de seama si ia in calcul chiar si cele mai mici detalii pentru a te asigura ca nu o sa ai probleme.

Gemeni

Primesti cateva informatii pretioase pentru ceea ce faci tu in prezent. Nici nu banuiesti cat de bine iti vor prinfr aceste mici sfaturi. Si din punct de vedere moral vei fi mult mai bine pentru ca cei din jur se vor concentra asupra ta.

Horoscop realizat de Zaza

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste iunie, #horoscop dragoste iulie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste